3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu ve Sergisi

0
mentat
24-26 MAYIS 2005 tarihlerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum'unda 3. Ulusal Dijital Tasarım Sempozyumu Ve Sergisi düzenleniyor. Detaylı bilgi ve seminer programına buradan ulaşabilirsiniz.
Dijital Tasarım Günlerinin düzenlenmesindeki amaç, bilgisayar ortamında tasarım yapan ve tasarım araçları geliştiren Mühendislik, Mimarlık ve Sanat alanlarındaki akademisyenleri, öğrencileri , bu alanlarda etkinlikte bulunan firmaları ve tasarımcıları buluşturmaktır. Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Dijital Tasarım Günleri bilgisayar ortamında tasarım yapan tüm kişi ve kuruluşlara açıktır. Üç ana başlıkta etkinlikler yapılacaktır. Bunlar; akademik bildiri sunuşları, firma tanıtım/tasarım sunuşları ve sergi. Tüm etkinlikler ücretsizdir. İlgilenenlere.

İlgili Yazılar

Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı Seminer

huseyin

15 Nisan Perşembe saat 19:00'da Linux Kullanıcıları Derneği ve IBM-Türk işbirliğiyle IBM İstanbul Linux Merkezi'nde Turquaz Semineri Düzenleniyor.

İki saat sürecek seminerin ilk saatinde Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci saatinde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek.

Özellikle muhasebecileri programın gelişimine katkıda bulunmaları için bekliyoruz.
Yer için tıklayınız.

15 Mart, Fatih Üniversitesi, Linux Semineri

hcg

Fatih Üniversitesi Kariyer Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu ortak çalışması. Kariyer Günleri kapsamında, 15 Mart Pazartesi günü, 11.30-13.00 arasında, Fatih Üniv. D Blok Konferans Salonunda, Enver Altın tarafından "Linux'u ne kadar tanıyoruz?" başlıklı bir seminer verilecek.

İlgilenen herkes davetlidir.

Web 2.0 ve Türkiye Fırsatları

yenimo

Webrazzi.com'un yazarı Arda Kutsal'ın konuk olarak katılacağı Web 2.0 ve Türkiye Fırsatları semineri 16 Aralık Cumartesi Saat 13:30'da Genç Girişimciler Kulübü'nde düzenlenecek.

Seminer: Pixar Animasyon Filmleri ve Arog Filmindeki Görsel Efektler

FZ

Bahcesehir Universitesi Muhendislik Fakultesi Seminer Etkinlikleri cercevesinde, 5 Mart 2009 Persembe gunu saat 15:30'da, Pixar Animasyon Studyolarinda Gorsel Efekt Supervizoru olarak calistiktan sonra yakin bir tarihte yurda donerek AROG filmi Gorsel Efekt Yonetmenligi gorevini ustlenen Erdem Taylan ve AROG filmi Uc Boyutlu Gorsel Efekt ekibinden Alper Sarikaya ile Haluk Demirel, hem Pixar'in animasyon filmlerindeki, hem de AROG filmindeki, Turk Sinemasi icin bir cok yenilik iceren gorsel efektlerin yapilma asamalari ile ilgili bir seminer vereceklerdir. Daha cok gorsel bir soylesi seklinde gerceklesecek olan seminer programi asagidaki gibidir:

- Yer : Bahcesehir Universitesi - Besiktas
- Salon : B-Blok Buyuk Konferans Salonu
- Tarih : 5 Mart 2009 Persembe
- Saat : 15:30
- Program :

Emre Sokullu'nun Ağzından Silikon Vadisi

yenimo

7 Ekim Pazar günü Genç Girişimciler Kulübü'nde; Hakia'da çalışan, sektörün önde yayın organlarından Read/WriteWeb'in yazarı ve analisti, 60 binden fazla üyesi olan Grou.ps'un kurucusu, Buram Buram Silikon bloğu yazarı Emre Sokullu ile bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

Not: Etkinliğe katılım ücretsiz olmakla beraber etkinlik katılım formu'nun doldurulması gerekiyor.