Red Hat 7.1 Çıktı Ha Gayret !

0
sundance
Red Hat 7.1 dün yapılan bir açıklama ile beta versiyondan final versiyona geçtiğini dünyaya duyurdu.

Yeni versiyonda, çoklu işlemci desteği olan 2.4 kernel, default güvenlik ayarları, daha kolay installasyon gibi bir çok gelişme var. Ve artık RedHat installasyonu minimum iki cd.
Bana sorarsanız denenmişi tekrar denemenin alemi yok .2 versionları dışında RedHat'den hayır gelmez.

Görüşler

0
anonim
Red Hat 7.1 gerçekten güzel yani 0.1 versiyonda bu kadar değişiklik hayret verici. KDE nin yeni versiyonuda güzel olmu şimdilik güzel ama açıkları e sorunlar ilerde başlarlar. Barış ( Raistlin) HIZIR
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fedora Core 3 çıktı

conan

RedHat'in community dağıtımı olan Fedora'nın core 3 sürümü karşınızda. Bu dağıtımda Fedora biraz daha şişmanlamış. 4 CD program ve 4 CD kaynak koduyla zenginleşmiş epey. Aynı zamanda x86-64 ve i386 mimarilerini de destekliyor. Indirin Bug bulduysaniz paylaşın E-posta listesine kaydolun ;)

Red Hat ve Fedora Core Linux için Gelişmiş Paket Yönetimi

honal

Fedora ve Red Hat Linux üzerinde kullanılan YUM programına ait detaylı bir NASIL YAPILIR belgesi ekledim. Belgede ayrıca Red Hat tarafından resmi olarak desteği kesilen Red Hat sürümleri için güncelleme kısmı da mevcuttur, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olması dileğimle.

Fedora Core 2 (test1) hazır

murat09

Popüler Linux dağıtımlarından Fedora, Core2 nin test sürümünü download'a hazırladı. Indirmek için burayı kullanabilirsiniz. RH aynı zamanda AMD64 Opteron işlemciler için geliştirilen Fedora Core1 'in de test sürümünü download'a açtı.

Red Hat, IBM eServer’ları destekleyecek

polat

Linux firması Red Hat, IBM eServer ürün dizisinin tamamını, paketlenmiş ve özel çözümleriyle destekleyeceğini açıkladı.

Red Hat; açık kaynak yazılım çözüm, servis ve destek hizmetlerinin, IBM eServer ailesinin tamamını desteklemesi için IBM ile işbirliği yapacağını duyurdu. xSeries platformu üzerinde Linux’u destekleyen ilk firmalardan olan Linux dağıtım partneri Red Hat, desteğini; IBM eServer zSeries, iSeries ve pSeries platformlarına da yaygınlaştırdı.

NTVMSNBC haberi

RedHat 8.0 Duyuruldu!

FengShui

Uzun zamandan beri beklenen RedHat in 8.0 sürümü 30 Eylülde duyuruldu. Kernel 2.4.18 kullanılan sürümün en büyük özellikleri ise Apache 2.0, Gnome 2.0 ve XFree86 4.2.0 ile birlikte geliyor olması. Daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz