Fazlamesai.net Globus´da

0
butch
Aylık ekonomi ve finans dergisi Globus'un bu ayki sayısında bizlerle yapılan bir röportaj yayınlandı. İlgilenenler için Sayfa 88 (125 KB), Sayfa 89 (146KB). Küçük bir hatırlatma; dergi ABD, Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda ve KKTC'de de satılıyormuş.

Görüşler

0
butch
Yazı da geçen mimarlık sitesinin adresi yanlış yazılmış. Doğrusu Archifact.net olacaktı.
0
anonim
fazlamesai.net yerinede fazlamesai.com yazmislar yazinin basinda...
0
butch
Aslında doğru yazmışlar. Ama fazlamesai.com birkaç gündür down. Birara tekrar incele.
0
FZ
Dün dergiyi alıp baktım, süper yakışıklı çıkmışsınız, ekibin bir kısmı sert bakışlar fırlatırken diğer kısmının muzipçe ve hınzırca gülümsemesi hoş bir kontrast yaratmış. Verilen poza bir bütün olarak bakıldığında ise Kahraman Beşli havası hakim ;-)
0
sefalet
Bu mimarlık sitesi artık ilgilenilmez durumda mıdır? Üyelik başvurusu çalışıyor gözükmüyor ve haber girdisi yapmanın da bir sonuç verdiği gözlenmemiştir.İlgililerin dikkatine!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

JavaScript ile yazılmış bir işletim sistemi

coskung

JS/UIX, web tarayıcılar üzerinden çalışan UN*X-like bir işletim sistemi. sanal makine, kabuk, sanal dosya sistemi, süreç yönetimi, kendi klavyesi (tercihi) ve de vi (!) editörü ile. buyrun burada

Mutlu Yıllar

butch

Google Çekleri

butch

Python İle Java Applet'i Yazmak Caiz Midir?

pismikrop

'One Ring to rull them all, one Ring to find them, one Ring to bring them all and in the Darkness bind them' (Tolkien)

İşte bu yüzük bir programlama dili olsaydı; şüphesiz o python olurdu. Python ile java, .NET, PE (Portable Executable) programlar oluşturabilirsiniz. Zaten yazdığınız kod hiçbir değişikliğer uğramadan. Linux, Mac ve Windows'ta çalışabilmektedir. Linux ise ARM, SPARC, Intel, AMD, PowerPC gibi bir çok işlemcide çalışabildiğine göre varın gerisini siz düşünün.

Vector Linux´ta Türkçe Sorununa Son

ersan

Merhaba. Vector Linux (3.2) kullanıyor ve Türkçe karakter ve klavyede sorun yaşıyorsanız bir kaç küçük işlemle bu sorunu aşabilirsiniz: