Fazlamesai'ye Soralım: PHP ve MySQL Eğitimi

0
crematorium
Bulabildiğim kadarıyla BT Eğitim PHP ve MySQL eğitimi vermekte. Fakat alternatifleri de olduğundan eminim.
Eğitimi alacak kişinin bilgi seviyesini belirleyip uygun egitimi verebilecek, kullandığı eğitim tekniğinin başarısı ispatlanmış PHP ve MySQL sertifikasyon programları konusunda Fazlamesai.net camiasının önerileri nelerdir?

Görüşler

0
night
Bu eğitim her eğitimin ilk adımında olduğu gibi bence kendi çabalarınızlar ilerletilebilecek bir durumdadır.İlerisi için tavsiyem sertifika için deiğilse eğer bilen bir kişiden sorarak ve kendiniz uğraşarak öğrenmenizdir.Böyle birçok kişi ile tanıştım,hayretler içinde kaldım.
0
crematorium
Halihazirda PHP ve MySQL ile ihtiyaclarimi karsilayacak uygulamalar olusturabiliyorum zaten, cevremde yardim alabilecegim kisiler ve kaynak olarak kullandigim birkac kitap da mevcut ama planli programli bir sekilde egitim alarak "derme catma" uygulamalar degil, temeli saglam birseyler yapmaya ihtiyacim var.
0
anonim
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle PHP her yeni sürümünde epey bir değişim geçiriyor. Bu bakımdan kurslarla kitaplarla öğrenmek 'bence' pek de iyi bir fikir değil. PHP ve genel olarak programlama deneyiminiz varsa başkalarının yazdığı örnek kodlar ve PHP referansı hayli hayli yeterli olacaktır.
0
crematorium
Iste aslinda benim icin sorun bu noktada basliyor. Ucundan kulagindan bildigim bir dilin yenilikleri ile su anda basedemiyorum ve maalesef ornek kodlarla ogrenmeye calisacak kadar vaktim yok. O yuzden temel bilgiyi kursla pekistirip, sonra bu soylemis oldugunuz yonteme gecmeyi planliyorum. Tabii ki her yeni versiyonda yeni kursa gitmeye calisamak gibi bir gereksizlik icinde bulunmayacagim. :)
0
Onur17
Csystem derneğinde de php kursu veriliyor. 75 saatlik bir kurs fiyatıda uygun
0
simor
Ooo!, C ve Sistem Programcıları Derneği php kursuna mı başlamış?. Acaba e-postalara cevap vermeye de başlamışlar mı?
0
crematorium
Listeye yeni eklenen bir egitim oldugundan henuz baslayacagi zaman belli degilmis. Tesekkurler.
0
T-u-N-i-X
www.litux.com var. Zamanında katılmayı düşündüğüm ancak bu tür ücretlerin altından kalkamayacağımı düşündüğüm için bıraktığım bir kurs... İTÜ Hocalarından Hasan DAĞ'ın da eğitim verdiğini biliyorum. Hiç değilse alternatif olması açısından incelemeye değer..
0
crematorium
Alternatif olarak dusunebilecegim bir yere benziyor, bugun arayip fiyatini diger ayrintilari ogrenecegim. Tesekkur ederim.
0
anonim
Öğrendiğin bilgileri paylaşırsan sevinirim. Bende php/mysql kursu ile ilgileniyorum.
0
crematorium
Egitimin ucreti 1500 ytl imis ve henuz baslamamis. Ne zaman baslayacagi belli degilmis ama yakin zamanda baslayabilirmis. Haberdar edeceklermis.
0
kArA
PHP ve MySQL ile ilgili kişisel eğitim ya da özel gruplar ile eğitim tercih ederseniz benimle kara{at}karalamalar{dot}net e-posta adresinden irtibat kurabilirsiniz. Zend firması PHP eğitimi ve sertifikasyonuna yönelik çeşitli çözümler sunuyor. Sitesinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Sertifikasyon için Türkiye'de teste girebileceğiniz yetkili test merkezleri için buraya bakabilirsiniz. MySQL eğitimi ile ilgili tam olarak aradığınız nedir acaba? MySQL resmi sitesinden eğitim ile ilgili bilgiler var fakat benim merak ettiğim, sizin MySQL eğitimi mi aradığınız yoksa genel olarak veritabanı ve SQL eğitimi mi aradığınız. Çünkü yapı ortaya çıktıktan sonra PHP de tek değişen veriye ulaşmak için kullandığınız fonksiyonlar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai çözümleri!

anonim

Devamlı FM aşağı FM yukarı bahsediyoruz, peki bu güne kadar gerçek fazlamesai problemi konusunda ne yaptık? Bilirsiniz canım hani şu Ben 40 yaşına kadar cumartesi neymiş pazarları bile çalıştım. veya Ne fazlamesaisi iş bitene kadar çalışacaksınız o kadar? ya da Patrondan önce işten çıkan arkaşı kovmaaak istiyorum yaklaşımları konusunda bir okurumuz bazı yapıcı öneriler getirmiş:

1. Hayır demeyi öğreniniz
2. Hayır demeyi öğreniniz
3. Hayır demeyi öğreniniz
4. Sitede java mı yoksa .net mi iyi tartışmak yerine, patronlara karşı nasıl etkili biçimde organize olunur ve karşı konulabilir onu tartışınız.

2006 SourceForge.net Community Choice Awards

anhanguera

"2006 SourceForge.net Community Choice Awards"´a 14 farklı katagoride toplam 40 adet proje sourceforge tarafından aday gösterilmiş ve 17 Martta sonuçlanan ilk ön eleme gerçekleştirilmişti. Şimdi sıra asıl oylamada.

Aday gösterilen 40 proje arasında Türkiye`den iki adet proje de yer alıyor, Xynth, ve F4L.

Hamburgerimden Spyware Çıktı

butch

Patronlar ve çalışanlar....

anonim

Biraz önce bir yazıya yorum yazdım. "Bana mı ilerliyorsun ey teknoloji !" yazısına... Ama aslında yazdıklarım yeni bir yazı olmayı hakkediyor bence. Bu yüzden biraz daha detaylı olarak tekrar yazacağım affınıza sığınarak.
Sorun patronlar, çalışma saatleri, teknoloji geliştikçe niye daha az çalışmıyoruz sorunu...

5. Yılımız

sundance

Butch ile birlikte "Yahu bir site yapsak, bizim gibilere hitap eden" diye yola çıkıp, fazlamesai.net'in Internet camiası ile tanışmasının üstünden tam beş yıl geçmiş.

Bu süre içinde zaman zaman, "acaba kendimiz çalıp kendimiz mi oynuyoruz?" diye endişe ettiğimiz de oldu, hiç tahmin etmediğimiz ortamlarda "vaay sen Fazlamesai'den misin?" sorusuna maruz kaldığımız da.(bkz. Reina)

Üzüntüsüyle, sevinciyle ama çoğunlukla keyifle geçirdiğimiz bu beş yıl için bütün fazlamesai.net üyelerine çok çok teşekkürler. Hayal ettiğimiz ve çok daha fazlasını bize yaşattınız.

Bu yeni yılda Fazlamesai.net, Türkiye'de Özgür Yazılımlar ve Internet konusundaki duruşunu, yakında açıklayacağımız aktif projelerle de güçlendirecek.

Bu yolculukta bizi izlemediğiniz, bizle birlikte yürüdüğünüz için tekrar teşekkürler.