Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış

0
FZ
TÜBA Asli Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Turgay Dalkara, 25 Mayıs 2006 Perşembe günü saat 18:00'de TÜBİTAK Mustafa İnan Konferans Salonunda (Tunus Cad. No: 80, Kavaklidere - Ankara) "Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış" konulu bir konferans verecektir.

Görüşler

0
FZ
Buradan izlenimleri de tongucyumruk biraderimiz aktarsın! :)
0
tongucyumruk
Tabii, bu konudaki engin bilgim sayesinde size daha etkinlik olmadan şu anki bilgi seviyemle bu etkinliğe katılırsam olacakları kısaca aktarayım.
Böyle bilim adamı gibi adamlar vardı, sırayla söz alıp konuştular, bitti...

Daha detaylı bir yazı için etkinliğe bilişsel bilimlerden, felsefeden falan anlayan birinin etkinliğe katılmasını ve düşüncelerini bizimle paylaşmasını teklif ediyorum...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkçenin Etimolojisi Semineri

FZ

2 Mayıs 2006 tarihinde 13:00 ile 15:00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünün davetlisi olan Sevan Nişanyan tarafından Türkçenin Etimolojisi başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

Sevan Nişanyan'ın meşhur etimolojik sözlüğüne buradan erişebilirsiniz.

Linux Semineri : Virüsler

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği Ankara seminerleri, bu kez de uzun seminerlerin unutulmaz konuşmacısı Serdar Köylü'yü ağırlıyor. Yarın Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da başlayacak olan seminerlerde, anti-virüs yazılımlarının deva olamadığı bilgisayar virüslerinden nasıl korunacağız sorusuna yanıt aranacak. Detaylı bilgi ve tüm program burda.

"Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004" Filmleri #1: Ian Murdock

butch

Biraz geç de olsa Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004 sunum görüntüleri yayınlanmaya başladı. İlk film Ian Murdock'un "Debian: Anatomy of an Open Source Project" sunumuna ait. Filmlere open.bilgi.edu.tr/freedays adresinden ulaşabilirsiniz. Diğer filmler de en kısa zamanda yayınlanmış olacak.

Not: Türkçe altyazı gönüllüleri aranıyor.

Marmara Üniversitesi Linux Seminerleri

hcg

Marmara Üniversitesi Linux Kulübü ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle 3 haftalık bir seminerler dizisi düzenleniyor.

II. Bilgisayar Mühendisleri Buluşması

mkis

EMO İzmir Şubesi Bilgisayar Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu, Bilgisayar Mühendislerine yönelik olarak, mesleki sorunların tartışılması ve meslek alanının düzenlenmesi, hakların korunması gibi konular üzerine çalışan BM-MDK’nın tanıtımını hedef alan bir forum düzenliyor: II. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ BULUŞMASI