Bilgi Universitesi Bilgisayar Bilimleri Seminerleri

0
coskung
Bilgi e-MBA programcılarından Emre Sevinç bugün Bilgi Üniversitesi Dolapdere kampüsünde bir seminer verecek:

eMBA: Geçmis Bugün Gelecek

Emre Sevinc
06 Nisan 2004 18:00-19:00 Z_39 - Dolapdere

4 yıl önce Türkiye'de bir ilk olarak gerçeklestirilen ve İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde geliştirilen
eMBA-Internet Tabanlı İşletme Yüksek Lisansı Eğitimi yazılımlarının altyapısının öyküsü.

İlgilenenleri bekliyoruz.

Görüşler

0
FZ
Konu ile ilgili izlenimlerim ve birkaç foto aşağıdaki adreste mevcuttur, meraklısına:

http://www.ileriseviye.org/blog/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

30 Eylül ''İzmir'de şenlik yapsak nasıl olur?'' toplantısı

penguencg

İzmirdeki Linux kullanıcıları olarak toplanıyoruz. Bu ayın 30'u Pazar günü hemen herkese uygun gözüktü ve biz de bu tarihte ikinci bir toplantı ile hem birbirimizi tanıyalım, hem İzmir'deki insan gücünü biraz harekete geçirelim, hem de bu seneki şenlik fikrilerini alalım diye toplanalım diyoruz. Toplantı gündeminde ağırlıklı olarak bu seneki şenlik, yeri, İzmir'de yapalım mı yaparsak nasıl yapalım gibi konular olacaktır. Bunun yanında fikirleri olanlar, şikayetleri olanlar, abicim İzmir'de Linux kullanıcısı var mı, nerede veya benim fikrim geldi diyenler için tanışma kaynaşma ortamı doğacaktır. Çekinmeden, LKD üyesi veya değil, Linux meraklısı herkesin gelmesini istiyoruz.

Bizbize, eğlenceli bir toplantı yapmak istiyoruz.

Microsoft'un Özgür ve Açık Kaynak Kodlu Yazılıma Bakışı

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünce 9 Kasım 2006 Perşembe günü saat 17:00'da Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda düzenlenecek seminerin konuğu Microsoft'un Platform Teknolojileri Strateji Müdürü Bill Hilf.

Seminerin ana teması pazardaki yeni trendlerin ışığı altında Microsoft'un sadece tescilli yazılımın bir alternatifi olarak değil, aynı zamanda ticari ve sosyal dinamikler bağlamında başlı başına bir model olan özgür ve açık kaynak kodlu yazılım dünyasına bakış olacaktır.

Batman Üniversitesi II. Bilişim Teknolojileri Konferansı Linux Seminerleri

hcg

Batman Üniversitesi II. Bilişim Teknolojileri Konferansı 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

1. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği

tongucyumruk

LKD'nin Bu yıl birincisini düzenlediği Linux ve özgür yazılım şenliği 16-05-2002 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık fakültesinde başlayacak... 4 Gün sürecek olan şenlikte 4 salonda seminerler, oyun turnuvası ve toplu kurulum gibi etkinlikler düzenlenecek. Özellikle Ankaralı penguenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm şenlikte ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri Linux belgeselininde gösterimi yapılacak. Şenlik programı ve daha ayrıntılı bilgilere Şenlik ana sayfasından ulaşılabilir.

Acaba katılacak olan fazlamesaiciler için özel bir işaretmi tasarlasak?

Spinoza ve Biz

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsünde, 22 Mayıs Pazar günü saat 13:30'da "Spinoza ve Biz" başlıklı bir konferans düzenlenecektir. Ulus Baker ve Eylem Canaslan'ın sunacağı konferans kamuya açıktır.

Spinoza ile ilgili kısa bilgi Türkçe Vikipedideki Spinoza maddesinden edinilebilir.

Editörün Notu: Alelacele İngilizce halinden bir kısmını çevirip koydum, insanlık namıma, felsefe namıma belki birileri gerisini de getirir diye ümit ediyorum...