Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış

0
FZ
TÜBA Asli Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Turgay Dalkara, 25 Mayıs 2006 Perşembe günü saat 18:00'de TÜBİTAK Mustafa İnan Konferans Salonunda (Tunus Cad. No: 80, Kavaklidere - Ankara) "Akıl: Eski Bir Probleme Yeni Yüzyılda Nörobilim Penceresinden Bir Bakış" konulu bir konferans verecektir.

Görüşler

0
FZ
Buradan izlenimleri de tongucyumruk biraderimiz aktarsın! :)
0
tongucyumruk
Tabii, bu konudaki engin bilgim sayesinde size daha etkinlik olmadan şu anki bilgi seviyemle bu etkinliğe katılırsam olacakları kısaca aktarayım.
Böyle bilim adamı gibi adamlar vardı, sırayla söz alıp konuştular, bitti...

Daha detaylı bir yazı için etkinliğe bilişsel bilimlerden, felsefeden falan anlayan birinin etkinliğe katılmasını ve düşüncelerini bizimle paylaşmasını teklif ediyorum...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005

butch

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin başlıca konukları arasında Miguel de Icaza, Ian Murdock, Georg Greve, Louis Suarez-Potts gibi isimler yer alıyor. "Dönüşüm Başladı" sloganıyla, 4-6 Mart 2005 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde gerçekleştirilecek etkinliğe herkes davetli.

Linux Semineri : PHP ile PostgreSQL Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü bir seminer düzenliyor. Saat 15:00'te başlayacak olan seminerde PHP programlama dili ile dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL'in birlikte çalışmaları ele alınıyor. PHP programlama dilinde yer alan PostgreSQL veritabanı sunucusuna erişim ve işlem fonksiyonları incelenerek, fonksiyonlar örnek uygulamalar ile anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Akademik Bilişim Linux Seminerleri

hcg

11. Akademik Bilişim Konferansı, 11-13 Şubat tarihlerinde Şanlıurfa Harran Üniversitesi evsahipliğinde düzenleniyor. Gelenek olduğu üzere, bu konferans kapsamında da LKD Seminerleri için bir salon ayrıldı. Organizasyonu Seminer Çalışma Grubu tarafından yapılan bu seminerlerde "Linux Nedir?" gibi giriş düzeyinde seminerlerden, sistem yönetimine dair uzman seviye seminerlere kadar çok çeşitli başlıklar seçildi. Ayrıca "Açık Linux Dersleri" başlıklı bir panel de bu konferans kapsamında yapılacak.

İnternet Yasakları - Temel Haklar veÖzgürlükler Söyleşisi

anonim

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından “İnternet Yasakları-Temel Haklar ve Özgürlükler” konulu söyleşi düzenleniyor. İnternet sitelerine erişimin engellenmesi ile ifade özgürlüğünün kısıtlanmasının ele alınacağı söyleşi, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden Dr. Kerem Altıparmak’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Söyleşi, 10 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da EMO Konferans Salonu’nda yapılacak.

Linux Semineri : djbDNS Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 23 Ağustos PERŞEMBE günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde djbDNS sunucusu semineri düzenliyor. djbDNS, Bind'a alternatif olarak Qmail'in yazarı D.J.Bernstein tarafından geliştirilen "güvenlik garantisi" olan bir DNS sunucusu. Seminerin konuşmacısı djbDNS Türkçe kurulum dokümanını hazırlayan Ömer Faruk Şen.