Daha Ucuz ve Hızlı Internet İçin Harekete Geçin!

0
anonim
Türk Telekom'u, uyguladığı tavan fiyat politikası nedeni ile Türkiye'deki internet ve teknoloji ağının genişlemesini engellemekle suçluyoruz. Türk Telekom'un bu tutumu toplumumuzu aydınlık bir gelecekten uzaklaştırmaktadır. Siz de bizimle aynı fikirdeyseniz http://www.organizehareket.com a katılarak destek verin.
Bu site, Türkiye'deki internet kullanıcılarının haklı taleplerini dile getirmek, "bilgi toplumu" trenini kaçırmak üzere olan halkımızı kötü gidişat hakkında bilgilendirmek ve konunun tarafı Ulaştırma Bakanlığı ve Türk Telekom'a sesimizi duyurmak amacıyla hazırlanmıştır.

Görüşler

0
kahverengibotlutirtil
burada anlayamadigim bir nokta var.
"Eksik içerikli imzalar geçerlilik kazanmaz." Peki bunun doğrulamasını nasil yapiyorsunuz? yada bu listeler herhangi bir merciiye bildirilecek yada başvuru yapılacak mı?

Sanırım tek kurtuluşumuz onlari kendi silahlariyla vurmak. Serbest rekabet piyasası kanunlarina gore hareket edip diger isplere de fırsat tanımak.
0
simor
Silah ve vurma haricinde katılıyorum.
0
tcilgi58
Kesinlikle önemli bi konu herkezin elinden geleni yapması lazım
0
boreas
Daha öncede Pcnet böyle bir çalışma yapmıştı 10000 civarlarında kaldı. Umarım siz başarılı olursunuz.
Pcnet
0
boreas
Link ekleyemedim kusura bakmayın ;)
http://www.pcnet.com.tr/content/view/93/
0
realist
İyi güzel de, siz kimsiniz?
0
Tarık
0
simor
Ben biraz daha anlayacağınız şekilde sorayım.

Neden, linki verilmiş sitede hiç bir bilgi yok. Bu sitenin içeriğinden sorumlu olanlar, sivil toplum kuruluşu mudur, Özel bir teşebbür müdür, nedir? Ben de kafama göre bir alan adı alıp, şuna karşıyım buna karşıyım deyip insanlardan isim ve soyadlarını isteyebilirmiyim?
Hatta;
"Lütfen formu eksiksiz ve doğru doldurunuz.
Eksik içerikli imzalar geçerlilik kazanmaz.",

diyerek insanların bilgilerini toplayabilir miyim?

Bu imzaların geçerliliğini nasıl sağlayacaksınız?

0
simor
Düzeltme:

teşebbür -> teşebbüs
0
Tarık
he de, mevzunun muhatabı ben değilim kii. arkadaş kim bunlar demiş bende aldım domain kaydının özetini gösterir belgenin kontrollü kopyasının saklandığı adresi verdim. yoksa bir bağım yok :)
0
realist
Çok teşekkür ederiz. Malum, biz bu bilgiye ulaşamıyorduk.
0
Tarık
ne demek efendim, siz isteyin size google nin, microsoft un bilgilerinide vereyim. ben hacker im kendi geliştirdiğim bu derin tekniklerle herşeye erişebiliyorum. sizinle anlaşabilirsek eğer matrix sistemine giriş bilgilerinide zeon a gitmeden verebilirim. fakat o biraz pahalıya çıkar.

anlayış deryasında, kürekleriniz yok olsun, ellerinizi daldırarak okyanuslar aşın emi. belki "stress"lerinizden de arınırsınız. hani hafif rüzgar eşliğinde

0
elrond
Bende onu soracaktım...Hazır önümüz seçim...
0
gnnaahh
Bizim yapmamız gereken ise bu gidişata dur diyecek çoğunlukta olduğumuzu göstermektir.
`Henuz` boyle bir cogunluk yok. Daha gercekci olmakta yarar var. MSN de `KARI` avlayan 30-40 kisilik internet kerhanelerinde kisi basina dusen birkac kb den mb ye cikarmak ne kadar gerekli ki? Cogunluk budur. 10bin yada 100bin kisi azinlik konumundadir cogunluk degil!
0
onur80
Arka planı kırmızı yapmasanız super olur.. Cok goz alıyor rahatsız edici..
0
majesty
Ahmet Necdet Sezer, Ankara, Çankaya

Her halde bunu direk onaylamışlardır.

:)
0
tejas
Site açılmıyor.
0
cann
şimdi ben pahalı interneti de geçtim. 512k limitsiz 79 ytl diye geçiyor bana gelen fatura 115 ytl :-)

kdv'siyle 89 ytl + katma değer vergisi (%18) + özel iletişim vergisiyle (%15) ödenecek tutar 115,75 ytl

sitede kdv ve vergiler dahildir diyor; http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm

şimdi bu araplar mı çok üç kağıtçı yoksa ben mi çok aptalım? yoksa
0
bio
Yanlisiniz vardir, fatura tum vergiler dahil 79 YTL geliyor. O fark kurulum ucretinin taksitlendirilmis hali olabilir.
0
cann
yeni bir kurulum yada bağlantı söz konusu değil.

faturanın dökümü şu şekilde;

aylık ücret: 59.40
kıst aylık ücret: 10,53
kullanım ücreti: 17,10

bu na karşın belki ilgili olabileceğini düşündüğüm bölümler boş. yani bunlardan para alınmamış..

nakil ücreti: boş
ünvan değişikliği ücreti: boş
bağlantı ücreti :boş
fatura edilmemiş tutar: boş
çeşitli borçlar: boş
gecikme bedeli: boş
kullanıcı değişikliği ve ünvan değişikliği: boş
v.s.

toplam: 87.03 ytl
genel toplam vergileriyle birlikte: 115,75 ytl




Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

First Monday: Derinlemesine Web 2.0 Eleştirisi

FZ

Yaklaşık 12 yıldır Internet ile ilgili makaleleri yayınlayan ve hakemli dergi statüsünde bulunan First Monday'in 3 Mart 2008 tarihli güncel sayısının kapak konusu "Critical Perspectives on Web 2.0" (Web 2.0'a Eleştirel Bakış). İçindekiler bölümünde epey kışkırtıcı başlıklar içeren bu sayı, belki tam da bir şeyleri yapmanın hızını ara sıra dahi olsa yavaşlatıp "neyi neden yapıyoruz ve arkasında ne var?" diye sormayı, eleştirmeyi sevenler için:

Google´dan çıkmak istiyorum ;)

sundance

Google´ın spider programcıkları Internet´i aralıksız tarayarak yeni sayfaları, eski sayfalardaki en son değişiklikleri Google´ın devasa depolama alanlarına atıyorlar. Bu sayede Internet´ten kalkan bir içerik, geçici bile olsa uzun süre Google´dan erişilebilir kalıyor.

Hal böyleyken Yok kardeşim benim sitemi Google indexlemesin ya da Sağolsun şimdiye kadar indexlediniz ama bundan sonra istemiyorum, beni cache dışına alabilir misiniz ? gibi ihtiyaçlar hasıl olduğunda ;) başvurulabilecek güzel bir makale

Kendi e-dergini kendin yap: FUMK.NET

anonim

FUMK.NET ile isteyen herkese kendi e-dergisini online bir arayüz yardımıyla oluşturabilecekleri bir site. Aynı zamanda sosyal bir ağ olan fumk.net' de kullanıcılar kendi e-dergilerini diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor ve sosyal ağlarını genişletebiliyorlar. e-dergi yanında portfolyo, fotoğraf albümü, e-yıllık, e-kitap da oluşturulabiliyor.

Spiegel Online'ın Internet Tarayıcı Raporu: Kim Lider, Kim Büyüyor?

vst

Almanya'nın önde gelen haber sitelerinden Spiegel Online'ın yayımladığı habere göre sitenin Microsoft IE kullanıcı oranı 63.18%. Öte yandan, Firefox kullanıcı oranı ise 30.15% lere ulaşmış durumda. Aynı zamanda pazar araştırması yapan bir kuruluş olan WebSideStory'nin son araştırmasına göre Firefox'un pazar payının 6.8%'e ulaştığını belirten Spiegel, Firefox'un çok hızlı ve önemli bir yol katettiğini belirtiyor.

AÜİF İletişim Portalı

anonim

Bazıları hala kar yağınca sitesini kapatadursun, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, ilef.ankara.edu.tr adresinde çok güzel bir iş çıkartmışlar. Tasarımından içeriğine kadar kendilerine özgü bir hava yaratmayı başarmışlar, ve iletişim fakültesi olmanın avantajlarını da gayet güzel kullanmışlar, ve kullanmaya devam ediyorlar. Benim en çok hoşuma giden, sitelerindeki içeriği kendilerinin yaratması, başka sitelerden potpori yapılmaması oldu. Böylece yaptıkları iş yalnızca sanal dünya ile sınırlı kalmıyor, ellerindeki imkanları kullanarak gerçek dünya ile de güzelce entegre ediyorlar. Son bir not, siteyi tamamen iletişim fakültesi öğrencileri yapıyor ve PHP kullanıyorlar. Bazı bölümlerde PHP-Nuke kullanmışlar ve bayağı şık olmuş, Nuke kullanıldığı yalnızca linklerden anlaşıyor :)