fsdaily.com açılmış

0
exalted
fsdaily.com açılmış, tüm özgür aleme hayırlısı olsun.

İlgili Yazılar

Daha Ucuz ve Hızlı Internet İçin Harekete Geçin!

anonim

Türk Telekom'u, uyguladığı tavan fiyat politikası nedeni ile Türkiye'deki internet ve teknoloji ağının genişlemesini engellemekle suçluyoruz. Türk Telekom'un bu tutumu toplumumuzu aydınlık bir gelecekten uzaklaştırmaktadır. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz http://www.organizehareket.com a katılarak destek verin.

farukcubukcu.com

BatoR

farukcubukcu.com ; Bence bakılası. Elliye yakın bilgisayar kursunu Internet üzerinden kendi kendinize, kendi hızınızda ve ücretsiz olarak takip edebileceğiniz bir site... Sadece üye olmanız yeterli... Fazla yeni bir haber olmamakla birlikte arayüz ve hizmet değişikliği tanıtımı hakediyor. (Bence)

RTUK@internet

ganzo66

Aşagıdaki yazı Fatih Altaylı tarafından yazılmıştır. Dikkatle okuyun ve Türkiye'de internetin ve hosting mekanizmasının çivisinin nasıl çıktığını sizde görün. Bu tip yasa ve oluşumlara engel olmak için derhal harakete geçmek gerekmektedir. Bizler sesimizi ciddi olarak duyurmak zorundayız, yoksa hayatlarında internette iş yapmamış insanlar tamamen yasakçı zihniyetle dünyada bir örneği daha olmayan bir uygulamayı başlatacaklar. Bize etkisi şu an olmayabilir ama şimdi bir şeylere karşı durmazsak zamanı geldiğinde ve yardıma ihtiyacımız olduğunda etrafımızda kimseyi bulamaya biliriz. DİKKAT ve PANİK !!!!!

Kartoo.com: İlginç Bir Arama Motoru

sundance

www.kartoo.com arama motorlarına farklı bir yaklaşım. Görsel açıdan ilintili olarak aradığınız konu hakkında önem sıralamasına göre linkleri bir harita üzerinde gösteren bu site, bana oldukça eğlenceli gözüktü.

İsterseniz bir Fazlamesai.net search ettirip olayın özünü görün ;)Search sonucu gelen en büyük noktaya dikkatinizi çekerim, `Şöyle bir site yapsak ... tadında` ;)

Cep telefonuyla Telnet, ICQ ve diğerleri !!!

sundance

Trancell.com isimli şirket web sitesi üstünden ICQ mesajı, e-mail atabilmeyi, Internet'de surf yapabilmeyi ve dahası telnet ile bir yerlere girip işlem yapabilmeyi sağlıyor.

İnanması zor, denemesi kolay. Şahsen ben Larweda gelsin de onun telefonundan deneyelim diye akşamı bekliyorum ;)