TBDGENC-GEEKZONE etkinligi CeBIT'de

0
brcktl
Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor.
Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor. TBDGENÇ ve CeBIT Bilişim Eurasia işbirliği ile düzenlenen " Dijital Yaşam" Salonu dahilindeki " GEEKZONE " etkinlik alanında, bilişim dünyasının öncü firmaları ile en son teknolojileri , donanımdan yazılıma, online yaşamdan kariyere kadar her konudaki yenilikçi içerikleri sizlere sunuyor olacak. Ayrıca, fuar atmosferinden uzak ve farklı bir trendle oluşturulan bu platformda düzenlenecek ödüllü yarışmalar, eğlenceler ve sürpriz hediyeler de ziyaretçileri bekleyen fırsatlar arasında. Bilişim dünyasının genç renkleri arasına siz de katılıp, TBDGenc'i yakından tanımak ve eğlence ile bilgiyi bir arada tecrübe etmek için mutlaka siz de bu platformda yerinizi alın.

Kayıt olmak icin buraya tıklayın.

Görüşler

0
probit
Merhaba.
7-12 Ekim Cebit 2008
Salon-10
Linux34 Standı. Herkezi Bekliyoruz.
0
probit
Bizde Salon 10 Daki Standımızla Hazırız.
Tüm Linux Severleri bekliyoruz.
Linux34.com
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet Portallarının Sorunları ve Çözüm Önerileri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi´nde düzelenen panele katılanlar: yorumcu.com genel müdürü Altan Yıldız, arkadas.com genel müdürü Ali Turan Yüksel, netbul.com içerik editörü Ercüment Erkul, internethaber.com genel müdürü Hadi Ozışık, NTVMSNBC operasyon yönetmeni Can Tüzüner.

Panel Yöneticisi: Advis Akademik Danışmanlık Proje Yetkilisi Remzi Kalafat.

Detaylı bilgi burada.

Sakarya GNU/Linux Seminerleri Internet´ten Yayınlanıyor!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Sakarya Üniversitesi'nde 3-4-5 Mart tarihlerinde düzenlediği GNU/Linux seminerleri Sakarya Kampus FM'in katkılarıyla tüm etkinlik boyunca internetten canlı olarak dinlenebiliyor. Radyolarınızı mms://www.kampusfm.sakarya.edu.tr/linuxseminer adresine ayarlayın.

Linux Semineri : Anjuta ve Glade ile Grafik Arabirim Geliştirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 19 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15:00'te başlayacak. Seminerde, Anjuta yazılımı ve Glade kütüphanesi ile grafik arabirim geliştirilmesi anlatılacak. - Ayrıntılı Bilgi -

LKD - Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Programı açıklandı

coskung

19-22 Mayıs tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane'de gerçekleştirilecek olan 4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği programı açıklandı.
Senlik ana sayfasına buradan.
Programa buradan erişebilirsiniz.

İNETD Pardus 2007'nin Yenilikleri Semineri (Uygulamalı)

adervis

İNETD Seminerleri başlıyor!

Yılın ilk semineri; Pardus 2007'nin Yenilikleri

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 13 Ocak 2007 tarihinde "Pardus 2007'nin Yenilikleri" konulu seminer düzenlenecek.