CGSociety Gelmiş Geçmiş En iyi 100 3D Film Oylaması Sonuçlandı

0
Tarık
CGSociety, uzun süredir beklenen en iyi 100 3-D filmi oylaması sonuçlandı.
Oylama sonuçları bana bir hayli ilginç geldi. Matrix'in birinciliği göğüslediği oylamada Yüzüklerin Efendisi filminin geride kalması ve 300 filminin üstlerde olmasını garipsedim doğrusu. Bana göre Maske filmi de birçok açıdan dönüm noktası olmasına rağmen gerilerde yer aldı.

Belki konuya, oylamaya katılanlar kadar derin bakamayışımın da etkisi vardır.

Görüşler

0
ZZombie
Liste sanki daha çok kişisel görüşlere göre kurulu. Özellikle üst sıralarda yer alan filmlerin son dönem filmler olduğunu görüyoruz.

Toy Story gibi bir film bile 4. sırada.

Buna ilavetten Hayao Miyazaki'nin filmlerine de yer verilmiş. Ki burada 3D den çok 2D anime söz konusu (Adama taparım, orası ayrı konu :) ).

Tabii böye bir listeye insan neden bir Robotech ilave etmez şaşarım. Film olmasada, zamanın çok öncesindeydi.
0
Tarık
zaten bu liste gavur 3d forumlarında yerden yere vuruluyormuş şu anda. yalnız değiliz yani :)
0
anonim
iyi iyi :)
Hem CGSociety diye karizma bir ismin olacak.
Hem de böyle bir liste yayınlayacan.
Topa tutarlar tabii :)
Dövmediklerine şükretsinler. ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

WOW

redogre

Darbe 3

redogre

Z Magazine Kapanmamak İçin Bağış Toplamaya Başladı

FZ

Noam Chomsky, Howard Zinn, Edward S. Herman, Robert Fisk gibi isimlerin de düzenli olarak katkıda bulunduğu ve yaklaşık 20 yıldır çıkan Z Magazine hayatına devam edebilmek için bağış toplamaya başladı.

Küfürbaz Kiosk

redogre

#fazlamesai'de LaTeX-Beamer sunumu

tongucyumruk

Son dönemin parlayan yıldızı, değişmez bilgi kaynağı irc.freenode.net sunucusundaki #fazlamesai kanalında uzun bir aradan sonra ilk defa bir IRC sunumu yapılmak üzere. Sunumda fazlamesai.net editörlerinden ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü asistanlarından Can Burak Çilingir tarafından sunum hazırlamak zorunda kalanları Powerpoint / OpenOffice.org bağımlılığından kurtaracak olan güzel bir teknoloji, LaTeX-beamer anlatılacak.

Sunum ne zaman mı? Hemen, şimdi! Saat 22:45'te herkesi (eğer halihazırda orada değilseniz) #fazlamesai'ye bekliyoruz.