Advantage Veri Tabanı Beta 7.1

0
anonim
Advantage Sürüm 7.1 Beta kullanıma sunuldu. Tamamen türkçe ilk veritabanı olan kullanıcılardan gelen istekler çerçevesinde yeni eklemelerin ve optimizasyonların yapıldığı Advantage Sürüm 7.1 BETA hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Advantage Veri Tabanı, 1991 yılından bugüne dek tüm dünyada kullanılan ve sağladığı yüsek performans, güvenlik ve kararlılık ile bir çok ödülün sahibi olan ilişkisel veri tabanı yönetim sistemidir.

Üstün özelliklerinin ülkemizde uygun lisanslama modelleri ile birleştirilmesiyle Advantage, bugün bir çok yazılım evi ve kurum tarafından tercih edilmiş ve aktif olarak kullanılmaktadır.

Tüm dokümantasyonun ( hata kodları dahil ) Türkçe olması da bir başka avantaj.
Ayırca Advantage Yerel Sunucusu masaüstü - tek kullanıcılı sistemlerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz veri tabanıdır.

Not: Bu arada bu adreste bulabileceginiz müşteri listeside oldukça ilgimi çekti.

İlgili Yazılar

Pythoncard çıktı

gencbeyin

Pythoncard çıktı! :-))
Eski Macintoshcular belki bilirler hypercard apple üstünde grafik arayüzlü programlar geliştirmek için harika bir araçtı. Bundan esinlenerek ortaya atılan bir proje, python skriptlerin grafik arayüz ile ilgili tanımlamalarını ayrı bir kaynak dosyasında saklıyarak, zahmetsiz ve kolay okunur uygulama geliştirilmesine olanak tanıyor.
Ayrıntı için bakınız... Tabii ki bu bir açık sistem projesidir ve katkılarınızı bekliyor, ancak o zaman mükemmeliğe ulaşacak! Bu işten anlayanlar hiç durmasın ...
Stephen Figgins'in bir yazısından...

CSD / TINUX İşletim Sistemi

FZ

CSD/TINUX C ve Sistem Programcıları Derneği (CSD) tarafından geliştirilmeye başlanmış olan 32 bit, çokişlemli (multiprocessing & multithreaded) preemptive, birden fazla işlemciyle çalışmayı destekleyen, grafik tabanlı bir işletim sistemi geliştirme projesidir. İşletim sisteminin tasarımı ve geliştirilmesi C ve Sistem Programcıları Derneği'nde oluşturulan bir proje grubunun eşliğinde yürütülecektir. Projenin tahmini süresi iki yıldır.

GCC 4.0 geliyor, RC1 yayınlandı

Soulblighter

C, C++, Objective-C, Fortran, Java ve ADA dillerinde yazılmış programları 15'in üzerinde farklı bilgisayar mimarisi için derlememize imkan veren GCC (GNU Compiler Collection) 4.0 RC1 yayınlandı. Değişiklikleri buradan okuyabilir, buradan da GCC 4.0 RC1'i indirebilirsiniz.

GNU/Linux sistemlerin en önemli, kritik ve olmazsa olmaz bileşenlerinden biri olan GCC derleyici süitinin yeni sürümü ile birlikte bu derleyici ile derlenen Firefox, OpenOffice.org, Linux çekirdeği gibi pek çok yazılımın kalitesinde ve performansında artış bekleniyor.

C Kodlarınız Assembly Dilinde Nasıl Görünür?

Soulblighter

Kodlarınızın Assembler karşılığını görmek isterseniz gcc'ye -S anahtarını girmeniz yeterli. Sonucu merak edenler, bu haberin kaynağı olan bu siteye bakabilir.

30 Saniyede AJAX Öğrenin

Soulblighter

Hayır hayır! O ne bir futbol takımı ne de temizlik maddesi. AJAX'ın ne olduğunu bilmiyorsanız üzülmeyin. Daha önce tabi ki FM'de yayınlanan bu habere bakabilir ve AJAX hakkında bilgi alabilirsiniz.

AJAX'ın ne olduğunu bilenler zaten bildiğine, bilmeyenler de artık öğrendiğine göre; şimdi Rasmus'un 30 saniyede AJAX dersi ile bu güzel dili hemen öğrenme zamanı. İyi eğlenceler...