Google'dan Zihin Kontrol Hesapları

0
ae
Gerçi ne kadar doğrudur değildir tartışılır ama Register'da şöyle bir haber var : "Google plans orbital mind control" .

Google Kampusunde, Area 51 modundaki 43.binadaki bir fikir fırtınasının ekran görüntüsünü vermişler. Görünenler ilginç : GOOGLE OS ,Spy Satellite , Orbital Mind Control.

Ana fikir ise : "İndexlenmiyorsa yokedilmeli" imiş.

Görüşler

0
tongucyumruk
Hahaha... ve hahahah... Keşke göbeğini hoplata hoplata gülmenin daha iyi bir ifade biçimi olsa. Tahtayı hazırlayan arkadaşların sabrını tebrik ediyorum... Özellikle Yeni Zelanda'ya ilişkin fikirleri mükemmel
0
ae
Valla onu bende düşündüm :) Azimli olsa gerek
0
shakerxxx
Geçenler NTV de izlediğim bir belgeselden esinlenerek söylemem gerekki yakın bir gelecekte zihinsel fonksiyonaların tamam mı dahi olmasa bir kısmı kontrol altına alınabilecek. Belgeleselde zihinsel faktör sayesinde yalan söyleme olasılığı sıfıra indirgenmiş dijital çağın yazılım ve donanımları sayesinde beyin fonksiyonları anında analiz edilip farkedilebiliyordu.
0
mturker
Zihin kontrolü mümkün olursa zihinler arası bilgi transferi de olur belki. Bir sürü insanın beynini beraber çalıştırırız mesela. SETI projesi gibi yani :) Sürüyle bilim adamını usb kabloyla bağlayıp şu hastalığa bir çare bulun bakalım aslanlar deriz :)
0
sekemitekken
Insanlari baglamak icin gelistirecekleri kablo usb degil ghsb (google human serial bus) kablosu olurdu herhalde. Google Desktop yerine de Google Inside diye arama motoru yaparlardi...
0
bahadirkandemir

Google VISA, zero point energy, Google Football League, control of ICANN, ?????? nuclear fusion, replace GNU with BSD, ...

Keşke daha net olsa, daha çok gülsek

0
mrtksn
bunun bir şaka olduğu açık ama zihin kontrolü sanırım artık gerçek; abd, FBI ın 50 yıldan eski olan dosyalarını halka açmayı yasalaştırdıktan sonra orda bir telaş başlamış ve FBI yasayı bazı dosyalar için kapsam dışı kılmış; Discovery channel da bu kapsam dışı dosyalardan birinin zihin kontrol deneyleri olduğunu iddia eden bir belgesel yayınlamıştı; Bu belgeseli sadece bir kez gördüm o kanalda, ama hatırladığım kadarıyla yapılanlar çok korkunçtu vebir çok açıdan "komplo teoreileri" filmindeki yapılanlara benziyordu; belgeselde bazı gerçek görüntüler ve eski fbi çalışanları vede deney madurlarının ifadelerine dayanılıyordu.
0
newzath
zaten adamlar bunu uzun süredir yapmıyorlar mı ki. olay değişik geliyor çünkü alışılagelmişin dışında yöntemler kullanılmaya başlanıyor. istisnasız her hollywood yapımı filmde dalgalanan amerikan bayrağı tesedüf değil mutlaka.
0
newzath
zaten adamlar bunu uzun süredir yapmıyorlar mı ki. olay değişik geliyor çünkü alışılagelmişin dışında yöntemler kullanılmaya başlanıyor. istisnasız her hollywood yapımı filmde dalgalanan amerikan bayrağı tesedüf değil mutlaka.
0
metintankut
İnsan beyni kontrol edilebilir mi?
İnsanlara iradeleri dışında bir şey yaptırılabilir mi?
Farkına bile varmadan taciz ve işkenceye maruz kalabilirler mi?
Bu soruların cevabı ne yazık ki EVET !!!

Günümüzde psikotrop maddeler kullanılarak veya elektro-manyetik
dalgalarla insan beynine etki edilebilmekte, düşünce ve
davranışlar
yönlendirilebilmektedir.

ZİHİN KONTROLÜ !!! (MİND CONTROL)
Gunumuzde teknolojinin bas dondurucu bir hizla gelistigi bir
gercektir. Bu gelisim olumlu olabilecegi gibi olumsuz yonler de
icermektedir.
İste bu olumsuzluklardan biri artık cagimizda insanların zihinsel
olarak kontrol altina alinabilmesidir.
Milyonlarca kisinin habersiz oldugu ve bircoklarina bilim- kurgu
gibi gelen zihin kontrolu olayi ne yazik ki gercektir.
Gunumuzde bir takim karanlik gucler hedef sectikleri insanlari
cesitli yontemlerle zihinsel olarak kontrol altinda tutabilmekte ve
onlar uzerinde taciz ve hatta iskenceye varan boyutlarda etkiler
yaratabilmektedir.
Lutfen kendinize su soruları sorun. İNSANLIK NEREYE GİDİYOR? SIRADA
BASKA NELER VAR?
İste grubumuzun amaci bu igrenc ve insanlik disi olaylari kamu oyuna
duyurmaktir.

BU KONUDA GENİŞ BİLGİ EDİNMEK VE TARTIŞMALARIMIZA KATILMAK
İSTERSENİZ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.
http://uk.groups.yahoo.com/group/zihin_kontrol/


Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yaz Tatili Önerisi: Açık Kod Modeli İle Kodlayın ve 4500$ Kazanın

FZ

Google yine yapacağını yaptı. Tüm dünyadan yazılım geliştirmeye hevesli öğrencilere çağrı: Yazın ne yapıyorsunuz? Oturun açık kod modeliyle bir yazılım geliştirin ve 4500$ kazanın.

Tek yapmanız gereken Summer of Code başvurusunda bulunmak ve önerilen fikirlerden birini seçip bunu uygulamak. Tabii ki öyle başı boş bırakılmayacaksınız, başvurusu kabul edilen her programcı bir "koç" ile birlikte çalışacak ve ona karşı sorumlu olacak. Sorumlu olacağınız kişi ise FreeBSD, The Apache Software Foundation, The Perl Foundation, Lisp NYC, OpenOffice, Wine, Google gibi kurumlarda/projelerde çalışan deneyimli programcılar olacak.

Merak ettiğiniz sorular varsa burada sorabilirsiniz (tabii FAQ belgelerini okuduktan sonra).

Eylül döneminde okullar açıldığında ve arkadaşlarınız, hocalarınız "yazın ne yaptın" dediğinde onlara verecek çok sağlam bir cevabınız olsun ;-)

Google Dünya Linux'da

embryo_cs

Uzun zamandır Google'ın "Dünya"'sına Mac OS X veya ms~ ile bakmak zorunda kalanlar artık kendi linux masaüstlerinde Google'ın Beta (Version 4) "Dünya"'sını görebilecekler.

Google Yardımıyla Kendi TLD'nizi Yönetin: Nomulus

tongucyumruk

Eğer alan adı dünyasını bir süredir takip ediyorsanız biliyorsunuzdur, uzun bir süredir ICANN'in "para varsa varım" politikası sayesinde gerekli ücreti ödeyip altyapınızı da kurduktan sonra .ninja, .xyz veya .google gibi kendi TLD'nizi (TLD = Top Level Domain, Üst Seviye Alan Adı) kurabiliyorsunuz.

Google sayesinde, artık kendi TLD'nizi çok daha kolay bir şekilde kurup...

SPeeDY

parsifal

Http protokolü ile yetinmiyen Google web'i daha hızlı getirmenin yollarında SPDY protokolü ile karşımızda...
SPDY ile Google;
- Tek bir TCP bağlantı üzerinden birden çok HTTP isteği,
- Lüzumsuz headerları kaldırıp kalanları sıkıştırmak,
- SSL'i temel protokol olarak kullanmak,
- Sayfa yüklemelerini %50 oranında azaltma gibi pek çok yeniliği hedefliyor.

Google OS olabilir mi?

TiberiusKirk

osnews.com'da yer alan makaleye göre, Google ve Microsoft arasında başlayan arama motoru rekabeti dramatik biçimde vites büyütüyor...

Acaba Google OS diye bir şey olabilir mi? Google hedef büyütüp insanlara çok daha geniş ve güçlü bir kullanım şekli sunabilir mi? Halihazırda elinde en güçlü arama mekanizmalarından biri mevcut, haber servisleri, her yerden erişilebilir ve çok kolay kullanılabilir bir e-posta... Her kullanıcısına 1 GB alan yerine 10 GB alan verdiğini, dosya izin ve paylaşım mekanizmasını kurduğunu, hızlı bir Internet bağlantınız olduğunu düşünün. Nereye giderseniz gidin, hangi bilgisayarı kullanırsanız veriniz erişilebilir durumda. Yeni bir işletim sistemi ya da yeni bir uygulama süiti ya da belki yepyeni kavramlar...