Amiga Üzerinde Mozilla: AmiZilla!

0
anonim
Adını vermeyen eski bir Netscape yetkilisi son iki günde AmiZilla projesine yaklaşık 4200 dolar bağışta bulundu. Böylece AmiZilla projesinin büyük ödülü 8411.22 dolara yükseldi!

AmiZilla, Mozilla'nın Amiga'ya port edilmiş hali olacak. Mozilla'yı Amiga platformuna port eden ilk kişiye veya gruba yukarıda bahsedilen ödül verilecek.
Ödülü kazanmak için Mozilla veya Firebird'ü port edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için AmiZilla web sitesine göz atın.

Türkiye'den ilgili Amiga siteleri:
amiga.gen.tr
amigart.com

Görüşler

0
pulsar
Burnuma ppc işlemcili scsi kartlı 64 bitlik güzel amiga sunucuların kokusu bile geldi.
Eski bir dosta tekrar merhaba demek her zaman için güzeldir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mozilla Firefox 0.9 Çıktı

Challenger

Mozilla Firefox'un 0.9 sürümü duyuruldu. Firefox'un bu sürümü yeni bir tema ve SmartUpdate ile birlikte geliyor. SmartUpdate, FireFox'un yeni sürümlerini kontrol ederek tarayıcınızın güncel kalmasını sağlıyor. Ayrıca Windows kullanıcıları için sadece 4.7 mb' lık bir kurulum programı var. Hata düzeltmeleri de içeren Firefox 0.9, önceki sürümü olan 0.8'e oranla %8 daha hızlı. Bu arada Mozilla 1.7'nin de haftaya duyurulması bekleniyor.

Mozilla 0.9.1 geldi!

Necrodome

Netscape 6.0 ve 6.5 sürümlerinin de çekirdeği olan,Microsoft'un Internet Explorer dayatmasına karşı iyi bir alternatif olarak görülen browser/mail/Html tasarım aracı Mozilla'nın 0.9.1 sürümü çıktı.
İlk izlenimlerim henüz beta olmasına rağmen,Mozilla'nın oldukça iyi olduğu yönündeydi.Arabiriminin daha bir kullanıcı dostu olmasıyla beraber hızında da gözle görülür artış var.Daha iyi bir browser arayanlara duyurulur.
Windows versiyonunu indirmek için buraya tıklayın...

Firefox 3 Deneme Sürümü

vst

Firefox 3 deneme sürümü Alpha 1 yayınlandı. Sadece geliştiricilerin kullanması öneriliyor. Önemli bazı değişikler:

  • Öntanımlı Cairo grafik kütüphanesi ile verimli 2D render (donanım bağımlılığından kurtulmak adına önemli)
  • Geliştirilmiş thread modeli
  • Yeni Gecko motoru: 1.9

Firefox'ta Güvenlik Açığı

Soulblighter

01 Ekim 2004 tarihinde Firefox'ta 'download işlemi sırasında meydana gelebilecek veri kaybı' açığına karşı yama yayınladı. Yamayı buradan indirebilirsiniz.

Phoenix 0.5 (Naples) çıktı

conan

Mozilla'nin kodundan yola çıkılarak yaratılan web browser phoenix'in yeni versiyonu çıktı. Bu sürümde birden fazla homepage, 5 düğmeli intellimouse desteği, akıllı sidebar özelliği, download, history, ulaşılabilirlik, performans, stabilite, konularında iyileştirme, program boyutlarında ve hafıza kullanımında küçülme gibi bir çok yenilik var.