5 Ocak Penguenler Buluşuyor

0
penguencg
5 Ocak Cumartesi günü Ankara EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) eğitim salonunda[1] 13.00'da buluşalım diyoruz. Yeni yılın başında hevesli penguenlerle buluşmak, dernekte yeni yılda neler yapacağımızdan bahsetmek ve katkı vermek isteyenlerle bir araya gelmek istiyoruz. Eğer siz de bu buluşmaya katılmak istiyorsanız bize iletişim bilgilerinizi (telefon numarası) göndererek[2] haber verebilirsiniz.
Şimdiden görüşmek üzere…
Saygılarımızla,
LKD Penguen Çalışma Grubu

[1] Necatibey Cad Özveren Sokak 45/2
[2] penguen@linux.org.tr

Nasıl gidilir: Güvenpark dolmuş duraklarının karşısından dümdüz gidilir. Caddenin sonunda, ışıklardan karşıya geçince az yukarda bir park bulunur. Parktan geçerek bir üst sokağa girilir. Parktan çıkarken sola doğru yürünür. Birkaç bina sonra karışınızda 45 numaralı EMO binası.

Görüşler

0
robertosmix
Peki İstanbulda bir etkinlik olmayacak mı?
0
ardacetin
Bazen sizi anlamakta gerçekten zorluk geçiyorum.
Bu siteye sırf karşık bir yorum yazmak için mi giriyorsunuz?

Istanbul'da yapılan etkinliklerden hangisine katıldınız da, İstanbul'da etkinlik olacak mı diye soruyorsunuz?
İstanbul'da etkinlik organize edilse katılacak mısınız? Yoksa katılmak isteyen diğer arkadaşlar olursa diye onlara iyilik mi yapıyorsunuz?

(Sırf meraktan soruyorum, başka hiç bir amacım yok.)
0
robertosmix
Ahah! Yanlış anlamayın lütfen. Geçen seneye kadar Ankarada yaşıyordum. Sonra İstanbul'a taşındım.. Ankarada iken fazla zamanım olmuyordu ama İstanbul'da vakit konusunda rahatım. O nedenle sormuştum sadece. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fatih Üniversitesi Bilişim Günleri...

ozmo

Fatih Üniversitesi Bilişim Kulübü ve EMK ortaklığıyla sektörel ve Open Source dünyasını ve gelişmeleri anlatan seminerler dizisi düzenleniyor.

29-30 Nisan, 1 Mayıs ve 05-06-07 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seminerlerin içeriklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Python ile Programlama Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 5 Ocak 2005 Çarşamba günü saat 18:30'da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde Python programlama dili ve özellikleri, kullanılan IDE'ler ve Python dilinin avantajları anlatılacaktır.

Gezici Linux Seminerleri başlıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde düzenlediği gezici linux seminerleri yaz döneminin ardından tekrar başlıyor. 7-8 Ekim'de Hatay'da Mustafa Kemal Üniversitesi'nde, 9-10-11 Ekim'de Adana'da I. Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda ve 11-12 Ekim'de Karaman'da Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda gün boyunca Linux seminerleri yapılacak. Kendi şehrinizde yalnız bir penguen olduğunuzu mu düşünüyorunuz? İşte bir araya gelme fırsatı...

1. Türkiye`de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı

sundance

Eveeet, gittik dönüyoruz. Fazlamesai ekibi olarak bilfiil katıldığımız 1. Türkiye'de Linux ve Serbest Yazılım Konferansı dönüşünde trende, patates bira eşliğinde semineri değerlendirip yorumlarımızı toparlıyoruz.

Atölye Çağrısı: Ağlı Bilgi Görselleştirmesi

butch

Gelecek hafta Burak Arıkan tarafından İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek ve epey yoğun pratik uygulamalar geliştirmeye dair tekniklerin aktarılacağı bu atölye çalışması karmaşık ağ modelleme, görselleştirme, ve anlamaya odaklanmaktadır. Gündelik hayattan politikaya, iletişimden ulaşıma, sanattan ekonomiye kadar sayısız alanda ağlı yapılarla karşılaşıyoruz. Bu karmaşayı gözlemleyip görselleştirmek daha önce farkında olamadığımız yeni bilgiler keşfetmemizi sağlıyor.