Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi / Kış 2007 Eğitim ve Seminerleri

0
anonim
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'ndeki Bilgi - IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde kış eğitimleri/seminerleri başlıyor. LPI sertifikasyon dökümanları çerçevesinde yürütülecek olan GNU/Linux eğitimlerinin de yer aldığı program hakkında detaylı bilgiyi CAS web sitesinde bulabilirsiniz.

Görüşler

0
ukilic
Eğitimler ile ilgili bi ücret söz konusu mudur?
Söz konusu ise ne kadardır? ( Sitede benim gözüme çarmadıda... )

Bu arada IBM DB2 9 Implementation diye bi eğitime de yer verilmiş, gitmekte isterim ama ben şu günler arasıdır diye tarih göremedim gören varsa lütfen bana göstersin. :)
0
butch
Tüm eğitimler ücretsiz.
0
ukilic
Teşekkür ederim.
0
Betelgeuse
Geçen yılki Linux eğitimlerine katılmıştım, çok faydasını gördüm, Bu yıl kendimde eksik gördüğüm bilgileri tamamlamak için yine katılacağım.
Bugün de Django ile ilgili seminer varmış, kaydımı yaptırdım, akşam oradayım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Kurumsal PKI Uygulamaları

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 10 Ekim Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Açık anahtarlı şifreleme kullanımının yaygınlaşması ile, mektup alışverişinin yanında bir çok alanda açık/özel anahtar ile çalışılabileceği ortaya çıktı. Kurumsal uygulamalarından bahsedilecek ve neden uygulanması gerektiğinin üzerinde durulacaktır. Kurumsal uygulamalara örnek olarak, fiziksel giriş çıkış kontrolü, sunuculara erişim ve kimlik tespiti verilebilir.

Linux Semineri (İstanbul) : SQL`e Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Veritabanı sunucularında kullanılan standart sorgulama dili SQL'in anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Kuantum Bilgisayar

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek bu seminerde, kuantum bilgisayarı hakkında genel bilgi verilip, klasik bilgisayar ve kuantum bilgisayar arasındaki temel farklar ortaya konalacaktır. Ayrıca, Kubit kavramı ve kuantum bilgisayarların hayatımıza getirmesi beklenen yeniliklerden bahsedilecektir.

Detaylar:

Linux Semineri - Linux, serbest yazılım ve Gelecek, Linux Kurulumu

NoLeafCLover

Gelecek A.Ş.'den Sn. Görkem Çetin Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde 27 aralık cuma günü bir seminer verecek, iki bölümden oluşan seminerin ilk bölümü saat 13:30,da `Linux, serbest yazılım ve Gelecek` hakkında, ikinci bölüm ise aynı gün saat 15:30'da `Linux Kurulumu` hakkında olacak. İlgilenenlere duyurulur. (dogu akdeniz uni. nerdemi? kibrista)

Bilgi Universitesi Bilgisayar Bilimleri Seminerleri

coskung

Bilgi e-MBA programcılarından Emre Sevinç bugün Bilgi Üniversitesi Dolapdere kampüsünde bir seminer verecek:

eMBA: Geçmis Bugün Gelecek

Emre Sevinc
06 Nisan 2004 18:00-19:00 Z_39 - Dolapdere

4 yıl önce Türkiye'de bir ilk olarak gerçeklestirilen ve İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde geliştirilen
eMBA-Internet Tabanlı İşletme Yüksek Lisansı Eğitimi yazılımlarının altyapısının öyküsü.

İlgilenenleri bekliyoruz.