Bilgisayar Bilimleri Seminerleri - Internet Güvenliği

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen seminerlerin dokuzuncusunda konu "Internet Güvenliği".

Bu seminerin konuşmacısı Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Müh. bölümünden Doç. Dr. Kemal Cılız.

Tarih: 13 Mayıs 2002, Pazartesi
Saat: 19:00
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası

Görüşler

0
anonim
İnternet güvenliği geniş bir kavram. Seminerle ilgili detay da herhangi bir yerde bulamadım yukarıdakinin dışında. Seminer hangi düzeydeki insanları hedefliyor, bilen var mı? Güvenlik semineri diye norton internet security''yi ya da benzeri bir ürünü tanıtan ve chip ya da pc magazinde''deki bir ay öncesinde çıkmış güvenlik yazılarının toplamından fazlasını içermeyen seminerlere gitmekten kusacağım artık. zar zor yarattığı boş vakti böyle şeylerle öldürünce asabi oluyor insan, etrafındakileri ısırmaya falan başlıyor.
0
FZ
Detay olmaması konusunda haklısın, yani duyuruda da, web sitesinde de detay yok maalesef ama yine web sitesindeki e-mail adreslerini kullanarak ilgili kişilerle temasa geçebileceğini tahmin ediyorum.

Bir de düşüncem o ki, Boğaziçi Üniversitesi'nden bir Doç. Dr.'u Norton Security gibi bir programı ya da o tip bir şeyi tanıtmak için çağırmazlar.

Seminerin daha üst seviyede geçeceğini düşünüyorum, tabii bunu anlamanın tek bir yolu var, seminere katılmak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Şeyler ve Düşünceler

FZ

20 ve 21 Ekim 2006, Cuma ve Cumartesi günlerinden Boğaziçi Üniversitesi'nde Şeyler ve Düşünceler başlıklı bir sempozyum düzenlenecek. Bu uluslararası sempozyumda yurtdışındaki üniversitelerden de araştırmacılar konuk olacak. Sempozyum herkesin katılımına açıktır. Programın detaylarına gelince...

Ankara Penguen Pikniği

penguencg

Merhaba arkadaşlar,

Baharın gelişiyle beraber penguenlerin kendilerini çimenlere atması için pikniğe gidiyoruz. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak sohbeti, eğlencesi bol güzel bir gün geçirmek için sizi de penguen pikniğine bekliyoruz.

Bilkent Üniversitesi, Linux ve Özgür Yazılım Seminerleri

hcg

İlki geçen yıl yapılan ve 4 seminerden oluşan Linux seminerleri dizisi, bu yıl da devam ediyor.. Bilkent Üniversitesi Teknoloji Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle, haftada bir seminer olmak üzere 4 hafta sürecek seminer dizisinde giriş düzeyinde seminerlerle başlayıp sanallaştırma ile noktayı koyacağız.

Seminer programı şöyle:

Linux Semineri : QT Programlamaya Giriş

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği 16 Nisan Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Linux altında QT kütüphanesi ile programlamaya bir giriş yapılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi -

12 Mayıs, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Linux Seminerleri

hcg

12 Mayıs Salı günü LKD Seminerleri Karaman'da.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi Yunus Emre salonu.

1. oturum 10.30 - 12.00
2. oturum 13.30 - 15.00

Konu : Linux Nedir?, Linux Masaüstü, Linux Kurulumu (Pardus), Çalışan CD'den çalışırken, USB'ye Çalışan Pardus kurulumu

Konuşmacı Mahmut Sedat Eroğul.