Ajax Teknolojisi ve Rakun XML Uygulama Platformu

0
yenimo

İlgili Yazılar

Bursa'da Linux Seminerleri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 27 Haziran Cuma günü Bursa'da linux seminerleri düzenliyor. Bir gün boyunca Bursa'daki penguenleri bir araya toplamayı hedefleyen etkinlikte özellikle kurumlara yönelik linux uygulamaları anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İNETD Seminerlerinde Bu Hafta: İki Seminer Birden

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de iki seminer birden yapılacak. İlk seminer "Linux İle Ağ Yönetimi" Can Uğur AYFER ve Yavuz Selim KÖMÜR tarafından, ikinci seminer "Linux Bant Genişliği Yönetimi" Serkan Kenar tarafından verilecek.

Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz. Seminerler IBM Linux Merkezi'nde 24 Mart 2007 tarihinde saat 14:00'de başlayarak arka arkaya yapılacak.

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Klibi

Dee

16-19 Mayıs 2002 tarihinde Linux Kullanıcıları Derneği tarafından düzenlenmiş olan şenlikteki amatör kamerayla yapılan çekimlerden çıkan görüntülerden derlenen 6 dakikalık klip seminer.linux.org.tr adresinde download'larınıza amade. (43 MB)

Film, divx formatında. Sisteminizde yoksa, ilgili codec'i aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz : Linux için,Windows için.

İyi seyirler...

İNETD PostgreSQL Veritabanı Semineri

adervis

İnternet Teknolojileri Derneği (İNETD) tarafından PostgreSQL Kullanıcıları Derneği desteği ile 09 Aralık 2006 tarihinde PostgreSQL Veritabanı Semineri yapılacaktır.
Konuşmacı : Devrim GÜNDÜZ

Trabzon´da Akademik Bilişim Konferansı´nda Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, her sene farklı bir şehirde düzenlenen Akademik Bilişim Konferansı'nda gene tüm konferans boyunca seminerler düzenliyor. Trabzon'da 11-13 Şubat tarihleri arasında OpenOffice'ten Tek Disketlik Linux'a, PL/pgSQL'den Yedekleme Sistemleri'ne kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -