Google News artık BETA değil...

0
darkhunter
Google Blog'da dün yayınlanan habere göre, Google News artık Beta değil. 2002 yılında yayın hayatına Beta olarak başlayan haber portalı (evet kabaca 4 yıldır beta idi), halihazırda 10 dilde ve 22 farklı coğrafi lokasyona uygun yayın yapıyor.

Google News hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için.

Görüşler

0
Chriseba
ben mi yanılıyorum, bulamıyorum yoksa türkçe yayın ve türkiye ile ilgili bir bölümü mü yok?

aslında türkçe yayın olsaydı çok daha iyi olurdu ama en azından tüm diller eklenene kadar beta kalsaydı. zaten goog'ın arama motoru dışındaki çoğu hizmeti beta sayılır, ben bunları bir gün topluca beta'dan çıkartım üstüne bir de işletim sistemi çıkarmasını umuyordum...
0
darkhunter
Yanılmıyorsunuz, Türkçe desteklenen dillerden biri değil.

Tüm dillerin eklenmesi mevzusu hakikaten fantastik bir düşünce olurdu...

Görünen o ki, google'ın beta politikası sert bir denetim süreci olmakla bereber, proje koordinatörlerinin insiyatifinde olan bir durum.News'den hareketle bakarsak, efsanevi Beta politası çoğunluğun bakış açısının aksine, uzaylıların dünyayı istila etmesi yada googleOS'un duyurulması ile toptan sona erecek bir pazarlama stratejisi olmaktan ziyade, Google'ı başarılı kılan denetimlerden biri sadece... Başarılı bir web projesini 4 yıl boyunca "Beta" tutmak da her yiğidin harcı değil...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gmail'den Kendi Mail Adresinizle Limitsiz Mail Adresleri

codeumut

Bir blog sitesinde okuduğum bir yazıya göre herkesin işine yarayacak bir Gmail marifeti.

Kendi Gmail adresinizin ardına artı işareti (+) ekleyip istediğiniz yeni mail adresleri oluşturabilir (kullaniciADI+neYazarsan@gmail.com gibi) ve bu mail adreslerini kullanacağınız filtreleme özelliği ile istediğiniz etiketle görebilirsiniz.
Yazıda belirtilen gerçek yaşam örneklerinde, özellikle üye olduğunuz sitelerin mail adresinizi spam cilere verip vermediğinin anlaşılması ve mail gruplarından gelen maillerin tek bir yerde toplanıp bir kerede bakabilme gibi yerlere işaret edilmiş.

Google Pack

Skeleton

Google amca artık bilgisayarımıza ücretsiz programları yüklememizde de yardımcı olcak :)

"What is the Google Pack?
Google Pack is a free collection of essential software from Google and other companies. The software in the Google Pack helps you browse the web faster, remove spyware and viruses, organize your photos, and more. Learn more about each of the programs in the Google Pack."

Daha fazla bilgi için tıklayın.

Google Online Uygulama Paketi

parsifal

Web Worker Daily'daki habere göre Web 2.0 Expo fuarında konuşan Google CEO'su Eric Schmidt powerpoint tipi sunum uygulamasının bu yaz aramızda olacağı müjdesini verdi. Google'ın online uygulama paketinde neler olacağı konusunda WWD, Phil Sim'in blog'unuda dikkate alarak 8 tahminde bulunmuş.

Google Sizi İş Görüşmesine Çağırırsa

FZ

Google sizi iş görüşmesine çağırırsa ne olur? Yurtdışından sizi arayan deneyimli Google yazılım mühendisleri 1-1.5 saatlik görüşmeler boyunca neler sorarlar? Bilmece bulmaca türü şeyler mi yoksa yazılım ile ilgili teknik sorular mi?

Merak edenler için benim başıma gelmiş bir vakadan birkaç küçük örnek: