Fedora Core 3 çıktı

0
conan
RedHat'in community dağıtımı olan Fedora'nın core 3 sürümü karşınızda. Bu dağıtımda Fedora biraz daha şişmanlamış. 4 CD program ve 4 CD kaynak koduyla zenginleşmiş epey. Aynı zamanda x86-64 ve i386 mimarilerini de destekliyor. Indirin Bug bulduysaniz paylaşın E-posta listesine kaydolun ;)

Görüşler

0
urxalit
Fedora, henüz iso'sunu serbest indirmeye açmadan 20 tane yama yayınlayan ilk dağıtım oldu galiba.. :) Hadi geniş bant interneti olanlar günceller de dial-up kullanıcıları ne yapsın?
0
Soulblighter
Red Hat'a boşuna böcek yuvası demiyorlar :)
0
WoLoLo
Bu sürümler biraz hızlı artmıyor mu ya?
0
urxalit
Hayır. Yiğidi öldürüp yoğurdunu yememek gerek. :P Adamlar 6 ayda bir tüm dağıtımı yeniliyorlar. Gerçekten FC1 çıkalı 1.5 yıl oldu. 6 ay sonra FC2 çıktı. Şimdi FC3 çıktı..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Red Hat`ten 3. kuşak cep telefonları için açık işletim sistemi

larweda

Red Hat, 3.kuşak (3G) cep telefonları içn bir işletim sistemi geliştiriyor, ama linux üzerinde değil. 18 ay önce satın aldığı Cygnus ile 3G Lab beraber bir işletim sistemi geliştirdiklerini ve şimdiki Cygnus OS (eCOS) tabanlı olacak olan sistem, eCOS/M3 adını alacak.

Nokia, Motorola ve Psion`un EPOC tabanlı olarak 3 yılda geliştirdiği ve şu anda Nokia Communicator 9210`da kullanılan Symbian OS`a rakip olabilecek olan eCOS/M3, biraz geç bir başlangıç yapmış görünüyor. Ama Red Hat`in açık kod tecrübesi en azından Symbian`ın yaptığı hataları (Linux, Mac veya herhangi bir Microsoft dışı işletim sistemi ile konuşamama ve herhangi birinde geliştirilim yapılamama vb.) aşılmış olabilir.

Detaylı bilgi için: www.redhat.com/about/presscenter/2001/press_hitachi.html

Ve Red Hat Bombayı Patlattı: Fedora Project

anonim

Red Hat bir süre önce artık kutulu perakende satışı yapmayacağını bildirmişti. Bunun yerine Red Hat Linux Project´i duyurdu. Hemen ardından da Red Hat Severn, RH´nin ilk public betası duyuruldu. Ancak bundan sonra Red Hat Linux Sitesi askıya alındı ve yeni bir açıklama hazırlandığı söylendi. O gün bügündür RH´den hiç ses çıkmadı hatta Beta tarihleri bile ertelendi. Nihayet bugün beklenen açıklama geldi:

Fedora Core 1 incelemesi

ghanthar

LinuxMerkezi Fedora Core 1 incelemesi yayımlandı. Buradan ulaşabilirsiniz.

Sony Playstation 3'e Fedora Core 5

Chriseba

Sony Playstation 3 piyasaya çıkmadan önce yapılan haberlerde; içinde Linux işletim sistemi olacağı ve harddisk ile beraber geleceği açıklanmıştı.

Red Hat 7.1 Çıktı Ha Gayret !

sundance

Red Hat 7.1 dün yapılan bir açıklama ile beta versiyondan final versiyona geçtiğini dünyaya duyurdu.

Yeni versiyonda, çoklu işlemci desteği olan 2.4 kernel, default güvenlik ayarları, daha kolay installasyon gibi bir çok gelişme var. Ve artık RedHat installasyonu minimum iki cd.
Bana sorarsanız denenmişi tekrar denemenin alemi yok .2 versionları dışında RedHat'den hayır gelmez.