Zenginliğe $2.56 değerinde bir adım

0
cbc
Zengin olmak için ne yaparsınız?

Kaliteli ve az kişinin yaptığı işlerde rol alıp yüklü miktarda ödemeler alabilirsiniz. Ya da günde 48 saat çalışıp, maaşınızı 2ye katlayabilirsiniz. Tabi bunun için tek başınıza yaşıyor olmanız ve giderinizin az olması gerekir.

Daha zor bir yöntemi Laszlo Nemeth deniyor. Yöntemi öğrenip dünyadaki şanslı azınlığın içinde nasıl olunabileceğini görmek için haberin devamına bakın.

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri kadrosundan Laszlo Nemeth, daha önceden de bildiğiniz gibi, hata düzelterek 3.38 YTL kazanmıştı.

Kazancını, son hamlesi ile 2'ye katlayan Laszlo'nun yöntemini siz de deneyin.

Özetle, Laszlo'ya 2. çek geldi.


Görüşler

0
towsonu2003
Bu saka bolumunde mi simdi? kafam karisti. Adama 5 liralik cek gondermisler. Turkiye'de onu nakite cevirmek icin cekin kendisini harcamasi gerekecek.
0
bio
Haberde gecen "daha önceden de bildiğiniz gibi" linkine bir goz atin.
0
Tarık
Çekin kimden ne için gönderildiğine bakarsanız. Alınıcının neler hissettiğini ancak anlayabilirsiniz.
0
bm
Knuth banka degistirmis! Simdi asil soru su: hesabi kapatti mi? Eski cekler ne kadar sure gecerli bilmiyorum, bu cekleri alanlar bankaya goturmuyorlar buyuk ihtimalle ama dunyanin kirk cesit hali var belli olmaz. Knuth'tan cek almanin mi haber degeri var, yoksa Knuth'tan alinan cekin karsiliksiz cikmasi ve ustunun damgalanmasinin mi diye de dusunmek lazim. Ikincisi daha nadir herhalde.
0
anonim
hehe ben olsam çerçeveletip duvara asardım :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilim Adamları Yuvarlak Masada

cderici

ACM İstanbul Bölümü (ACM Istanbul Chapter) dahilinde aylık olarak düzenlenecek toplantıların ilki 3 Kasım'da gerçekleştiriyor; duyunuz, duyurunuz!

Mandrake krizde...

m1a2

11 Mart 2002 tarihli önemli bir duyuru. Mandrake Soft ciddi bir finansal kriz ile karşı karşıya. Açıklamada karamsar bir gelecek tablosu çizilerek, firmanın 2002 sonunu görmesinin zor olacağı belirtilmiş. Duyurunun bir forum alanında yapılmasının nedenine gelince: Evet, Mandrake sizden yardım bekliyor. 5$ tutarında bir aylık aidatla `Mandrake Linux Users Club`a üye olmanız halinde (ki bir sinema biletinden daha ucuz olduğu belirtilmiş) Mandrake`yi yaşatabilirsiniz. Sevenlerine ve Linux camiasına duyurulur ;)

Turing Günleri 2004: Kuantum Bilgi İşlem

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından düzenlenen Turing Günleri 2004 etkinliğinin bu seneki konusu kuantum bilgi işlem. Yerli ve yabancı pek çok uzman ve araştırmacının katılacağı bu beyin fırtınası için yerinizi şimdiden ayırtın.

FM sitesinde daha önce kuantum bilgi işlemle ilgili önemli haberler yayınlanmıştı:

- QCL Programlama Dili (Bunu geliştiren sıkı Özgür Yazılım taraftarı Dr. Oemer de etkinlik davetlileri arasında ;-)
- Kuantum noktaları ve programlanabilir madde
- Pratik kuantum şifreleme
- Shor Algoritması NMR yöntemi ile gerçekleştirildi

Etkinlik programı ise şöyle:

Şimdide elektronik bomba korkusu sardı..(EMP)

kuzen

DIŞ HABERLER SERVİSİNDEN... ABD'nin gelecek yıl deneyeceği "EBomb", yani eletromekanik bomba, aklın sınırlarını bile zorlayacak kadar büyük felaketlere yol açabilecek. Her şey bir göz kırpması kadar kısa bir zaman içinde olup bitecek. Evinin içinde kendi halinde oturan biri önce uzaktan keskin bir çatırtı duyacak. Muhtemelen bu sesi bir şimşek veya yıldırım sanacak. Ama o bunları düşünene kadar, uygar dünya en az 200 yıl önceye, elektriğin henüz keşfedilmediği yarı karanlık dönemlere geri dönecek.

Bir gün suskunluk...

conan

Bugün (1 Mayıs) bir çok online radyo seslerini kapattı. Nedeni ise daha önce belirtmiş olduğum yeni yasayı protesto etmek. Seslerini sessizlikle duyurmak isteyen radyoların yanında, bir kısım yayın ise bütün günü bu yasayı tartışan ve de eleştiren programlara ayırdı. Şu anda Wolf FM, DIGITALLY IMPORTED, Groove Salad, Radio Paradise ve ismini yazamadığım onlarca radyo bu protestoya katılanlardan. Radyoların birleşip dayanışma yarattığı SaveInternetRadio Sayfası da sanırım yoğun ilgi sonucunda şu anda down.