Elektro-Çocuk Bilgisayarları Bozuyor

0
FZ
İlla ki hacker olmaya gerek yok!

Romanya'daki bir öğrenci, bilgisayarların ve diğer elektronik cihazların biraz yakınına geldiğinde bu aletleri otomatik olarak çalışamaz hale getiriyor.
RIA Novosti haber ajansına göre 20 yaşındaki öğrenci, Iasi kasabasındaki 9 katlı apartmana taşınır taşınmaz bilgisayarların sigortası attı, ampuller titremeye başladı, sigorta kutuları patladı ve asansörler durdu.

Apartman yöneticisinin basın açıklamasına göre öğrenci ile el sıkıştıklarında "Sanki çıplak bir elektrik kablosunu tutuyor gibi oldum."

Elektrikle ilgili problemlere bir tür şeytanın yol açtığını düşünen apartman sakinleri (!) bir papaz çağırdılar ancak olumlu bir sonuca varamadılar.

Sonunda her dairedeki televizyon bozulunca, Internet bağlantısı imkansız hale gelince apartmandakiler mahkemeye başvurup öğrencinin çıkarılmasını talep ettiler.

Romanyalı bilimadamları söz konusu gencin çok güçlü bir biyomanyetik alanı olduğunu ve teknik problemlere de bunun yol açtığını belirttiler.

Görüşler

0
conan
>İlla ki hacker olmaya gerek yok!
>Romanya'daki bir öğrenci, bilgisayarların ve diğer elektronik cihazların biraz yakınına
> geldiğinde bu aletleri otomatik olarak çalışamaz hale getiriyor.

hacker bilgisayar bozmaaaaaazzzzz
0
HoLY
Bazen bozuyolar:p
0
FZ
Bozar demedik, bozabilir de, bozmayabilir de, o kadar kurcalarsan bozulabilir tabii, büyüklerimiz böyle öğretti yani.

Vakti zamanında Sundance ile yeterince hacker vs. cracker geyiği yaptığım için aynı şeyleri burada tekrarlamayı abesle iştigal olarak görüp ufaktan kaçıyorum ortamlardan :)
0
conan
hehe ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

VIA´nın DRM´li ESP7000 işlemcisi piyasaya sürüldü

murat09

VIA 19 Ağustos günü gömülü sistemler için x86 temelli yeni işlemcisi Eden ESP7000´i duyurdu. 733 Mhz saat hızında çalışan işlemci fansız çalışıyor ve set-top box, satış noktası terminali ve ince istemciler için dizayn edildi. En fazla 6W güç harcayan işlemciye genelde 1W yetiyor.

VIA nın Nenemiah işlemci çekirdeği temel alınarak geliştirilen ESP7000, donanımdan rasgele sayı üreticisi içeriyor. Bu Via PadLock data şifreleme sistemi, içerik için DRM (Digital Rights Management) kullanılarak yazılımlara donanımdan kilit oluşturmak isteyen üreticilerin işine yarıyor.

Çip, 64kb L2 cache bellek içeriyor ve Intel SSE multimedya komut setlerini de bulunduruyor.

Resimli RAID Tanımı

parsifal

RAID; kimine göre Redundant Array of Inexpensive Disks kimine göre de Redundant Array of Independent Disks. Peki hangi RAID? İhtiyaca göre bunun cevabıda kolayca verilebilir. Ama akılda kalma açısından bu resim gerçekten başarılı.

Şimdikiler DeVeDe Kulak...

parsifal

9 Firma arasında imzalanan anlaşmaya göre yeni nesil DVD'ler 27 GB bilgi barındırabilecek. Bu da yaklaşık 13 saat film ediyor.
2004 gibi piyasaya çıkması düşünülen DVD'ler mavi lazer teknolojisi kullanacakmış...
Bizde 2008 gibi niyetlenmeye başlarız artık...(Fiyat açısından ;-))
Detaylı bilgi için

Nokia Sonunda iPhone'a Darbeyi Tube ile Vurdu

anonim

Bu ay çıkan Nokia Express Music 5800 (Tube) cihazında iPhone'dan daha fazla özellik var ve daha ucuz fiyattan piyasaya çıkıyor. Nokia pazara oldukça iddialı giriyor. iPhone almak için acele etmeyin: http://www.nokia.com.tr/A41301058

Sihirli Küp İnternet için hazır...

parsifal

Intel işbirliği ile yüksek performanslı, düşük enerji tüketimli, internet aracı piyasaya çıktı. Windows CE veya Linux'u yüklenmiş CerfCube'ün boyutları sadece 7.6 cm x 7.6 cm x 7.6 cm.

Server gereçleri, bilgi toplama aygıtları, tarayıcılar için kusursuz bir çözüm. 32 MB Ram, 16 MB Flash, StrongARM 1110 işlemcili CerfCube'ün satış fiyatı 495$. Wİndows CE kurulumunda Bluetooth, Linux kurulumunda ise Apache web server mevcut.
İnanmazsanız:CerfCube™