Cebit 2008 ve Linux

0
probit
7-12 Ekim arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na linux işletim sistemlerini ve kurumsal çözümlerini kurum ve şirketlere tanıtmak, bilgi vermek ve hizmet sunmak için Linux34 olarak katılmaktayız.

Salon 10'daki Linux34 standımızı ziyaret etmeniz bizlere destek olacak ve mutluluk verecektir.

Görüşler

0
anonim
Linux dağıtımlarını cd veya dvdye yazıp satmaktan başka yaptığınız herhangi bir iş var mı acaba ki standınızı ziyaret edelim.Bilgilendirirseniz sevinirim.
0
tejas
Debian t-shirt'leri çok hoş olabilir mesela.
0
anonim
Özgür dünyanın özgür çocukları azcık zeka oldu mu neler yapıyorlar bakın da görün.
bir yanda Linus Torvalds bir yanda Linux34
çok teşekkür ediyorum sizlere insanlık adına bu büyük hizmet için.
0
hnl
Sizce ne yapmamlılar sizde onu söyleyin
0
anonim
Linux dağıtımlarını cd ve dvdye yazıp belli bir bedel karşılığı satmamalılar.Çünki bu o yazılımların lisanslarında bulunmayan bir fikir ve eylem özgürlüğü kaldı ki hiçbir şekilde geliştirmede bulunmadan bu şekilde sadece maddi bir çıkar gözetmek bu yazılımları üretenlerin düşüncelerini suistimal eden bir yaklaşım.nerden tutsan yalnış.
0
aircanada
arkadaşa tamamen katılıyorum linux dağıtımları neden 20 25 milyon gibi paralarla satıldığını anlayamadım açık kaynağın özünde insanların daha rahat ,kolay ve en önemlisi herhangi bir bedel ödemeden ulaşabileceği bir düşünce yatmıyo mu yoksa ben mi yanlış biliyorum?
0
zekzekus
eh oldukça yanlış anlamışsınız.
0
zzveyz
bizde 19.99 24.99
0
FZ
FM'den FZ ve butch da orada olacak ;-), Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden Mehmet Gencer‘in TBDGENC GeekZone kısmındaki ‘Açık kaynak ve innovasyon fırsatları’ sunumunu izlemek üzere. Herkesi bekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İçerik Yönetimi: Sorunlar, Çözümler ve Açık Noktalar

FZ

Bilgi ve belgelerin kurum içinde etkin biçimde üretilmesi, yönetilmesi ve akışı güncel bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. "İçerik Yönetimi" başlığı altında toplanan bu konulardaki çalışmalar son zamanlarda önemli ölçüde yoğunluk kazanmıştır. Bu konuşmada içerik yönetim sistemlerinde yer alan farklı rollerdeki kullanıcılar açısından sorunlar ve uygulanan çözümler özetlenecek ve ileriye yönelik olarak çalışmaların sürdüğü alanlar tanıtılacaktır.

Linux Semineri : Nessus Zayıflık Tarama Sistemi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü, zayıflık kavramı ile Nessus yazılımı üzerinde Zayıflık Tarama Sistemlerinin mimarileri anlatılacak. Nessus zayıflık tarama sisteminin özellikleri, kurulumu, yapılandırılması, örnek taramalar ve rapor incelemeleride seminerin alt başlıkları. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'daki seminer saat 18.30'da başlayacak.

Chomsky Dilbilim Kuramı Semineri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi, Dilbilim Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Balkız Öztürk, 21 Nisan 2005 yani bu Perşembe, saat 17:15'te "Noam Chomsky'nin Dilbilim Kuramı Üzerine" başlıklı bir konuşma yapacak. Etkinlik Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsündeki ÖFB (Öğrenci Faaliyetleri Binası) Demir Demirgil salonunda gerçekleşecek.

Dilbilim nedir ne değildir, alandaki problemler nedir, dilbilimciler ne tür konulara hangi yöntemlerle yaklaşır, Türkçe İngilizceyi döver mi (!) vb. konularda kaygıları, soruları, merakı, hevesi olan herkese Dr. Öztürk'ün kendine has eğlenceli üslubu ile sunacağı bu semineri tavsiye ederiz.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 24-25 Şubat 2006 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek. Sloganı "Gelecek: Şimdi" olan etkinliğe katılacak konulardan bazıları şöyle:

7D5 Demoscene Partisi - 17/18 Eylül

Ragnor

Artık gelenekselleşen 7DX demo partileri serisi bu yıl da 7D5 ile devam edecek. 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi - Maltepe Eğitim Köyünde yapılacak olan partiye bu yıl Teknoloyi Televizyonu sponsorluk yapacakmış.