Fazlamesai.net Globus´da

0
butch
Aylık ekonomi ve finans dergisi Globus'un bu ayki sayısında bizlerle yapılan bir röportaj yayınlandı. İlgilenenler için Sayfa 88 (125 KB), Sayfa 89 (146KB). Küçük bir hatırlatma; dergi ABD, Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda ve KKTC'de de satılıyormuş.

Görüşler

0
butch
Yazı da geçen mimarlık sitesinin adresi yanlış yazılmış. Doğrusu Archifact.net olacaktı.
0
anonim
fazlamesai.net yerinede fazlamesai.com yazmislar yazinin basinda...
0
butch
Aslında doğru yazmışlar. Ama fazlamesai.com birkaç gündür down. Birara tekrar incele.
0
FZ
Dün dergiyi alıp baktım, süper yakışıklı çıkmışsınız, ekibin bir kısmı sert bakışlar fırlatırken diğer kısmının muzipçe ve hınzırca gülümsemesi hoş bir kontrast yaratmış. Verilen poza bir bütün olarak bakıldığında ise Kahraman Beşli havası hakim ;-)
0
sefalet
Bu mimarlık sitesi artık ilgilenilmez durumda mıdır? Üyelik başvurusu çalışıyor gözükmüyor ve haber girdisi yapmanın da bir sonuç verdiği gözlenmemiştir.İlgililerin dikkatine!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gizli Kek Hesapları

butch

Fazlamesai.net'e soralım: Açık Kaynak İş Modeli

noyton

Yakın zamanda Bora Güngören konuyla ilgili birçok yazı yazdı kendi blogunda, Türkiyedeki açık kaynak iş modellerinde ve şirketlerinden yola çıkarak. Ama bu tek taraflı bir görüş olduğu için Fazlamesai.net'e soralım:

fazlamesai.net'e soralım: Koruyabilir miyim?

darkhunter

Küçük ve basit bir senaryom var. Bu aralar veri güvenliği paranoyası yaşayan biri olarak fazlamesai.net üyeleriyle paylaşmak istedim...

Modern İnsan ?= Örgütlü İnsan

FZ

Modern insan örgütlü insandır derler. Peki ya modern bilgisayarcı? Yerli ve yabancı, üye olabileceğimiz önemli bilgisayar organizasyonlarından haberdar mıyız? Tek başımıza yapabileceğimizden çok daha fazlasını bu organizasyonların bünyesinde çalışarak gerçekleştiremez miyiz? Profesyonel ya da amatör bilgisayarcılar olarak bu organizasyonlardan faydalanamaz mıyız? Bu ve benzeri soruların cevapları eminim kişiden kişiye değişecektir ancak benim niyetim derin felsefi tartışmalara girmek değil, önemli olduğunu düşündüğüm birkaç yerli ve yabancı kurumun üyeliğe dair adreslerini sizinle paylaşmak.

FM International: Hello World!

FZ

Yaklaşık 5 yıl önce bugünlerde mütevazı bir şekilde yayın hayatına başlamıştık. Pek çok haber, yorum, görüntü değişikliğinin ardından içeriği televizyona taşıdık, altyapımızı yeniledik, galaksimizi ziyaret etmeye başladık ancak eksik olan bir şey vardı: Dünyadan geribesleme almak!