Linux Semineri : Bilgi Güvenliği Temel Kavramları

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü saat 18.30'da linux semineri düzenliyor. Ankara Üniversitesi'ndeki seminerde, bilgi güvenliği kavramı, amacı ve süreçteki aşamaları anlatılmakta. Güvenlik politikaları, uygulamaları ve denetleme mekanizmaları örneklerle açıklanırken; güvenlik duvarı, saldırı tespit sistemi ve sanal özel ağ sistemi gibi güvenlik uygulamalarının kısa mimarileri de anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

İlgili Yazılar

Linux Semineri : LDAP Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 8 Mart Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Bilgilerin bir dizin yapısında tutulması sayesinde yapılabilecek çeşitli uygulamaların anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Kocaeli Üniversitesi Bilişim Günleri, Linux Seminerleri, 14 Mayıs

hcg

Kocaeli Üniversitesi'nde 13-14-15 Mayıs tarihlerinde "Bilişim Günleri" adında bir organizasyon düzenleniyor. Etkinlikte; 14 Mayıs günü, ilki 9.30, ikincisi 11.00'da olmak üzere iki Linux semineri olacak. Seminerleri Enver Altın veriyor.

Organizasyon Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda olacak. Umuttepe Yerleşkesi, Eski İstanbul Yolu 10 km.

ilgilenen herkes davetlidir.

7D5 Demoscene Partisi - 17/18 Eylül

Ragnor

Artık gelenekselleşen 7DX demo partileri serisi bu yıl da 7D5 ile devam edecek. 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi - Maltepe Eğitim Köyünde yapılacak olan partiye bu yıl Teknoloyi Televizyonu sponsorluk yapacakmış.

Doğadan Esinlenen Bilgi İşlem

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün düzenlediği kamuya açık bilgisayar bilimlerinin gelecek haftaki konuğu İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Dr. Şima Uyar.

"Nature Inspired Computing" başlığı altında doğadaki fenomenlerden esinlenerek geliştirilen bilgi işlem uygulamalarına değinecek olan Dr. Uyar, evrimsel algoritmalar, karınca kolonisi optimizasyonu, yapay bağışıklık sistemleri, yapay sinir ağları, vb. konulara değinecek ve özelikle evrimsel algoritmaların uygulama alanları üzerinde duracak.

Linux Semineri (İstanbul) : PostgreSQL Veritabanı Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. En gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olarak kabul edilen PostgreSQL'in anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-