Alet Çantası Şeklinde PC

0
anonim
Alet çantası ama içinde ingiliz anahtarı, tornavida falan yok, tıkır tıkır çalışan bir PC var. Gerektiğinde kapat alet kutusunu, al taşı, istediğin yere götür orada çalıştır. Şirin mi şirin ;-) Ne kadar işe yarar bilemem ama hoşluklar evreninde hak ettiği yere alacağa benzer.

İlgili Yazılar

199$'lık Asus EeePC Notebook PC Yakında Piyasalarda

anonim

İşletim sistemi olarak Xandros türevi özel bir işletim sistemi geliştirilmiş. Fiyat olarak oldukça uygun. Teknik özellikleri de alt kullanıcı grubu için fazlasıyla yeterli:

http://event.asus.com/eeepc/
http://www.desktoplinux.com/news/NS4576754329.html http://linuxdevices.com/news/NS9292516116.html

Eski işlemcilerinizi yeniden değerlendirin

tongucyumruk

Herkesin dilinde, teknoloji çok hızlı gelişiyor. Peki teknoloji geliştikçe, siz daha yeni oyunları oynamak için geçen haftakinden daha kuvvetli işlemciler aldıkça eski donanımlar ne oluyor sizce? Hayır donanım cennetine gitmiyorlar, onun yerine gitgide büyüyen, silikon ve bakır ağırlıklı malzemelerden oluşan bir donanım çöplüğüne gidiyorlar.

Çevre kirliliğinin, küresel ısınmanın dilimizden düşmediği bu günlerde siz de eski donanımlarınızı yeniden değerlendirmeye ne dersiniz?

Dual 800 MHZ, Power Mac P4 1.7 GHZ´i geçiyor

anonim

Apple'ın yeni Power Mac G4 Dual 800 MHZ'lik makinası New York'da ki Macworld'de yapılan test de, IBM Netvista Alta 1.7 GHZ Pentium 4 makinasından 2 kat daha hızlı çıkıyor. Eh tabi Mac ler hala 64 bit...

detaylı bilgi için...

Ecrix ve Exabyte Birleşti

anonim

Küçük ölçekli firmalar için backup çözümleri sunan ve bu konuda dünyanın önde gelen firmalarından Ecrix ve büyük ölçekli firmalara network storage çözümleri sunan Exabyte geçtiğimiz haftalarda güçlerini birleştirme kararı aldılar. HP ve Compaq Desktop ve Sunucularda standart olarak gelen Ecrix backup uniteleri, artık network storage piyasasında da kendini göstermeye başlayacak. Son aylardaki dünyadaki IT sektöründeki kriz bakalım başka hangi firmalarin evliliklerini karşımıza çıkaracak.

Bu tip güç birliğini ve evlilikleri bizim ülkemizdeki firmalar da başarabilse belki de ekonominin en azından IT Sektörünün gelişmesi ve IT sektöründeki işsizliğin bir nebze de azalmasına sebep olabilir.

Seksi Bilgisayar Kasaları (yakıyor ;-)

FZ

Şimdiye dek eminim pek çok ilginç bilgisayar kasası görmüşsünüzdür. Etrafınızdaki dükkanlarda ya da Apple'ın, IBM'in tasarladığı bazı modellerde falan.

Ancak bir de şu modellere bakmanızda fayda var, şimdiye dek gördüğüm en seksi, en yakıcı bilgisayar kasaları sanki desktop themes fiziksel dünyaya girmiş gibi ;-)

Türkiye'de de bu tip fantastik tasarımları üretip ciddi ciddi satan bir yer biliyor musunuz?