Scremastered

Battle Cruiser Remastered

6
sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne ister? Tabi ki free as freedom olup Linux'a gelmesini ;) Trailer

Görüşler

1
FZ

Bu keyifli haberi okuyunca aklima 17 sene once fazlamesai.net'i baslatan ilk haberin geldi:

1
butch

Büyük haber. Heyecan içinde beklemeye geçtim.

2
redogre

file

1
Betelgeuse

İlk versiyon starcraft'ı ve ardından Broodwar'ı deliler gibi oynardık. Bilgisayarda oynadım dediğim son oyundur. Sonrasında linux kullanmaya geçtik, oyun için windows kurmakla uğraşamam deyince de oyun oynamaktan uzaklaştım.

FSGS (free starcraft game server) sunucuları üzerinden ne çok oynardık.

Bu oyunun linux üzerinde çalışanı çıksa ya da bir şekilde linuxda çalışabilse çok kötü olur. işler güçler kalır hep. :)

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IF Comp 2005 (IF | Interactive Fiction | Etkileşimli Kurmaca)

cemuzunlar

Yarışmaya katılan oyunları oynamak ve oy vermek için... IF Comp 2005

Kabarık bütçelerin, devasa ekiplerin, onyüzbinmilyon poligon çizebilen grafik kartlarının olmadığı günlerde, "text adventure" (IF) denen oyunlar çok popülerdi. Bu oyunlar, sadece yazarak komut vermemize izin veriyordu. Bize sunabildiği grafik ve ses kalitesi ise, bana göre günümüz teknolojileriyle yapılanların çok ötesindeydi. Çünkü sınırsız bir kaynak olan hayal gücümüzü işin içine katıyordu.

Nintendo da Microsoft gibi yeni oyun konsolunun çıkış tarihi ve fiyatını duyurdu

sidar

Microsoft'un XBox haberlerinden sonra, Nintendo da yeni oyun konsolu Game Cube'un piyasaya çıkış tarihi ve çıkış fiyatlarını duyurdu. Buna göre Nintendo Game Cube 199$ gibi rekabetçi bir fiyattan 5 Kasım 2001'de piyasaya sunulacak, ve tüm oyunlar sabit 49.95$ fiyata sahip olacaklar. 199$ gibi çok ekonomik bir fiyattan satılacak Nintendo, bakalım Microsoft'un XBox'una kafa tutarken Türkiye'deki silik halinden de kurtulabilecek mi...
url: http://www.nintendo.com

Pac-Craft: Starcraft 1.08`i bekleyenlere

sundance

Siz de bizler gibi Starcraft 1.08 patch`i beklemekten bıktınız mı ? Bir değişiklik mi istiyorsunuz ?

O zaman bir müjdemiz var. Starcraft konusunda en önde gelen sitelerden Infoceptor super bir oyun geliştirmiş; PacCraft

Klasik PacMan`in Starcraft yorumu olan bu oyunun bir başka güzelliği hemen browserdan oynanabilir olması... İyi eğlenceler

COLOBOT

FZ

Yepyeni bir 3 boyutlu, gerçek zamanlı strateji ve macera oyunu COLOBOT eminim en oyun meraklılarını olduğu kadar programcıların ve nesneye yönelik programlamayı öğretmeye çalışanların da ilgisini çekecektir.

Dünyadan havalanıp gezegenden gezegene, maceradan maceraya koşarken, grafikleri oldukça tatlı ve eğlenceli olan bu oyunda ister bütün hareketlerinizi ve araçlarınızı (taşıyıcılar, ateşleyiciler, radarlar, vs.) manuel olarak klavye ve mouse ile kontrol edin isterseniz de bunları nesneye yönelik bir programlama dili ile programlayın ve çayınızı yudumlamaya doğru emin adımlarla ilerlerken içinizden "program işler el öğünür" diye geçirin ;-)

BroodWar 1.08 En sonunda Çıktı

sundance

Aylardır beklediğimiz, InGameVoiceChat, GameReplay ve ComputerAlly gibi inanılmaz özellikleri olan Starcraft BroodWar 1.08 çıktı. Hem de tam benim tatile çıktığım gün :)))

Tabi BroodWar`ın başlangıcından itibaren devam eden Terran sempatizanlığı (Turret`ler 75 mineral!) ve Zerg düşmanlığı (Spawning Pool 200 mineral) burada da ayyuka çıkmış, ama öyle de yeneriz böyle de :)))
Son olarak eğer siz de bizim gibi CD`siz oynuyorsanız BroodWar Cracks asıl gitmeniz gereken yer. Beni aramayın `telefonu çalan ölür` oynuyoruz...