Küfürbaz Kiosk

0
redogre

Görüşler

0
Tarık
"marketimiz geçersiz bir iƒlem yürüttüğü için kapatılacaktır" :)
0
bio
"kapatỳlacaktỳr"
0
osx
"Aboov". Adana... :)
0
osx
"Aboov". Adana... :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Z Magazine Kapanmamak İçin Bağış Toplamaya Başladı

FZ

Noam Chomsky, Howard Zinn, Edward S. Herman, Robert Fisk gibi isimlerin de düzenli olarak katkıda bulunduğu ve yaklaşık 20 yıldır çıkan Z Magazine hayatına devam edebilmek için bağış toplamaya başladı.

Üniversite öğrencilerinin dikkatine!

FZ

Hocalarınıza yardımcı olun. Yardıma ihtiyaçları olduklarının bile farkında değiller. Üniversitede son yılımda seçmeli bir ders almıştım. Hocası zamanın ABD'deki en ünlü psikologlarındandı. Tek dersini kaçırmadım. İmtihanlardan ve projeden tam not olan 'A' aldım. Dönem sonu notum 'B' geldi. Hocaya nedenini sordum. "Derslerde uyudun" dedi. "Uyumadım, siz uyuttunuz" diye cevap verdiğimi hatırlıyorum.

#fazlamesai'de LaTeX-Beamer sunumu

tongucyumruk

Son dönemin parlayan yıldızı, değişmez bilgi kaynağı irc.freenode.net sunucusundaki #fazlamesai kanalında uzun bir aradan sonra ilk defa bir IRC sunumu yapılmak üzere. Sunumda fazlamesai.net editörlerinden ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü asistanlarından Can Burak Çilingir tarafından sunum hazırlamak zorunda kalanları Powerpoint / OpenOffice.org bağımlılığından kurtaracak olan güzel bir teknoloji, LaTeX-beamer anlatılacak.

Sunum ne zaman mı? Hemen, şimdi! Saat 22:45'te herkesi (eğer halihazırda orada değilseniz) #fazlamesai'ye bekliyoruz.

Espri Bulamadım

butch

MEB Harikalar Diyarında

butch