PostgreSQL 8.0'ın Yenilikleri Semineri

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, 1 Aralık 2004 Çarşamba günü saat 18:30'da Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL'in 8.0 sürümü ile gelen önemli özellikleri, uygulamalı olarak anlatılacaktır. PostgreSQL'e geçiş yapmayı düşünenler için, diğer veritabanları ile bazı karşılaştırmalar da yapılacaktır.

Ayrıntılar: http://seminer.linux.org.tr/

Görüşler

0
madness
Merhaba,

Sunum notlarının PDF, SXI, HTML ve hatta SWF sürümlerine http://www.gunduz.org/seminer/pg [www.gunduz.org] adresinden ulaşabilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İNETD PostgreSQL Veritabanı Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği (İNETD) tarafından PostgreSQL Kullanıcıları Derneği desteği ile 09 Aralık 2006 tarihinde PostgreSQL Veritabanı Semineri yapılacaktır.
Konuşmacı : Devrim GÜNDÜZ

Linux Semineri (İstanbul) : Squid Web-Caching Proxy

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliğinde İstanbul'da linux semineri düzenliyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oldukça yaygın olarak kullanılan proxy sunucusu Squid'in anlatılacağı seminerde, Squid'in yetenekleri, çalışma prensipleri, kurulumu ve ayarlarından bahsedilecek. 15.00'te başlayacak olan seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı bilgi -

Microsoft Türkiye'nin Üniversite Gezileri

Tigris07

Microsoft Türkiye Üniversite gezileri için öğrenciler adına görüşlerimiz fikirlerimiz:

Ben Selçuk Üniversitesi 'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan 3.sınıf öğrencisiyim. Bilişim topluluğumuzun düzenlediği konferansa gelen Microsoft Türkiye genel müdür yardımcısı (pek fazla tanımıyorum) bizlere tarihten, bilgisayar teknolojilerinin nasıl geliştiğinden bahsetti. Her şey iyi giderken arkadaşların soruları üzerine Microsoft'un gerçek yüzünü öğrenmiş olduk.

İTÜ Matematik ve Bilg. Kulübü İnternet Haftası Etkinlikleri

oeylem

10-11-12 Nisan 2002; 8-21 Nisan internet haftası kapsamında 10-12 Nisan tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünde "İnternet Teknolojileri Semineri" adıyla bir organizasyon düzenlemiş bulunmaktayız. Seminerimize İş'te Yatırım (İş Bankası), Superonline, TürkNet, Ford-Otosan, Turcom, Yeni-bir (Hürriyetim) ve Radikal gibi birçok firma katılacaktır.Seminerimizde internette kariyer planlama, internet üzerinden interaktif bankacılık ve finans işlemleri, mobil servisler , internetin sosyal etkileri gibi çeşitli güncel konular sunulacaktır.

İstanbul`da düzenli linux seminerleri başlıyor!

dfisek

Ankara`da 2 yılı aşkın bir süredir 15 günde bir yapılan linux seminerleri İnternet Teknolojileri Derneği`nin ev sahipliğinde artık İstanbul`da da yapılacak. Seminerler 21 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'te Bilgi Güvenliği Temel Kavramları ile açılıyor. İnternet Teknolojileri Derneği`nin Mecidiyeköy'deki merkezinde yapılacak seminerde, bilgi güvenliği kavramını, amacını ve süreçteki aşamaları anlatılacak. Güvenlik Politikaları, Uygulamaları ve Denetleme mekanizmaları örneklerle açıklanırken Güvenlik Duvarı, Saldırı Tespit Sistemi, Sanal Özel Ağ Sistemi ve Anti-Virüs sistemi gibi güvenlik uygulamalarının kısa mimarilerinden bahsedilecek. - Ayrıntılı bilgi -