Boykot: linuxtoday.com

0
anonim
Microsoft'un linuxtoday.com için sponsor olduğu ve sitede taraflı olarak GNU/Linux karşıtı ilanlar, yazılar, vs. yer aldığı iddiası var. distrowatch.com sitesine göre:
We urge our visitors to boycott LINUXTODAY.COM. LINUXTODAY.COM is currently sponsored by Microsoft Corporation and displays sponsored anti-Linux content on its web site. We consider this practice immoral and hypocritical for a web site that acts as a Linux advocacy resource. PLEASE DO NOT VISIT LINUXTODAY.COM

Görüşler

0
SHiBuMi
Yiyin birbirinizi. Aferin.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

En sinsi bilgisayar solucanı

pulsar

Bilgisayar virüsleri insanların kendilerini aktif hale getirmesi için bin bir türlü numaraya başvurdu, ancak son olarak yayılan bir virüs sinsilik konusunda öncekilere göre daha iddialı gözüküyor. Hard ya da Symantec virüsü olarak bilinen yeni solucan, kendisini bir anti-virüs uyarısı olarak ‘gizliyor’.

Microsoft OpenGL Kurulundan Çıktı

FZ

Güvenilir kaynaklardan alınan habere göre Microsoft OpenGL platformu ile ilgili en yetkili organ olan ARB'den (Architecture Review Board) çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamalarda bunun OpenGL'in gelişimini olumsuz etkilemeyeceğini ve Microsoft'un bir şekilde yine OpenGL'e katkıda bulunacağı belirtildi.

Windows Server 2003 Fiyatları Belli Oldu

FZ

Nisan ayı itibari ile resmen satışa çıkacak olan Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Server 2003'ün fiyatı belli oldu.

Eyvah! Mahvolduk!

cayfer

Micros~1 Win98'den ve NT4.x'ten desteğini çekiyormus! Bu haberi duyanların olası tepkilerini şöyle hayal ediyorum:
  1. Nesini çekiyormuş?
  2. Aaaaa! Desteği var mıymış ki?
  3. Nasıl yani?
  4. Böylesi Win98 ve NT4 kullanıcıları için daha iyi olabilir.
  5. Farketmez ki!
  6. Oh be... zırt pırt 300 MB "patch" indirmekten kurtulduk!
  7. Eyvah! Ben bittim!
  8. Keh keh!

Mezarına tüküreceğim! Boris Vian değil, ESR

sundance

Düşünün, Micros~1'da çalışıyorsunuz, sağlam mühendislerden oluşma bir ekip kurmanız lazım, sağa sola soruyorsunuz, birileri size Eric Raymond diye bir isim ve e-mail adresi veriyor. O kadar lamesiniz ki Google'da bir arama bile yapmadan zata e-posta ile "gel seni işe alalım" diyorsunuz.

Sonuçta da içinde "bir gün Micros~1'un mezarına i****ceğim umarım sana sıçramaz" yazan bir cevap alıyorsunuz :)