Fazlamesai.net Aktüel`de !!!

0
sundance
Eğer 'Fazlamesai' kimler tarafından nasıl hazırlanıyor diye merak ediyorsanız, bu hafta Aktüel'de bizlerle yapılan bir röportajı bulabilirsiniz.

Öyle ülkeyi kurtardığımız falan yok, kimselerin bilmediği ilişkileri açıklıyor felan de değiliz, sadece Internet, Türkiye, yeni bir sosyallik üzerine üç beş bir şeyler söyledik belki merak edersiniz :))
Bu arada resimleri görmek için Aktüel'i almanız gerekiyor ;)
Ekleme: Dergiyi taradık.Görmek isteyenler için 1.-2. sayfa (263Kb), 3.sayfa (92Kb)...

Görüşler

0
conan
Scanleyip bir yerlerde yayinlasaniza. Amerika'da aktuel bulamiyorum! :) Olsa dukkan sizin ;)
0
anonim
Yazıya ekledim

Butch
0
conan
Eline saglik. Icim bu tuhaf oldu hehehe :)
0
anonim
nasıl bir konuşma öyle
0
hasan
Tebrikler, mekanıda bir nevi görmüş oldum :)
0
FZ
Dergiyi aldım. Harika!

Şu anda ofiste önüme gelene şiddet, baskı, hile ve şantaj ile reklamınızı yapıyorum :-)
0
anonim

Baskıya maruz kalmaktan ötürü FZ arkadaşımı buradan selamlamak ve mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu bağlamda kimin kim olduğunu biraz olsun öğrenmiş bulunmaktayım.


Dergide bahsi geçen yorumlara bakılırsa değişen hiç birşey(kendi adıma) yok. nato kafa nato mermer...


Saolun beyler bir nebze rahatlattınız beni...


0
kuzen
Vallahi görünce allah sizi inandırsın göğsüm kabardı ve camiamdaki herkese şiddetle reklamınızı bende yaptım, umraım bu yazı hayırlı olaylara vesile olurda sizleri herkes tanır....
0
oceanic
sürekli ilgiyle takip ettiğim bir site aktüel'de yayınlanınca inanın kendimi iyi hissettim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Açık kaynak ve Özgür yazılım hakkında bir anket

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Açık kaynak ve Özgür yazılım hakkında akademik bir anket yapılıyor. Bu çalışmanın bizlere Türkiye'deki özgür yazılım bilincini göstermesi ve kullanımını doğru şekilde ölçmesi için katılım çok önemli. Aşağıdaki adresten sizde katılır ve paylaşırsanız seviniriz.

Anket (Google Docs)

Fazlamesai 2 yaşında

butch

Aslında fm'in doğumgünü 9 Ekim, yani kaçırdık ama olsun. Evet, iki yıl geçti hala buradayız. Birikimimiz her geçen gün daha da büyüyor, burası her geçen gün daha eğlenceli oluyor, gelişiyor. Aslına bakarsanız şöyle sağıma soluma baktığımda bilginin bu kadar büyüdüğü, paylaşıldığı başka da bir ortam da göremiyorum. Neyse fazla gevezelik yapmayayım. Bence bu yıl da fazlamesai'nin ve fazlamesaici'lerin yılı olacak.

Tatil Rehaveti

butch

``Az´´ daha mı iyi?

cbc

Web 2.0'da yapılan konuşmalardan birisinin konusu "Az"ın iyiliği. Konuşmacı rakiplerinizle giriştiğiniz yarışı kazanmanın yolunun ondan bir ya da daha fazla işi yapabilmekten ziyade "az"lıktan geçtiğini savunuyor.

Anladığım kadarı ile özetleyeceğim bu maddeler ile ilgili fazlamesai.net ne düşünüyor?

Yeni MacBook Pro ile tamam mı, devam mı?

butch

Yeni MacBook Pro Touch ID, Touch Bar, yeni gelişmiş ekran ve bol miktarda başka yeniliklerle duyuruldu. Bunların çoğu sevinçle karşılanırken, özellikle teknik kullanıcıları mutsuz eden değişiklikler de her zaman olduğu gibi gündeme damgasını vurdu. Escape ve fonksiyon tuşları ile SD Kart yuvasının kaldırılması, şarj portunun MagSafe’siz USB-C'ye evrilmesi de bu konudaki tartışma odakları.

...