Linux Semineri : Evlog ile Olay Kayıtlarının Tutulması

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara'da linux semineri düzenliyor. Murat Koç tarafından verilecek olan seminerde, Evlog özgür yazılımı ile enterprise seviyesindeki sistemlerde olay kayıtlarının tutulması anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

İlgili Yazılar

Linux Semineri : LDAP Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 8 Mart Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Bilgilerin bir dizin yapısında tutulması sayesinde yapılabilecek çeşitli uygulamaların anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Seminer : Java Server Faces(JSF) ve Apache MyFaces

anonim

Konu: JSF(Java Server Faces) ve Apache MyFaces
Yer: Odtü Teknokent İkizler
Tarih: 26 Mayıs Cuma
Süre: 1.5-2 saat
Konuşmacı:Çağatay Çivici(www.jroller.com/page/cagataycivici)

Eskişehir´de Linux Seminerleri Başladı!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin bu kez Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri büyük bir katılımla başladı. 200 kişilik salonun tamamını dolduran linux severler, iki gün sürecek olan etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Etkinlik aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi tarafından bu adreste canlı olarak internetten yayınlanıyor.

Açık Kod yazılım geliştirme ve FreeBSD İşletim Sistemi tanıtım konferansı

anonim

EnderUNIX Yazılım Geliştirme Takımı ve ODTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın ortak çalışmalarıyla, 10 Aralık 2004 Cuma günü "Açık Kod" yazılım geliştirme ve "FreeBSD İşletim Sistemi" tanıtım konferansı düzenlenecektir. Tüm gün devam edecek oturumlara bütün açık kod yazılım sevenler ve FreeBSD kullanıcıları davetlidir.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007 - Duyuru

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü, gelenekselleştirdiği Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin, bu yıl beşincisine ev sahipliği yapıyor. 2003 yılından bu yana düzenlenen etkinliğe, her yıl özgür yazılım dünyasının tanınmış isimleri konuşmacı olarak katılıyor. Etkinliğin bu yılki konukları arasında Ubuntu Topluluk Yöneticisi Jono Bacon ile Özgür Yazılım Vakfı genel danışmanı, Yazılım Özgürlüğü Hukuk Merkezi'nin kurucusu ve başkanı Eben Moglen'de bulunuyor.