JSF Öğle Sonrası Sunumları - ODTÜ Teknokent

0
anonim
"JSF Öğle Sonrasi", Prime Teknoloji sponsorlugunda Odtu Teknokent'te duzenlenecek olan ve JSFOne sunumlarini iceren bir organizasyon.

Sunumlar:
* Introduction to JSF - Yigit Darcin
* Apache MyFaces Planet - Cagatay Civici
* JSF and Security - Cagatay Civici

Yer/Zaman
Odtu Teknokent Ikizler Toplanti Salonu
28 Agustos 2008 Persembe
14:00 - 18:00
"Katilim Ucretsizdir"

İlgili Yazılar

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

tongucyumruk

LKD'nin Bu yıl birincisini düzenlediği Linux ve özgür yazılım şenliği 16-05-2002 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık fakültesinde başlayacak... 4 Gün sürecek olan şenlikte 4 salonda seminerler, oyun turnuvası ve toplu kurulum gibi etkinlikler düzenlenecek. Özellikle Ankaralı penguenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm şenlikte ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri Linux belgeselininde gösterimi yapılacak. Şenlik programı ve daha ayrıntılı bilgilere Şenlik ana sayfasından ulaşılabilir.

Acaba katılacak olan fazlamesaiciler için özel bir işaretmi tasarlasak?

Bilgi'de Oyun Programlama Semineri

coskung

Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nun her perşembe duzenledigi bölüm seminerleri dizisinin 10 Nisan Perşembe günkü konuğu ilk Türk oyun programlama firmalarından Yogurt Teknoloji'den Cemil Türün. Seminerde Oyun Programlama'nın temelleri anlatılacak ve bir sanal dünya oyununun demosu yapılacak. Perşembe 17.00, Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu.

Özgür Yazılım ve Linux Günleri: Geri sayım başladı

tongucyumruk

Tahmin ediyorum ki haftaya bugün, bu saatlerde çevremdeki herkes son dakika hazırlıklarını, birşeylerin eksik olup olmadığını düşünüyor olacak. O heyecandan uzak, kafası rahat yatağına girecek olan şanslı insanlarla da bu heyecanı bir nebze olsun paylaşmak için bir hatırlatayım dedim: Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2010, 7 gün veya 168 saat veya 10080 dakika sonra (tabii aşağı yukarı) başlamış olacak. Hazır mısınız?

Cuma ve Cumartesi olmak üzere iki gün boyunca sürecek etkinlikte neler yok ki?

Linux Semineri : Linux´ta Multimedya

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Temmuz Çarşamba günü Ankara'da masaüstü kullanıcılarına yönelik bir linux semineri düzenliyor. Linux'un video, müzik, resim, oyun, tv ve benzeri multimedya uygulamaları için kullanımının anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Özgür Yazılım Günleri ve Açık Kaynak Günleri Başlıyor.

vst

Bilgi Üniversitesi'nde 4 Mart Cuma ve 5 Mart Cumartesi günboyu sürecek olan "Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri/2005" başlıyor. Gnome ve Mono projelerinin kurucusu Miguel de Icaza, Avrupa Özgür Yazılım Vakfı Başkanı Georg Greve ve OpenOffice.org proje grubu yöneticisi Louis Suarez-Potts'un katılımlarıyla gerçekleşecek etkinliğe herkes davetli. Etkinliğin web sitesinden ayrıntılı bilgiye ve etkinlik programına ulaşabilirsiniz.