Ajax Teknolojisi ve Rakun XML Uygulama Platformu

0
yenimo

İlgili Yazılar

İTÜ Matematik ve Bilg. Kulübü İnternet Haftası Etkinlikleri

oeylem

10-11-12 Nisan 2002; 8-21 Nisan internet haftası kapsamında 10-12 Nisan tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünde "İnternet Teknolojileri Semineri" adıyla bir organizasyon düzenlemiş bulunmaktayız. Seminerimize İş'te Yatırım (İş Bankası), Superonline, TürkNet, Ford-Otosan, Turcom, Yeni-bir (Hürriyetim) ve Radikal gibi birçok firma katılacaktır.Seminerimizde internette kariyer planlama, internet üzerinden interaktif bankacılık ve finans işlemleri, mobil servisler , internetin sosyal etkileri gibi çeşitli güncel konular sunulacaktır.

13. Inet-tr Türkiye’de Internet Konferansı, Linux Seminerleri

coskung

Konferans 22-23 Aralık’ta, ODTܒde. Salonlardan birisi LKD seminerlerine ayrıldı.Bu salonda 10 seminer olacak.

Program şöyle:

TBDGENC-GEEKZONE etkinligi CeBIT'de

brcktl

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul TBDGENÇ Çalışma Grubu, bu yıl 07-12 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarın'da yer alarak, bilişim gençlerini ortak bir platformda buluşturuyor.

Linux Semineri : Progress Veritabanı Sunucusu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak olan seminerde Linux'ta Progress Veritabanı Sunucusu'nun kullanımı ve çalışması anlatılacak. Her zaman olduğu gibi seminer, ilgi duyan herkesin katılımına açık. - Ayrıntılı bilgi -

Linux Semineri : Virüsler

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği Ankara seminerleri, bu kez de uzun seminerlerin unutulmaz konuşmacısı Serdar Köylü'yü ağırlıyor. Yarın Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da başlayacak olan seminerlerde, anti-virüs yazılımlarının deva olamadığı bilgisayar virüslerinden nasıl korunacağız sorusuna yanıt aranacak. Detaylı bilgi ve tüm program burda.