Bu akşam bütün müzik sitelerini dolaştım memleketin...

0
butch
Evet dolaştım. Hani sadece popüler müzik haberleri vermeyen, müziği bir meta gibi kullanmayan, ona değer verdiğini hissettiren bir ortam bulamadım. Sadece benim beğenime uyan bir site olsun demek istemiyorum ama dinleğim müzik hakkında birşeyler bulabileceğim ya da bana yeni şeyler öğretebilecek, tartışabileceğim bir yer aradım. Bulamadım. Eğer siz böyle bir yer biliyorsanız söyleyin zira bulamazsam bu eksikliği kapatmak niyetindeyim. Fazlamesai tadında, hep beraber...

Görüşler

0
anonim
bulamazsıınn
bulamazsıınn
bu memlekette neyi dogru yaptılar bu seni şaşırtmasın bekleme iyibir site haberi alıcagını
alamazsın
müzikte senin istediğin muhabbet ve iletişimi net te bulamazsın
gerçek müzisyenler bilgisayar başında intihar etmezler müzik gerçektir sanal alemde bu özde insanları bulamazsın
yalnış yerde arama doğruları
müzik için bişeyler yapacaksan eyleme geç ama net de degil gerçek hayat da ...
öldürme yeteneklerini tüketme senelerini
eyleme geç
hadi eyvallah
0
hasan
bulamadıysan icat ederiz :P
0
SHiBuMi
İçinde yaşadığın gerçeklik, akşam yattığında gördüğün rüyadan daha gerçek değildir.

Bilin bakalım bu sözü kim söylemiş :)
0
anonim
www.birikinti.com ve www.yenimuzik.com hiçte fena olmayan bir siteler
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Pardus ne? Yenir mi?

mos

Askerden henüz geldim. Malesef mi denir, iyiki mi denir emin değilim. Ama çoğu zaman, bilgisayarlarla uğraşmaktan başka bir şeye vaktim olmadı.

Fazlamesai Kare

butch

Fazlamesai Kare, bundan böyle haftada 1 yayınlanacak bant karikatürleri bulabileceğiniz yeni bir FM ortamı. İlk çalışmayı bu adreste bulabilirsiniz. Komikliklerinizi kare AT fazlamesai.net adresine, yorumlarınızı haberin devamına bekliyoruz.

Bilgisayarcının Survival Çantası

sundance

Dört, beş yılın üstünde bilgisayarla uğraşmışlığınız varsa, hele insanlar `Abi bu akşam bize bir gelsene, şu bilgisayara bakarsın, hem de MP3, divx filan getirirsin` şeklinde size yaklaşıyorlarsa, siz de iflah olmaz bir `geek`; bilgisayar hastasısınız demektir.

Bu durumda muhtemelen, her gittiğiniz yere sırt çantanızda (sırt çantanız var tabi ki!) bir sürü cd, tornavida vs (kısaca normal bir insanın çantasında olması gerekmeyen ne varsa onu) taşıyorsunuz demektir.

Fazlamesai.net ekibi olarak bir hizmette bulunalım dedik ve bilgisayarcının ideal çantası içinde neler olmalı araştırdık... RESİM

fazlamesai.net'e soralım: En iyi üniversiteyi/bölümü nasıl buluruz?

bm

Yeğenim bu sene üniversite piyangosuna katılacak. Bilgisayar bilimleri veya bilgisayar mühendisliği okumak istiyor. Piyangodan istediği yeri çıkartabileceğini varsayarsak, istediği yerin neresi olması gerektiğini nasıl bileceğiz? Bu çocuğu kimlere, hangi şartlara, hangi tarz eğitim yapan bir yere teslim edeceğimizi nereden öğreneceğiz? Ben aradım bulamadım. O halde belki hangi bilgileri toplayıp ileride bu durumdaki çocuklara yardımcı olabiliriz diye düşünmemizde fayda var.

Yeni Bir Galaksi Keşfedildi

FZ

Hubble teleskobu ile gerçekleştirilen gözlemler ve incelenen uydu fotoğrafları sonucunda yeni bir galaksi keşfedildi: galaksi.fazlamesai.org

İlk raporlara göre "her insan bir dünya, her insan bir gezegen, o halde gezegenleri, güneş sistemlerini ve pek çok şeyi bir araya getiren galakside buluşalım" düşüncesi ile yola çıkan FM editörleri bloglarını birleştirip Voltran'ı (ya da başka bir şeyi, her ne ise, kimileri Web 2.0 filan da diyor :) oluşturmaya karar verdiler, kolları sıvadılar, 1 hafta boyunca test ettiler ve sonra da büyük patlama ile cümle aleme gerekli duyuruyu yaptılar.

6 aylığına T.C. askeri kuvvetlerine emanet ettiğimiz sevgili arkadaşlarımız ve FM editörleri Larweda ve coskung simdilik galaksiye daha zayıf radyo sinyalleri yollayacaklar, sayılı gün çabuk geçer diyor ve gözlerimizi galaksiye doğru çevirip bir sonraki sürpriz için (asıl bomba, pek yakında!) çalışmalarımıza olanca hızı ile devam ediyoruz...