Wikepage 2006.2 Opus 9 Çıktı

0
anonim
Bir Türk tarafından hazırlanan wiki yazılımı Wikepage'in yeni sürümü çıktı. Bu sürümde 34KB'lık yazılıma, blog özelliği de eklenerek wiki-blog melez bir yapı elde edilmiş. Blog girdilerinizi wiki sayfası gibi kaydedebiliyorsunuz ve blogunuzu istediğiniz bir wiki sayfasında görebiliyorsunuz. Bu sürümde wikepage, wiki ve blog için basit bir RSS çıktıda sunuyor. Bugfixleri ile gittikçe sağlamlaşan Wikepage'i denemeniz dileğiyle.

Not: Wikepage'i Türkçe kullanmak için ayrıca Türkçe zip dosyasını indirip açmanız gerekiyor.

Görüşler

0
onurcc
Tam şu anda hazır kullanabileceğim geçici bir içerik yöneticiye ihtiyacım vardı, bu haber tam zamanında yetişti.

Wikepage'i ihtiyacıma uygun kullanabilmek için bazı değişiklikler yaptım (ki php kodundan anlayan kişilerin kolayca halledebileceği değişiklikler bunlar) ve site temasını Wikepage'in anlayacağı şekilde değiştirdim. Yeni eklenen blog özelliğini ise özelleştirerek "duyurular" için kullandım.

Wikepage (ve esnekliği) hakkında fikir sahibi olmak isteyenler, daha resmi olarak açılmamış "Engellilere Binicilik ve Atla Terapi Derneği"nin sitesini ziyaret edebilirler: atlaterapi.org
0
myavuzselim

Wikepage (ve esnekliği) hakkında fikir sahibi olmak isteyenler, daha resmi olarak açılmamış "Engellilere Binicilik ve Atla Terapi Derneği"nin sitesini ziyaret edebilirler

Bu bana "deveye hendek atlatma" deyimini cagristirdi, ilk basta ironi yapiyorsunuz sandim :-)

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İşleri bir yerde tutmak bu kadar zor mu?

huseyin

Elimde MS Windows ve GNU/Linux yüklü bir makina, Ericsson R520M ve IPAQ PDA var.
Tek istediğim, bir şekilde bunlardan birkaçıyla senkronize çalışıp, yapılacak işler, proje ve ajanda'yı yönetecek bir program.
Bugüne kadar denediklerim aşağıda yazıyor. Biriniz çıkar bir yol söylesin, yoksa bi ajanda alıp hepsini çöpe atacağım.

Çevik Yöntemler ve Süreç Bazlı Yöntemler: CMMI / XP

anonim

4 Kasım 2007

Çevik Yöntemler ve Süreç Bazlı Yöntemler: CMMI / XP

Proje Yönetiminde, süreçlere ve dokümanlara dayalı yöntemlerle çevik yöntemler iki ayrı yaklaşımı temsil ediyormuş gibi görünüyor.Bu 2 yaklaşımın detaylandırılması, uygulama örneklerinin verilmesi ve birlikte çalışabilirliği Orhan Kalaycı tarafından bu seminerde aktarılacaktır.

YER : Kadir Has Üniversitesi – Cibali Kampüsü

KATILIM KOŞULLARI : Katılım için kayıt yaptırmak gerekir.

KATILIM ÜCRETİ : 30 YTL (IPYD Üyesi Olmayan), 25 YTL (IPYD/TBD Üyesi)

Wiki motoru Wikepage'in 2006.1 sürümü çıktı!

fox

Wikepage, bir Türk tarafından kodlanmakta olan 25Kb boyunda MySQL veritabanı gerektirmeyen, çokludilli, çoklusite destekli, şifre korumalı, dosya yükleme destekli, belkide FTP kullanmaniza gerek kalmadan site yapmanin en kolay yolu. "Ulusal" wikimiz olmasada (ulusallık bu sıralar çok tartışılınca dayanamadım) yine de bizi temsil eden bu ufak yazılıma bir bakın. Wikepage'e bu siteden ulaşabilirsiniz.

Programlamanın Tao´su 3. ve 4. Kitap

FZ

3. Kitap - Tasarım

Ve şöyle dedi usta programcı:

"Program test edilmeye başlandığında tasarım değişiklikleri yapmak için artık çok geçtir."

300 YTL Ödüllü Metin Seslendirme Programı Yarışması

anonim

www.delphiturk.com sitesinden alıntılanmıştır :

Merhaba,

Uzun süredir Delphi ile ilgilenen ve DelphiTurk' ün kıdemli bir üyesi olarak bir program yarışması başlatmak istiyorum. ( Bu fikrimi sitenin kurucusu sayın Tansu TÜRKOĞLU Bey’ le paylaştığımda oldukça sıcak karşıladı ve yarışma için -gerektiğinde- destek verebileceklerini bildirdi. )

Yeni ve eski birçok programlama meraklısının takip ettiği sitemizde böyle bir yarışmanın mütevazi ödülünün şimdilik 300 ytl. Ödül küçük ama duyuru yapılınca katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar çıkabilir diye düşündüm. Belki güzel bir başlangıç olur.