Red Hat, IBM eServer’ları destekleyecek

0
polat
Linux firması Red Hat, IBM eServer ürün dizisinin tamamını, paketlenmiş ve özel çözümleriyle destekleyeceğini açıkladı.

Red Hat; açık kaynak yazılım çözüm, servis ve destek hizmetlerinin, IBM eServer ailesinin tamamını desteklemesi için IBM ile işbirliği yapacağını duyurdu. xSeries platformu üzerinde Linux’u destekleyen ilk firmalardan olan Linux dağıtım partneri Red Hat, desteğini; IBM eServer zSeries, iSeries ve pSeries platformlarına da yaygınlaştırdı.

NTVMSNBC haberi

İlgili Yazılar

Microsoft´tan Amerikan okullarına kıyak , Redhat karşı atakta geç kalmadı!

anonim

Microsoft'un Amerikadaki bilgisayar sıkıntısı çeken,yardıma muhtaç okullara yönelik başlatacağını söylediği kampanyaya Redhat CEO'su Matthew Szulik'den çok ilginç bir karşı atak geldi. Microsoft'un yazılım yerine aynı paraya 14.000 PC alabileceğini, bu durumda da Okullara işletim sistemi olarak Redhat Linux'u ücretsiz olarak temin edeceklerini ve Microsoft'un öngördüğü gibi lisansının 5 senelik değil sınırsız olduğunu söyledi. Bu ilginç pazar kapma oyunu hakkında detaylı bilgi şu adreste http://www.reuters.com

Red Hat Severn´in ilk ekran görüntüleri

anonim

Red Hat in yeni sürümünün ilk betası Severn in ilk ekran görüntülerine http://www.osnews.com/story.php?news_id=4091 adresinden ulaşabilirsiniz. Red Hat daha önce artık paketli perakende sektöründe olamayacağını duyurmuştu bunun ardından Red Hat Linux un artık bir ürün değil bir proje olduğunu bildirdi. Dileyen herkes betayı indirip fikirleri ve gelişmesini istediği özelliklerini bildirerek RH nin gelişimine katkıda bulunabiliyor. RH daha önce beta versiyonları kullanıcıya sunmuyordu.
Yeni Red Hat ve yeni Red Hat Project sistemi hepimize hayırlı olsun.

Kaynak: LinuxTurkey

Red Hat´in Yeni Sürümünün İlk Betası Duyuruldu

anonim

LinuxTurkey'in haberine göre Red Hat in Severn adını taşıyan yeni Beta Sürümü şirketin sayfalarından indirmek mümkün.

Fedora Core 1 incelemesi

ghanthar

LinuxMerkezi Fedora Core 1 incelemesi yayımlandı. Buradan ulaşabilirsiniz.

Red Hat ve Fedora Core Linux için Gelişmiş Paket Yönetimi

honal

Fedora ve Red Hat Linux üzerinde kullanılan YUM programına ait detaylı bir NASIL YAPILIR belgesi ekledim. Belgede ayrıca Red Hat tarafından resmi olarak desteği kesilen Red Hat sürümleri için güncelleme kısmı da mevcuttur, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olması dileğimle.