Fazlamesai´deki ilk online röportaj

0
sundance
Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00'dan 24:00'a kadar irc.freenode.net'de #fazlamesai kanalında, İnönü Üniversitesi öğretim üyelerinden Mustafa Karakaplan ile online röportaj yaptık. Konu malum; Universite de Linux kullanımı

IRC üzerinden röportaj konusunda her ne kadar tercübesiz olsak da, güzel bir sohbet oldu, birçok güzel şey öğrendik, Fazlamesai kullanıcıları ile afterhours party bile yaptık :) Bundan sonra hemen her akşam bizi irc.freenode.net'de #fazlamesai kanalında bulabilirsiniz.

İyi okumalar... Bizle o gece beraber olan kullanıcılarımıza ve özellikle, geceyi kurtaran Foo_Bar'a ekstradan teşekkürler:)

Görüşler

0
oktay
Tekrar okuyunca daha da hosuma gitti. Cok profesyonel bir roportaj olmus. Ellerinize saglik.

Oktay
0
conan
Gusel :) benle de roportaj yapin hehe :)
Cok begendim, ellerinize saglik. Mustafa hocami da bir kere daha tebrik ediyorum.
0
tongucyumruk
http-equiv=Content-Type content=text/html; charset=iso-8859-1 olmuş yalnız... Haliyle TR karakterler olmuyor...
0
larweda
gözden kaçmış, tamamdır...
0
o_ozardic
Bir dahaki online roportaj ne zaman ? simdiden beklemeye basladik :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hatırlatma: #fazlamesai kanalı üyeleri bekliyor

FZ

Arada sırada bazı güzellikleri hatırlatmakta fayda var, yeni gelen üyeler de öğrenmiş olurlar. FM ana sitede haberleri takip eder, FM Forum´da güzel güzel yazışırken bir yandan da anında canlı bağlatı için irc.freenode.net IRC sunucusundaki #fazlamesai kanalından faydalanabilirsiniz.

Daha önce IRC´deki #fazlamesai kanalında seminer, röportaj gibi etkinliklerin de düzenlendiğini hatırlatmakta fayda var.

Konu ile ilgili birkaç FM haberi:

CGSociety Gelmiş Geçmiş En iyi 100 3D Film Oylaması Sonuçlandı

Tarık

CGSociety, uzun süredir beklenen en iyi 100 3-D filmi oylaması sonuçlandı.

IRC'de Nmap ve Hping Semineri

sundance

Yıllar önce #fazlamesai kanalında başlayan seminer/röportaj geleneği Emre "Conan" Sağlam'ın Nmap ve Hping üzerine verdiği sunumla tekrar hayata döndü.

İki saat aralıksız devam eden sunum için kendisine teşekkür ediyor. FM okurlarından bu konu hakkındaki merak ettikleri mevzuları yorum olarak girmelerini istiyoruz.

Üniversite öğrencilerinin dikkatine!

FZ

Hocalarınıza yardımcı olun. Yardıma ihtiyaçları olduklarının bile farkında değiller. Üniversitede son yılımda seçmeli bir ders almıştım. Hocası zamanın ABD'deki en ünlü psikologlarındandı. Tek dersini kaçırmadım. İmtihanlardan ve projeden tam not olan 'A' aldım. Dönem sonu notum 'B' geldi. Hocaya nedenini sordum. "Derslerde uyudun" dedi. "Uyumadım, siz uyuttunuz" diye cevap verdiğimi hatırlıyorum.

Küfürbaz Kiosk

redogre