Fedora Core 2 (test1) hazır

0
murat09
Popüler Linux dağıtımlarından Fedora, Core2 nin test sürümünü download'a hazırladı. Indirmek için burayı kullanabilirsiniz. RH aynı zamanda AMD64 Opteron işlemciler için geliştirilen Fedora Core1 'in de test sürümünü download'a açtı.

İlgili Yazılar

Siz de `Microsoft ´ laştırabildiklerimizden misiniz ?

sundance

Slashdot`ın Red Hat`den teyit ettirdiği habere göre, Red Hat firması bundan sonra otomatik update için $9.95'lik bir üyelik gerektiren yeni bir sisteme geçiyormuş.

RedHat`ın önde gelen Linux firmalarından biri olması, Linux`u kolay kolay gelemeyeceği bazı yerlere taşıyor olması çok güzel, bunun karşılığında para kazanıyor olması da bizi olsa olsa sevindirir, ama yolu bu olmamalıydı.

Fedora Core 1 incelemesi

ghanthar

LinuxMerkezi Fedora Core 1 incelemesi yayımlandı. Buradan ulaşabilirsiniz.

Red Hat ve Fedora Core Linux için Gelişmiş Paket Yönetimi

honal

Fedora ve Red Hat Linux üzerinde kullanılan YUM programına ait detaylı bir NASIL YAPILIR belgesi ekledim. Belgede ayrıca Red Hat tarafından resmi olarak desteği kesilen Red Hat sürümleri için güncelleme kısmı da mevcuttur, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olması dileğimle.

Sony Playstation 3'e Fedora Core 5

Chriseba

Sony Playstation 3 piyasaya çıkmadan önce yapılan haberlerde; içinde Linux işletim sistemi olacağı ve harddisk ile beraber geleceği açıklanmıştı.

Fedora Core3 Test

resilence

Fedora Core 3 test sürümü duyuruldu, x86-64 mimarili işlemcilerde kullanılabileceği de bilgiler arasında...

linuxiso.org'dan indirebilirsiniz.