Yahoo mail servisinde yenilikler başladı

0
e2e
Gmail'in duyurulmasının ardından Yahoo da mail servisini yenileyeceğini ve ücretsiz hesaplarda disk alanını 100 MB'a çıkaracağını duyurmuştu.

Bugün itibariyle bahsedilen değişiklik gerçekleşti. Yahoo mail servisi yeni arayüzü, 100 MB'lık kullanım alanı ve 10 MB'lık mesaj transfer limitiyle faaliyete geçti.

Görüşler

0
o_ozardic
haydi hotmail :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Symantec, Sygate’i Satın Aldı

anonim

Symantec büyük ölçekli kurumlara yönelik ağ erişim kontrol çözümleri pazarının lideri olan Sygate’in satınalma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

Hayallerinizde ki Projenin Gerçekleşmesini İster misiniz?

opheus

Sun Microsystem girişimcilik, NetBeans Innovators Grants programı ile geliştiricilere cağrıda bulunarak, fikirlerini belirli tarihler arasında kendilerine ulaştırmanızı istemekte ve ödül toplamda 1 milyon dolar.

FreeBSD´nin En Aktif Programcısının Görevine Son Verildi!

FZ

Yıllardır Yahoo! gibi çok yüksek hacimli Internet ve bilgi işlem hizmeti veren şirketlerin vazgeçilmez işletim sistemi tercihi olan ve son sürümü olan FreeBSD 5.0 ile yine heyecanlandırıcı pek çok yeniliğe imza atan FreeBSD projesi, ekibin en kıdemli ve verimli programcılarından Matthew Dillon´ın projeden çıkarıldığını açıkladı. Konu ile ya da sebeplerle ilgili detaylı açıklama yapılmadı. Matthew Dillon ile geçen sene yapılmış bir röportajı burada okuyup bu programcı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Internet Explorer 7 Firefox 2.0'a karşı

Titus

Artık olanağan olan tarayıcı şavaşlarına yeni bir bakış açısı da yıl sonunda çıkması beklenen Internet Explorer 7 ile Firefox 2.0 karşılaştırması ile geldi. Bu iki tarayıcının arayüz, sekmeler, güvenlik ve eklentiler olarak toplam 4 bölümde karşılaştırmasını yapan yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Patentler ve Özgür Yazılımın Yaptırım Gücü Üstüne

FZ

Dünyanın en büyük e-öğretim yazılımı firmalarından Blackboard, geçen sene bir patent almış ve bunu aldıktan kısa bir süre sonra hemen rakiplerinden birine dava açmıştı. Söz konusu patent "çeşitli ders içeriğine erişim için yetkilendirme" gibi çok teknolojik yenilikleri de içeriyordu.

Blackboard'un patent alır almaz dava açması sadece ticari rakiplerini etkilemekle kalmamış aynı zamanda Moodle gibi açık kodlu ve özgür yazılım olarak geliştirilen e-öğretim projelerini de tehdit eder hale gelmişti. Özgür yazılım dünyasının buna tepkisinin ne kadar güçlü olacağı merak konusu idi.