Fazlamesai.net Aktüel`de !!!

0
sundance
Eğer 'Fazlamesai' kimler tarafından nasıl hazırlanıyor diye merak ediyorsanız, bu hafta Aktüel'de bizlerle yapılan bir röportajı bulabilirsiniz.

Öyle ülkeyi kurtardığımız falan yok, kimselerin bilmediği ilişkileri açıklıyor felan de değiliz, sadece Internet, Türkiye, yeni bir sosyallik üzerine üç beş bir şeyler söyledik belki merak edersiniz :))
Bu arada resimleri görmek için Aktüel'i almanız gerekiyor ;)
Ekleme: Dergiyi taradık.Görmek isteyenler için 1.-2. sayfa (263Kb), 3.sayfa (92Kb)...

Görüşler

0
conan
Scanleyip bir yerlerde yayinlasaniza. Amerika'da aktuel bulamiyorum! :) Olsa dukkan sizin ;)
0
anonim
Yazıya ekledim

Butch
0
conan
Eline saglik. Icim bu tuhaf oldu hehehe :)
0
anonim
nasıl bir konuşma öyle
0
hasan
Tebrikler, mekanıda bir nevi görmüş oldum :)
0
FZ
Dergiyi aldım. Harika!

Şu anda ofiste önüme gelene şiddet, baskı, hile ve şantaj ile reklamınızı yapıyorum :-)
0
anonim

Baskıya maruz kalmaktan ötürü FZ arkadaşımı buradan selamlamak ve mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu bağlamda kimin kim olduğunu biraz olsun öğrenmiş bulunmaktayım.


Dergide bahsi geçen yorumlara bakılırsa değişen hiç birşey(kendi adıma) yok. nato kafa nato mermer...


Saolun beyler bir nebze rahatlattınız beni...


0
kuzen
Vallahi görünce allah sizi inandırsın göğsüm kabardı ve camiamdaki herkese şiddetle reklamınızı bende yaptım, umraım bu yazı hayırlı olaylara vesile olurda sizleri herkes tanır....
0
oceanic
sürekli ilgiyle takip ettiğim bir site aktüel'de yayınlanınca inanın kendimi iyi hissettim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgisayar Biliminin/Mühendisliğinin Anlamı

FZ

Eminim bu siteyi takip eden insanlardan bir kısmı genç arkadaşların sorduğu "ya, hocam ben bilgisayar okumak istiyorum, bilgisayar mühendisi olacağım, ne dersin?" şeklindeki sorulara maruz kalmıştır. Bu tür sorulara kapsamlı ve sistematik olarak cevap vermek, genç (ya da yaşlı) insanları "bilgisayar mühendisliği/bilgisayar bilimleri" nedir, ne değildir konusunda aydınlatmak kolay değildir. Ancak geçen gün sundance arkadaşımın bana gönderdiği bir belge bu konuya son noktayı koymuş durumda: ODTÜ'den Dr. Göktürk Üçoluk'un BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR başlıklı yazısı sanırım konu ile ilgili hemen herkesi aydınlatacak nitelikte.

Tekno Büfe

butch

Barış ve Adaletten Yana Tavır Alıyorum

SHiBuMi

Neyi ne kadar değiştirir bilemiyorum ama, aşağıdaki metin ile hemfikirseniz, http://www.zmag.org/wspj/sign_statement_frm.cfm adresinden altına imzanızı atabilirsiniz.

Bu tip eylemlere fazla katılmayan ve sonuçlarına fazla inanmayan biri olarak, metnin gereksiz duygusallıktan arındırılmış kesin dili, zmag.org gibi dünyadaki bir sürü değerli düşünürün yer aldığı bir platformda olması ve savaşın görüntülerinin insanda giderek daha fazla isyan uyandırması sebebiyle ben imzamı attım. Belki bir gün bu imzalar, bu savaşa sebep olanlar yargılanırken "biz bunu insanlık için yaptık" diye kendilerini savunmak istediklerinde, bu iddialarını çürütücü delil olarak kullanılabilir.

Biohacking

robertosmix

Geçenlerde hackaday.com'da da rastladığım ve yakında (bir taraftan) insan ömrünü olduğundan çok ama çok daha fazla uzatabileceğini düşündüğüm bir prensip'i sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında anlatılan prensipler ve davet edilen araştırma sahası bir çok "hacker"'ın günlük yaptığı çalışmalardan farklı değil. Ama burada konu edilen "hack"lenebilir mekanizmaların tamamı yaşayan organizmalar.

Karikatür Robotu

redogre