4`üncü Fonksiyonel Programcılar Konferasyonu

0
anonim
4`üncü Fonksiyonel Programcılar Konferasyonu 3-5 Eylül tarihlerinde Floransa'da başlıyor, Türk yazılımcıları da oralarda görmek isteriz, umarım katılan olur. Detaylı bilgi için: http://cristal.inria.fr/ICFP2001/prog-contest/
(Editörün notu: ICPF, International Conference on Functional Programming 2001 bünyesinde bir de programlama yarışması var.)
(Ekleme: Yarışmada 26 Haziran 2001 15:00'da web sitesinden bir işlev verilecek ve katılımcılardan istedikleri programlama dili ile bu işlevi yerine getirecek programı 72 saat içinde hazırlamaları istenecek.

ICPF, International Conference on Functional Programming (Uluslararası Fonksiyonel Programlama Konferansı), PLI 2001 (Colloquium on Principles, Logics, and Implementations of High-Level Programming Languages=Yüksek seviye programlama dillerinin temelleri, mantığı ve uygulamaları oturumu)`in bir bölümü olarak düzenleniyor.)

Görüşler

0
conan
26 Haziran Gecmedi mi? ;)
0
Max
3-5 Eylul daha gelmedi ve 26 haziranda adamlar sayfaya konuyu koymuslar hala da orda :)) benec once sayfaya bakin :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Curl Programlama Dili Yarışması Sonuçlandı

FZ

Friedger Mueffke ve Nikhil Damle Curl programlama dili yarışmasında en iyi dereceleri aldılar. Söz konusu yarışma Curl Corp. tarafından destekleniyordu.

Mueffke etkileşimli bir web form elementi, Damle ise bir alışveriş arabası tasarladı. Programlar basit olmakla birlikte her iki yazılımcı da dilin çok kullanışlı ve öğrenilmesinin de çok kolay olduğunu belirttiler.

Sony PSP ve Lua Programlama

FZ

FM ortamında GP2X ve PSP tartışmaları alevlenmeye başlamışken PSP programlama ile ilgili gördüğüm bazı linkleri paylaşayım dedim. Common Lisp ortamlarından yakınen tanıdığımız Frank Buss geçen senek O'Reilly konferasında konu ile ilgili bir sunum yapmıştı Easy Game Console Hacking: An introduction to Lua Player on the PSP başlıklı.

Mobil Dünyanın Yeni İşletim Sistemi: Samsung BADA

cderici

Samsung yeni mobil işletim sistemi BADA ile seneye hızlı bir giriş yaptı. Geçen senenin sonlarına doğru ilk SDK'sı çıkan bu genç sistem, şimdilerde büyük kardeşleri Android ve iOS ile yarışır oldu. Peki nasıl oldu bu iş? Gelin birlikte bakalım..

Fikri takip: tml2html

misafir

Daha önceki bir yazımda türkçe klavyesi olmayanların yazıcıdan türkçe metin çıkarmalarını sağlayan bir betiği paylaşmıştım. Bu kez de yine türkçe klavyesi olmayanların türkçe html belgeleri üretmelerini sağlayan bir betiği paylaşmak istiyorum.

MySQL GNU/Linux Desteğini Sınırladı

vst

Slashdot haberine göre, MySQL yeni destek stratejisi doğrultusunda sadece RedHat ve SuSE Enterprise ürünlerine destek verecek.

Bahsi geçen destek stratejisi önceden "MySQL Network Support Plan" iken, şimdi "MySQL Enterprise Support Plan" ile değiştirilmiş.

Bakalım, bu gelişme PostgreSQL kullanıcılarının sayısını arttıracak mı?

Güncelleme: Bu haber MySQL müşteri temsilcisinin yanlış bilgilendirmesinden kaynaklanıyormuş. hedele'ye bilgilendirdiği için teşekkürler.