Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

0
sundance
Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın

Görüşler

0
sefalet
Bir soru:

Neden kameraların hemen hepsi Avrupa ve Amerika kıtasında? Neden mesela internetin en çok kullanıldığı ülkeler arasında olan Japonya gibi bir memleketten sadece iki tane?
0
ttk
Merhaba

Sorunuz üzerine Google'da "japan webcam" (tırnaksız) aramasını yapınca en azından Japonya'da tonla web kamerası olduğunu gördüm. Gerçekten de adil bir şekilde toplamamış ilgili kişi anlaşıldığı kadarı ile bilgileri.
Ama yine de güzel bir fikir.
0
sefalet
inurl:"ViewerFrame?Mode="

inurl:"axis-cgi/mjpg"

"powered by webcamXP" "Pro|Broadcast"

(intitle:"VisionGS Webcam Software")|(intext:"Powered by VisionGS Webcam") -showthread.php -showpost.php -"Search Engine" -computersglobal.com -site:golb.org -site:chat.ru -site:findlas

inurl:indexFrame.shtml Axis

camera linksys inurl:main.cgi

intitle:liveapplet inurl:LvAppl

"Display Cameras" intitle:"Express6 Live Image"

intitle:"active webcam page"

intitle:"EvoCam" inurl:"webcam.html"

intitle:"Live View / - AXIS"

intitle:"my webcamXP server!" inurl:":8080"

intitle:"toshiba network camera - User Login"

(intext:"MOBOTIX M1" | intext:"MOBOTIX M10") intext:"Open Menu" Shift-Reload

intitle:"Live View / - AXIS" | inurl:view/view.shtml^

inurl:"ViewerFrame?Mode="

intitle:"WJ-NT104 Main Page"

site:.viewnetcam.com -www.viewnetcam.com

intitle:snc-z20 inurl:home/

intitle:snc-rz30 inurl:home/

tilt intitle:"Live View / - AXIS" | inurl:view/view.shtml



Google'dan daha iyi hizmet verdiğim lütfen kayıtlara geçsin. :)


Her an olabilme ihtimali yüksek bir olay:

Türkiye'de bayram geldi diye havaya ateş ederek 2 kişinin ölümüne bir kişinin yaralanmasına neden olan şahıs, Birezilya'daki evinde olaya şahit olan Roberto tarafından teşhis edildi.Birezilyalı duyarlı vatandaşın yetkililere başvurması neticesinde ülkemize getirilen Roberto, sanık ile yüzleştirildi.Roberto yetkililere sanığı göstererek "o insanımsı bu" dedi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Instant Messenger

sundance

Biliyoruz, Google onu yaptı, google bunu yaptı haberlerinden sizlere gına geldi, ama ne yapalım, herkes seyrediyor Google ise yapmaya devam ediyor.

Son olarak Google bir anında mesajlaşma yazılım şirketini satın almış. Bildiğiniz gibi, uzun bir süredir Google'ın jabber tabanlı (doğrusu bu;) bir anında mesajlaşma yazılımı üzerinde çalıştığının söylentileri vardı. Ama bu hareketle, kullanıcıların dünya üstünde bulundukları yere göre arama vs. yapabilen, değişik bir sistemi satın almış bulunmaktalar.

Yapı Kredi Bankası'nın kurucusu Kazım Taşkent'in bir sözü var "İlk yap, en iyisini yap, herşey değişsin". Sanırım Google'cılar da bu yolda.

Google Moon!

parsifal

Eskiden Google Earth vardı. Artık bir de Google Moon var. Kısıtlı bir bölgeyi göstersede bu sefer beta değil!

Google'ın Retriever'ı kullanıcıların peşinde (mi)!

anonim

Google ın yeni oyuncağı GoogleDesktop işyeri yada internet kafe gibi paylaşımlı bir ortamda interneti e-mail, anlık mesajlaşma ve bankacılık gibi işlemler için kullananlar için dikkat edilmesi gereken bir risk olarak öne çıkmaya başladı.

Google Türkiye adam arıyor!

sundance

Haydi bakalım arkadaşlar, var mı Google Türkiye'de çalışmak isteyen?

Google Android

auselen

Google mobil telefonlar için yazılım platformunu tanıttı: Herkesin beklediğinin tersine "GPhone" adlı bir donanım üretilmeyeceği ortaya çıktı. Google bunun yerine (iPhone'a çok benzeyen!) bir işletim sistemi geliştirip, ücretsiz dağıtacakmış.