Linux Semineri : Fedora Linux Projesi ve Kurulumu

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği 1 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da, 5 Kasım Çarşamba günü Ankara'da birer Linux semineri düzenliyor. Seminerlerde Redhat Linux dağıtımının resmi devamı olan Fedora Linux Projesi ve yeni piyasaya çıkacak olan Fedora Linux 1.0'ın kurulumu anlatılacak. Her zaman olduğu gibi seminerler tüm ilgilenenlerin katılımına açık.

İlgili Yazılar

İNETD Semineri: Web Uygulama Güvenliği

adervis

IBM Linux Merkezi'nde yapılan İnternet Teknolojileri Derneği Seminerleri, 10 Şubat 2007 saat 14:00'da Fırat OKAY'ın "Web Uygulama Güvenliği" konulu semineri ile devam ediyor.
Seminerler herzaman olduğu gibi herkese açık ve ücretsiz.

IV. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Afişi Hazır..

aekoroglu

Herkesin merakla beklediği IV. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği afişimiz tamamlandı.
Afişimiz en kısa sürede dağıtılmaya başlanacaktır. Eğer "ben de afiş asmak istiyorum" diyorsanız bizlerle afis@linux.org.tr adresinden irtibata geçebilirsiniz. Tasarımı yapan sayın Selçuk Erdem'e çok teşekkür ederiz.
(Editörün notu: Afiş burada senlikle ilgili detaylı bilgi de burada)

Linux Semineri : IPTables ile Güvenlik Duvarı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, Linux güvenlik duvarı uygulaması olan Netfilter'in gücünü kullanmanız için gerekenler anlatılacak. Tipik erişim sınırlandırmadan, DoS saldırılarına karşı yapılabileceklere, yük dengelemeden, bant genişliği belirlemeye kadar pek çok konuda neler yapılabileceğinin anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. - Ayrıntılı bilgi -

VIII. Türkiye´de Internet Konferansı´nda Linux Seminerleri

dfisek

Türkiye'de Internet Konferansları'nın sekizincisi 19-21 Aralık tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da linux seminerleri konferansın önemli bir parçası olmaya devam ediyor. Konferans boyunca sistem yöneticilerinden masaüstü kullanıcılarına, yeni başlayan kullanıcılardan uzmanlara birçok linux kullanıcısına hitap eden linux seminerleri verilecek. -Ayrıntılı Bilgi-

Ankara Universitesi Linux Seminerleri

hcg

Ankara Üniversitesi Fen Fakülteliler Bilişim Topluluğu ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 28-29 Mayıs tarihlerinde A. Ü. Eczacılık Fakültesi'nde Linux seminerleri düzenleniyor.