Linux Semineri (İstanbul) : MySQL Veritabanı Sunucusu

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü saat 15.00'de linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminerde; web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak kullanılan MySQL veritabanı sunucusunun yapısı, yetkilendirme sistemi, güvenlik ipuçları ve çeşitli özellikleri anlatılacak. - Detaylı Bilgi -

İlgili Yazılar

Gaziantep´te Linux Seminerleri Başlıyor

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Gaziantep Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri yarın başlıyor. Linux'un yeni başlayanlar için tanıtımı ve kurulumundan, sunuculara ve programlamaya kadar birçok konunun anlatılacağı seminerler iki gün boyunca sürecek. -Ayrıntılı Bilgi-

Web Güvenliği Günleri - Ankara

musaulker

Web Güvenlik Topluluğu ve OWASP-Türkiye olarak kısa bir aradan sonra yine bir "Web Güvenliği Günleri" etkinliği ile karşınızdayız. Geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul'da düzenlediğimiz ilk "Web Güvenliği Günleri"'den sonra, sıradaki etkinliğimizi Ankara'da düzenliyoruz. 24 Kasım 2007 tarihinde Biltec'in desteğiyle Çankaya Üniversitesi'nde "Web Güvenliği Günleri – Ankara" adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gerçekleşecek olan etkinlikte, web güvenliğine ilgisi olan herkes, sektörden güvenlik uzmanları ile bir araya gelme fırsatını yakalayacaklar.
Detaylı bilgi ve kayıt için..

Batman Üniversitesi II. Bilişim Teknolojileri Konferansı Linux Seminerleri

hcg

Batman Üniversitesi II. Bilişim Teknolojileri Konferansı 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları

anonim

Internet Teknolojileri Derneği (INETD), ITÜ Bilişim Ensititüsü ile birlikte " Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları: Hindistan, Çin, İsral ve İrlanda Modelleri ve Türkiye için Yansımaları" başlıklı panel düzenleyecek.

15 Ocak'ta saat 14.00-17.00 arasi İTU Maslak kampüsünda yapılacak olan panele, Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kemal İnan, Hürriyet Gazetesi'nden Yurtsan Atakan, Tercüman Gazetesi'nden Şeref Oğuz, TUBISAD ve TBD'den temsilcilerin yanısıra AKP ve CHP'den Temsilcilerin de konuşmacı olarak katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberanaliz

E-posta Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen seminer dizisinin bu haftaki konuğu Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Albert Levi ve seminerin konusu E-posta Güvenliği

Söz konusu seminer 8 Aralık 2005 Perşembe günü 17:00'da, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Mahkeme Salonu'nda başlayacaktır.