Google'ın İlk Sunumu

0
anonim
Google'ın kurucularından Lary Page'in 1998 yılında Stanford'da yaptığı sunuya buradan ulaşabilirsiniz. Oldukça ilginç.

İlgili Yazılar

Bir terör kılavuzu olarak Google Earth

innaw

Rusya istihbaratıyla Savunma Bakanlığı yetkilileri, Google Earth’ün uluslararası terörizmin vazgeçilmez el kitabı haline geleceği uyarısında bulundular.

Google basın günü haberleri

larweda

Bugün Google Press Day adında bir basın toplantıları zinciri düzenledi. Webcast'i ve programı burada, (şu an hala devam ediyor). İzleyen bir arkadaşın yorumları ve özetleri de burada.

Benim özetlemek istediğim, bugün yapılan 4 yeni duyuru var:

Google Summer of Code 2006

SHiBuMi

2006 yılının Google Summer of Code etkinliği hazırlıkları başladı. 2005 yılında 8744 başvurunun olduğu ve 419'unun kabul edildiği, başarı oranının %80'in üstünde olduğu etkinlikte başarılı olan kişilere 4500$ ve bir adet t-shirt verilmişti.

Henüz koçluk yapacak organizasyonların katılımının devam ettiği etkinliğe 1 Mayıs'tan itibaren öğrenciler başvurabiliyor olacak.

Etkinlik sitesini ziyaret etmek ve gelişmeleri takip etmek için web adresi: http://code.google.com/soc/

Not: Henüz listede yok ancak Zend ve PHP de listede yer alıyor olacak, PHP geliştiricilerine duyurulur.

Google Summer of Code 2008 başladı!

anonim

Geçtiğimiz üç yıl boyunca açık kaynak dünyasında ağırlığı artan ve 90 ülkeden 2000 kadar programcının gözetiminde 1500 öğrencinin yarattığı ürünleri yazılım dünyasına bağışlayan Google Summer of Code 2008 başladı!

Google App Engine Uygulamalarınızı Google'da Çalıştırın

nehuse

Uzun süre önce başvurduğum  google app engine den bugün gelen mail ile üyeliğimin kabul edildiğini öğrendim.Kayıt için google hesabınızın olması yeterli olmuyor.Bir de sms ile aktivasyon yapmak gerekti.Bu işlemden sonra sistemin nasıl çalıştığını inceleme fırsatı buldum kısaca izlenimlerimi aktarmak istiyorum.