Fazlamesai.net Aktüel`de !!!

0
sundance
Eğer 'Fazlamesai' kimler tarafından nasıl hazırlanıyor diye merak ediyorsanız, bu hafta Aktüel'de bizlerle yapılan bir röportajı bulabilirsiniz.

Öyle ülkeyi kurtardığımız falan yok, kimselerin bilmediği ilişkileri açıklıyor felan de değiliz, sadece Internet, Türkiye, yeni bir sosyallik üzerine üç beş bir şeyler söyledik belki merak edersiniz :))
Bu arada resimleri görmek için Aktüel'i almanız gerekiyor ;)
Ekleme: Dergiyi taradık.Görmek isteyenler için 1.-2. sayfa (263Kb), 3.sayfa (92Kb)...

Görüşler

0
conan
Scanleyip bir yerlerde yayinlasaniza. Amerika'da aktuel bulamiyorum! :) Olsa dukkan sizin ;)
0
anonim
Yazıya ekledim

Butch
0
conan
Eline saglik. Icim bu tuhaf oldu hehehe :)
0
anonim
nasıl bir konuşma öyle
0
hasan
Tebrikler, mekanıda bir nevi görmüş oldum :)
0
FZ
Dergiyi aldım. Harika!

Şu anda ofiste önüme gelene şiddet, baskı, hile ve şantaj ile reklamınızı yapıyorum :-)
0
anonim

Baskıya maruz kalmaktan ötürü FZ arkadaşımı buradan selamlamak ve mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu bağlamda kimin kim olduğunu biraz olsun öğrenmiş bulunmaktayım.


Dergide bahsi geçen yorumlara bakılırsa değişen hiç birşey(kendi adıma) yok. nato kafa nato mermer...


Saolun beyler bir nebze rahatlattınız beni...


0
kuzen
Vallahi görünce allah sizi inandırsın göğsüm kabardı ve camiamdaki herkese şiddetle reklamınızı bende yaptım, umraım bu yazı hayırlı olaylara vesile olurda sizleri herkes tanır....
0
oceanic
sürekli ilgiyle takip ettiğim bir site aktüel'de yayınlanınca inanın kendimi iyi hissettim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Dünden Bugüne FazlaMesai.net

crematorium

FazlaMesai.net'in 18 Şubat 2001'de ki halini merak eden var mı? Mutlaka vardır... Görmek için buraya tıklamanız yeterli... :)

Bu arada muhtelif tarihlerdeki FM için ise buraya

Tablolama Yazılımları: Kötü Bir Alışkanlık Mı?

FZ

Henüz doğrudan kansere ya da vereme yol açtıkları söylenemez ama hemen her tür iş için aşırı şekilde kullanılan tablolama yazılımları belki de gerçekten kötü bir alışkanlıktır.

EXCEL ya da ona özenmeye çalışan OpenOffice.org Calc, vb. benzeri yazılımlar her derde deva mı? Kolayca işleri hallediyorlar mı? Hesap kitap işi onlardan mı sorulur? Çok güzel grafikler mi sunuyorlar? Olması gerektiği gibi şeyler mi?

Alan Turing'in 100. doğum günü anısına

ChrisStephenson

23 Haziran 1912'de doğan Alan Turing'in, birbirinden tamamen farklı üç ayrı alanda, hala günümüzde hayatımızı etkileyen çok önemli bilimsel çalışmaları olmuştu.

fazlamesai.net'e soralım: 'Linuxçu' diye bir insan türü var mı?

FZ

"Linuxçu" diye nitelendirilebilecek bir "insan türü" var mıdır? İnsanlara gerçekten itici gelebilir mi? Güzel bir şeyi sunmak ne denli önemlidir? Gerçekten düzgün çalışan ve iyi işleyen sistemler bazı sunum şekillerinden ötürü "dışarıdan birilerine" itici gelebilir mi? Teknoloji, sosyoloji ve psikoloji arakesitinde ne denebilir? Bütün mesele gerçekten özgürlük müdür? Yoksa kişisel bazı problemler midir?

Yıl 2031 kamu-net üst kurulu dördüncü kez toplandı :-)

musshani

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin eAvrupa+ girişiminde yeralabilmesi için başlatılan eTürkiye eylem planı ve yapılanmasının sahibi, Kamu-Net Üst Kurulu toplantısında yine saptanamadı.

Kurulduğu 1998 yılından beri geçtiğimiz hafta üçüncü kez toplanabilen Kamu-Net Üst Kurulu eTürkiye eylem planında alacağı görevin ne olması gerektiğine bu hafta yapılacak yeni bir toplantıyla karar verecek.