Red Hat, IBM eServer’ları destekleyecek

0
polat
Linux firması Red Hat, IBM eServer ürün dizisinin tamamını, paketlenmiş ve özel çözümleriyle destekleyeceğini açıkladı.

Red Hat; açık kaynak yazılım çözüm, servis ve destek hizmetlerinin, IBM eServer ailesinin tamamını desteklemesi için IBM ile işbirliği yapacağını duyurdu. xSeries platformu üzerinde Linux’u destekleyen ilk firmalardan olan Linux dağıtım partneri Red Hat, desteğini; IBM eServer zSeries, iSeries ve pSeries platformlarına da yaygınlaştırdı.

NTVMSNBC haberi

İlgili Yazılar

Siz de `Microsoft ´ laştırabildiklerimizden misiniz ?

sundance

Slashdot`ın Red Hat`den teyit ettirdiği habere göre, Red Hat firması bundan sonra otomatik update için $9.95'lik bir üyelik gerektiren yeni bir sisteme geçiyormuş.

RedHat`ın önde gelen Linux firmalarından biri olması, Linux`u kolay kolay gelemeyeceği bazı yerlere taşıyor olması çok güzel, bunun karşılığında para kazanıyor olması da bizi olsa olsa sevindirir, ama yolu bu olmamalıydı.

JBoss'un Kurucusu Marc Fleury RedHat'ten Ayrıldı.

meddah

Ve sonunda beklenen oldu, Jboss'un kurucusu Marc Fleury Redhat'ten ayrıldı. 2005 yılının Aralık ayında Fleury "Fil ve Kaplan" isimli dört bölümlük bir makale yayınlamıştı.

Fil ve Kaplan 1, 2, 3, 4

Redhat, Jboss'u satın aldıktan sonra makalenin Redhat ile ilgili 2. bölümünü değiştirmişti. İkinci bölümü ilk haline ise bu adresinden erişilebilir.

Ve Red Hat Bombayı Patlattı: Fedora Project

anonim

Red Hat bir süre önce artık kutulu perakende satışı yapmayacağını bildirmişti. Bunun yerine Red Hat Linux Project´i duyurdu. Hemen ardından da Red Hat Severn, RH´nin ilk public betası duyuruldu. Ancak bundan sonra Red Hat Linux Sitesi askıya alındı ve yeni bir açıklama hazırlandığı söylendi. O gün bügündür RH´den hiç ses çıkmadı hatta Beta tarihleri bile ertelendi. Nihayet bugün beklenen açıklama geldi:

4 Nisan 2004 RedHat desteğini çekiyor!

sundance

RedHat, RedHat 9'dan önceki sürümlerine olan desteğini 31 Aralık 2003'de keseceğini, RedHat9 desteğini ise 4 Nisan 2004'e kadar sürdüreceğini açıkladı.

Biz bu filmi daha önce görmüştük, dilimin ucunda diğer firmanın ismi ama hatırlayamadığımdan değil, içim elvermediğinden söyleyemiyorum.

Önceki RedHat müşterilerine gönderilen e-mail

Red Hat 7.1 Çıktı Ha Gayret !

sundance

Red Hat 7.1 dün yapılan bir açıklama ile beta versiyondan final versiyona geçtiğini dünyaya duyurdu.

Yeni versiyonda, çoklu işlemci desteği olan 2.4 kernel, default güvenlik ayarları, daha kolay installasyon gibi bir çok gelişme var. Ve artık RedHat installasyonu minimum iki cd.
Bana sorarsanız denenmişi tekrar denemenin alemi yok .2 versionları dışında RedHat'den hayır gelmez.