Zenginliğe $2.56 değerinde bir adım

0
cbc
Zengin olmak için ne yaparsınız?

Kaliteli ve az kişinin yaptığı işlerde rol alıp yüklü miktarda ödemeler alabilirsiniz. Ya da günde 48 saat çalışıp, maaşınızı 2ye katlayabilirsiniz. Tabi bunun için tek başınıza yaşıyor olmanız ve giderinizin az olması gerekir.

Daha zor bir yöntemi Laszlo Nemeth deniyor. Yöntemi öğrenip dünyadaki şanslı azınlığın içinde nasıl olunabileceğini görmek için haberin devamına bakın.

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri kadrosundan Laszlo Nemeth, daha önceden de bildiğiniz gibi, hata düzelterek 3.38 YTL kazanmıştı.

Kazancını, son hamlesi ile 2'ye katlayan Laszlo'nun yöntemini siz de deneyin.

Özetle, Laszlo'ya 2. çek geldi.


Görüşler

0
towsonu2003
Bu saka bolumunde mi simdi? kafam karisti. Adama 5 liralik cek gondermisler. Turkiye'de onu nakite cevirmek icin cekin kendisini harcamasi gerekecek.
0
bio
Haberde gecen "daha önceden de bildiğiniz gibi" linkine bir goz atin.
0
Tarık
Çekin kimden ne için gönderildiğine bakarsanız. Alınıcının neler hissettiğini ancak anlayabilirsiniz.
0
bm
Knuth banka degistirmis! Simdi asil soru su: hesabi kapatti mi? Eski cekler ne kadar sure gecerli bilmiyorum, bu cekleri alanlar bankaya goturmuyorlar buyuk ihtimalle ama dunyanin kirk cesit hali var belli olmaz. Knuth'tan cek almanin mi haber degeri var, yoksa Knuth'tan alinan cekin karsiliksiz cikmasi ve ustunun damgalanmasinin mi diye de dusunmek lazim. Ikincisi daha nadir herhalde.
0
anonim
hehe ben olsam çerçeveletip duvara asardım :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

turkforge.org

anonim

Türkiye'de geliştirilen uygulamaların duyurulabileceği veya bu uygulamaların ortak bir yerde toplandığı bir yer yoktu. Ta ki FM okurlarından "delipenguen" bunun farkına varana kadar. Kendi uğraşları ve gForge birleşince ortaya turkforge.org çıktı.

Projelerde aranan iki özellik var. Proje Türkçe olacak veya en azından Türkçe dil seçeneği olacak ve özgür bir lisansa sahip olacak.

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu VIII. Geleneksel Programlama Yarışması

msf

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu 1997’den bu yana her yıl düzenlediği geleneksel üniversite öğrencileri arası programlama yarışması serisine bu sene VIII.sini ekliyor. Ön eleme soruları ve özel ödüllü soru 1 Mart 2005 - 15 Nisan 2005 tarihleri arasında yarışmanın anasayfası http://yarisma.cclub.metu.edu.tr adresinde çözülmeyi bekliyor. Yarışmanın finali ise 24 Nisan 2005 tarihinde ön eleme soruları sonucunda belirlenecek finalistler arasında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nde gerçekleşecek. Final sonucu belirlenecek birinci, ikinci ve üçüncü ile özel ödüllü soruyu optimal çözen yarışmacı; ödüllerini akşam ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan törende alacaktır. Dünyadaki benzerleri arasında (ACM, Tübitak, IOI, vs…) Linux platformunda düzenlenmiş yarışmaların ilki olma ayrıcalığına sahip olan yarışmaya bilgisayar bilimine ilgi duyan ve gönül veren tüm üniversite öğrencileri davetlidir.

Ressam Tanıyan Yazılım

FZ

Yazılım sayesinde bir tablonun sahte olup olmadığı da anlaşılabilecek.

Yakından bakıp, hangi ressama ait olduğunu bir türlü anlaşılamayan tabloların Picasso'nun mu, yoksa Dali'nin mi fırçasından çıktığını anlamak daha kolay.

En azından bunun için, bilgisayarda yazılım bulan İsrailli bir bilimadamı böyle diyor. Yazılımı, İsrail'deki Haifa Üniversitesi'nde çalışan Prof. Daniel Karen geliştirdi.

Peki bilgisayar yazılımı nasıl çalışıyor?

Casper Bilgisayarın 40.000.000$'lık Tesisi Açıldı

FZ

Casper’ın, 40 milyon $ yatırımla gerçekleştirilen yeni üretim tesisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen hizmete açıldı. Başbakan'ın start verdiği tesisin hizmete girmesi ve yeniden yapılanma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Casper, bilgisayar pazarındaki bölgesel rekabette yerini almaya hazırlanıyor.

2005 DARPA Robot Araç Yarışı

gunebakan

Amerika Savunma Bakanlığı İleri Araştırma Projeleri bölümünün açmış olduğu yarışmanın ana koşulu robot araçların dışarıdan herhangi bir komut almadan 132.2 millik yarışı bitirebilmeleri idi. Araçların amacı GPS gibi araçları kullanarak, edindiği görsel ve diğer verilerden faydalanmak, kendi karar sistemleri ile doğal ve yarışma için konulmuş bazı insan yapımı engelleri geçerek yarışmayı ilk olarak tamamlamaktı. Yarışmanın amacı ise ileride Amerika'nın savaş sanayinde kullanabileceği insansız araçları geliştirme yönünde ilerleme kaydetmekti.