LKD seminerleri Polis Akademisi / İzmir

0
loker
LKD bu hafta İzmir'de ve Ankara Polis Akademisi'nde seminerler veriyor...
Ankara Polis Akademisi'ndeki Doruk Fişek ve Tolga Korkunçkaya 4 - 5 Mayıs tarihlerinde 16.30-20.30 arası geleceğin Emniyet yöneticilerine seminer verirken;

Ege Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi'nde 5 Mayıs Perşembe günü 18:00'da Onur Küçük Linux Masaüstü Sistemleri'ni anlatacak.

Ayrıntılı Bilgi : LKD Seminer-CG

İlgili Yazılar

7D7 Demo Partisi 8-9 Eylül'de!

dcc

7D7 Demoscene Party 2007 , 8-9 September 2007

Artık geleneksel hale gelen 7Dx partilerinin bu yılki ayağı 7D7 demo partisi bu sene 8-9 Eylül tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü'nde yapılacak. C64, Amiga ve PC platformlarında yarışmaların düzenlendiği 7D7'de ayrıca programlama seminerleri ve demoscene üzerine sohbetler de yapılacak.

Gelemeyen arkadaşlar için küçük bir resim albümü

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri´ne gelemeyen arkadaşlar için küçük bir albüm. Etkinlikte GNU projesinin kurucusu Richard STALLMAN ve Debian GNU/Linux kurucusu Ian MURDOCK konuklarımız arasında idi:

http://www.linux34.com/freedays.php

Özgür Web Teknolojileri 2010 Programı Yayınlandı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu'nun 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlediği Özgür Web Teknolojileri Günleri 2010'un etkinlik programı açıklandı.

Sponsorluğunu Uygun Teknoloji, Gittigidiyor.com ve OBSS'nin yaptığı etkinlikte 2 gün boyunca 3 paralel salonda 40'ın üzerinde konuşmacı seminerler, atölyeler ve kısa bildirilerle bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşıyor.

Çeşitli programlama dillerinde web uygulamaları geliştirmekten yaygın içerik yönetim sistemlerine, kullanılabilirlikten kurumsal uygulama örneklerine dolu dolu bir içerik etkinlik katılımcılarını bekliyor.

Tüm etkinlik programı ve oturum özetleri için tıklayın.

Linux Semineri : Evlog ile Olay Kayıtlarının Tutulması

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara'da linux semineri düzenliyor. Murat Koç tarafından verilecek olan seminerde, Evlog özgür yazılımı ile enterprise seviyesindeki sistemlerde olay kayıtlarının tutulması anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

loker

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her yıl düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 19-22 Mayıs 2005 tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonları'nda gerçekleşiyor.