Fedora Core3 Test

0
resilence
Fedora Core 3 test sürümü duyuruldu, x86-64 mimarili işlemcilerde kullanılabileceği de bilgiler arasında...

linuxiso.org'dan indirebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Red Hat´in Yeni Sürümünün İlk Betası Duyuruldu

anonim

LinuxTurkey'in haberine göre Red Hat in Severn adını taşıyan yeni Beta Sürümü şirketin sayfalarından indirmek mümkün.

Fedora Project: Red Hat nereye gidiyor?

anonim

GNU/Linux dünyasını ikiye ayıran Fedora Projesi konseptini kısaca irdelemek ve Linux´un devi Red Hat´in geleceğine şöyle bir bakmak istedim:

Red Hat Fedora´yı ilk duyurduğunda önce olumlu bakmıştım. Ardından Fedora´nın bir Açık Yazılım projesi olarak ürettiklerini Red Hat´in alıp biraz süsleyip püsleyip belki biraz da geliştirip Red Hat Enterprise Linux olarak ciddi satış fiyatları ile piyasaya süreceğini anladım. İlk başlarda bu durum biraz moralimi bozdu ve Red Hat´e sinirlendim. Ancak ardından Lindows, Libranet gibi daha birçoğunun Debian ile aynı şeyi yapmakta olduğunu hatırladım.

4 Nisan 2004 RedHat desteğini çekiyor!

sundance

RedHat, RedHat 9'dan önceki sürümlerine olan desteğini 31 Aralık 2003'de keseceğini, RedHat9 desteğini ise 4 Nisan 2004'e kadar sürdüreceğini açıkladı.

Biz bu filmi daha önce görmüştük, dilimin ucunda diğer firmanın ismi ama hatırlayamadığımdan değil, içim elvermediğinden söyleyemiyorum.

Önceki RedHat müşterilerine gönderilen e-mail

Siz de `Microsoft ´ laştırabildiklerimizden misiniz ?

sundance

Slashdot`ın Red Hat`den teyit ettirdiği habere göre, Red Hat firması bundan sonra otomatik update için $9.95'lik bir üyelik gerektiren yeni bir sisteme geçiyormuş.

RedHat`ın önde gelen Linux firmalarından biri olması, Linux`u kolay kolay gelemeyeceği bazı yerlere taşıyor olması çok güzel, bunun karşılığında para kazanıyor olması da bizi olsa olsa sevindirir, ama yolu bu olmamalıydı.

Sony Playstation 3'e Fedora Core 5

Chriseba

Sony Playstation 3 piyasaya çıkmadan önce yapılan haberlerde; içinde Linux işletim sistemi olacağı ve harddisk ile beraber geleceği açıklanmıştı.