Bilgisayar Bilimleri Seminerleri - Internet Güvenliği

0
FZ
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen seminerlerin dokuzuncusunda konu "Internet Güvenliği".

Bu seminerin konuşmacısı Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Müh. bölümünden Doç. Dr. Kemal Cılız.

Tarih: 13 Mayıs 2002, Pazartesi
Saat: 19:00
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası

Görüşler

0
anonim
İnternet güvenliği geniş bir kavram. Seminerle ilgili detay da herhangi bir yerde bulamadım yukarıdakinin dışında. Seminer hangi düzeydeki insanları hedefliyor, bilen var mı? Güvenlik semineri diye norton internet security''yi ya da benzeri bir ürünü tanıtan ve chip ya da pc magazinde''deki bir ay öncesinde çıkmış güvenlik yazılarının toplamından fazlasını içermeyen seminerlere gitmekten kusacağım artık. zar zor yarattığı boş vakti böyle şeylerle öldürünce asabi oluyor insan, etrafındakileri ısırmaya falan başlıyor.
0
FZ
Detay olmaması konusunda haklısın, yani duyuruda da, web sitesinde de detay yok maalesef ama yine web sitesindeki e-mail adreslerini kullanarak ilgili kişilerle temasa geçebileceğini tahmin ediyorum.

Bir de düşüncem o ki, Boğaziçi Üniversitesi'nden bir Doç. Dr.'u Norton Security gibi bir programı ya da o tip bir şeyi tanıtmak için çağırmazlar.

Seminerin daha üst seviyede geçeceğini düşünüyorum, tabii bunu anlamanın tek bir yolu var, seminere katılmak.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ruby on Rails Sunumu

anonim

Tarih :10 Şubat 2006 Cuma Saat 13:30
Yer: Odtü Teknokent İkizler

Ruby on Rails , Ruby tabanlı bir Web Application Framework. Basitliği ve yüksek verimi ile birçok yazılım geliştiriciyi kendine bağlıyor. Bu sunumda Rails ile ilgili asağıdaki konular incelenecek.

LKD sunar: Uludağ semineri

loker

02 Nisan Cumartesi günü Ulusal Dağıtım
projesinden Barış Metin 13:30'da EMO İstanbul Şubesi'nde bir seminer verecek. Katılım herkese açık.

Inet-tr 2001´de Linux Seminerleri

anonim

1-2-3 Kasım`da İstanbul Harbiye Askeri Müze'de yapılacak olan 7. Türkiye'de Internet Konferansı'nda Sergi Salonu'nda 3 gün boyunca linux seminerleri yapılıyor. Ayrıca salonun girişinde bulunan linux standında, linux`a ilgi duyan katılımcılar kafalarındaki birçok soruya yanıt bulabilecekler.
http://www.linux.org.tr/seminer/

Packet Radio ve Linux

larweda

Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü Kablosuz Networkler (Packet Radio) ve Linux semineri düzenliyor. Konular:
  • "Amatör Radyo AX25 paketleri üzerinden TCP-IP paketlerinin taşınması
  • Linux'un encapsulation ve "gatewaying" için kullanılması
  • Ortam bağımsız, düşük güçlü radyolarla portable network erişimleri. Linux kernelinin encapsulation yapma ozelligi ve linux uzerinde calisan FBB, NOS programlarinin tanitimi, kurulumu`nun da anlatılacağı seminer saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde. Salonun krokisi ve Ankara seminer programı burada.
  • Şeyler ve Düşünceler

    FZ

    20 ve 21 Ekim 2006, Cuma ve Cumartesi günlerinden Boğaziçi Üniversitesi'nde Şeyler ve Düşünceler başlıklı bir sempozyum düzenlenecek. Bu uluslararası sempozyumda yurtdışındaki üniversitelerden de araştırmacılar konuk olacak. Sempozyum herkesin katılımına açıktır. Programın detaylarına gelince...