Google AdSense ve EFT Dönemi

0
anonim
Google AdSense yayıncılarının ödemelerini Türkiye'de de EFT ile ödeme hizmetini başladı. Daha önce Google'dan çek bekleyen yayıncıların paraları artık doğrudan banka hesaplarına yatacak.
Google'ın çekle ödeme sisteminde çek normal posta ile Türkiye'ye ulaştırıldığında çekin tahsile verilmesi için oldukça geç kalınıyor, hızlı teslimat seçeneğinde ise AdSense kullanıcıları fazladan 25 dolar ödemek zorunda kalıyordu. Ayrıca tahsile verilen Google çekleri için muhabir banka masrafı ve komisyonları kesiliyordu. EFT ile ödeme seçeneğinde AdSense kullanıcılarının sitelerinde yayımladığı Google metin reklamlarından kazandıkları ücretler aylık olarak sorgusuz sualsiz hesaplara elekronik fon transferi şeklinde aktarılacak.

Referans:Tubider

Görüşler

0
Skeleton
2 ay öncesinin haberi bu...
0
butch
Türkiye'ye EFT yapmaları yeni bir haber bildiğim kadarıyla.
0
yilmaz
1 aydan fazla oluyor.
0
butch
Bir dahaki sefere siz haber yapınız bir zahmet.
0
yilmaz
eleştirmek için söylememiştim. Zaten çok da önemli bir haber olduğunu düşünmüyorum.
0
ebola
görelilik ne güzel şey. sizin için eski olan bu haber benim için yeni. sizin için önemsiz olan bu haber benim için önemli. galiba bu site tek bir kişi için faliyet göstermiyor.
0
yilmaz
eleştirmek için öyle yazmadım. Zaten adsense hesabı olan bir kişi hesabına giriş yapınca yeşil kutucuk içinde uyarı çıkıyor.
0
ttk
Atışmak veya kimseyi savunmak için de yazmıyorum ama duramadım yazacağım.

Daha önce de sitede göremediğim en azından baktığım başka kaynaklarda da görmediğim bir haberi burada görünce bir arkadaş "bu şu kadar zamanlık haber hıh" gibisinden bir yorum yazmıştı ister istemez canım sıkıldı.

Haberi olan haberdar olmayanlara bildirsin, bildirmiyorsa bari sitede o konuda haber çıkınca "yahu bu bilmem ne zamanın haberi" demesin bari, çünkü buna hakkı yok.

Haliyle insanların ağzı torba değil büzülemez ama hem kabahatli hem de hesap sorar durumları ister istemez can sıkıcı oluyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Şirket Portalleri İçin Yeni Alternatif

anonim

Google geçen yıl JotSpot'u satın almıştı. Şu anda bunu ürün olarak portföyüne ekledi. Ürünün adı ise "Google Sites". Amaç Microsoft Sharepoint, Lotus Collaboration Suite, SAP Portal, Oracle Portal gibi kurumsal portal yazılımlarına alternatif olmak. Google her konuda iddialı olduğunu bu konuda şampiyonluğa oynamak istiyor.

Google film yapımı için para sağladı

melitical

Google'ın kurucuları Sergey Brin ve Larry Page yakın bir arkadaşlarının yapacağı bağımsız filmin finansmanına yardım edecekler.

Kaynak: forbes

Google'ın Retriever'ı kullanıcıların peşinde (mi)!

anonim

Google ın yeni oyuncağı GoogleDesktop işyeri yada internet kafe gibi paylaşımlı bir ortamda interneti e-mail, anlık mesajlaşma ve bankacılık gibi işlemler için kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir risk olarak öne çıkmaya başladı.

Google Image Labeler

faraklit

Google resimlere etiket (label) atamayı zevkli bir oyunla internet kullanıcılarının üstüne yıkıyor. 90 sn içinde gördüğünüz resime karşınızdaki eşinizle beraber etiket veriyorsunuz, aynı etiketi verince de puan kazanıyorsunuz: http://images.google.com/imagelabeler/

Google Dünya Linux'da

embryo_cs

Uzun zamandır Google'ın "Dünya"'sına Mac OS X veya ms~ ile bakmak zorunda kalanlar artık kendi linux masaüstlerinde Google'ın Beta (Version 4) "Dünya"'sını görebilecekler.