Yahoo mail servisinde yenilikler başladı

0
e2e
Gmail'in duyurulmasının ardından Yahoo da mail servisini yenileyeceğini ve ücretsiz hesaplarda disk alanını 100 MB'a çıkaracağını duyurmuştu.

Bugün itibariyle bahsedilen değişiklik gerçekleşti. Yahoo mail servisi yeni arayüzü, 100 MB'lık kullanım alanı ve 10 MB'lık mesaj transfer limitiyle faaliyete geçti.

Görüşler

0
o_ozardic
haydi hotmail :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Rent a Hacker

HoLY

Uzun yıllardır üniversitede geçemediğiniz dersleriniz mi var, lise notlarınızı yükseltmek mi istiyorsunuz ya da kırilmasini istediğiniz mailler ya da hacklenmesini istediğiniz serverlar mı var ve siz bunlari yapamıyorsunuz?O zaman ne yapıyorsunuz, bir adet Hacker kiralıyorsunuz, o sizin için bunları yapıveriyor. İşin şakası bir yana newsbytes`da gezerken dikkatime ilişen bi haber; adamlar ciddi ciddi böyle bir işe soyunmuş. Fiyatlara gelince biraz tuzlu; 300-2100 dolar arasında değişiyor. Enteresan bulduğum için yazma gereği duydum, neyse cok laf ettim, ayrıntılı bilgi bu linkte: www.beahacker.com

Örümcek Adam filmi posterleri toplatılıyor!

larweda

3 Mayıs 2002'de vizyona girecek olan "Spider Man:The Movie" filminin sinemalara dağıtılmış posterleri Sony Pictures tarafından toplatılıyor, ayrıca firmanın resmi sitesinde yayında olan film fragmanları ve tanıtımları da yayından kaldırıldı. Sony bunlara gerekçe olarak Dünya Ticaret Merkezi'nin fragmanda ve posterlerde görünüyor olduğunu açıkladı. Fragmanda örümcek adamın Dünya Ticaret Merkezi ikiz kuleleri arasında ağ örmesi var, posterde de örümcek adamın gözünde ikiz kulelerin görüntüsünün yansıması görülüyor. Sony, En kısa zamanda yeni bir poster hazırlanacağını ve Aralık ayına kadar da içinde Dünya Ticaret Merkezi olmayan bir fragman hazırlayacağını açıkladı. 2002'de vizyona girecek filmlerden de ikiz kulelerin görüntülerinin tamamen çıkması bekleniyor.

Bu konular ve "Spider Man:The Movie" hakkında geniş bilgi almak için: www.spidermanhype.com

Quake 3 Kaynak Kodları Yolda

butch

QuakeCon 2005'de John Carmack tarafından yapılan kapanış konuşmasına göre Quake 3 kaynak kodları çok kısa zamanda GPL lisansı ile yayımlanacak.

/., John Carmack'ın konuşma metni

Democracy Player ve Videocasting

batasoy

Democracy Player'da Türkçe: artık Videocasting'leri takip etmek ve geleceğin televizyonu olan Internet TV'ye adım atmak daha kolay. Son derece başarılı arayüzü, kolay kullanımı ve daha da önemlisi programın yaratıcı firmanın ortaya çıkardığı Broadcast Manager ile, artık siz de kendi yayınınızı yapabileceksiniz! Detaylar dergimizin Nisan sayısında; ancak programı bugün indirerek yayınları izlemeye başlayabilirsiniz.

Dünya Sosyal Forumu ve Açık Kaynak Kodlu Özgür Yazılımlar

e2e

Geçtiğimiz günlerde, Brezilya'nın Porto Alegre kentinde düzenlenen "Dünya Sosyal Forumu"nda konuşan EFF'den John Perry Barlow, fakir ülkelerin açık kaynak kodlu yazılımları kullanmalarını önerdi.

Barlow, Brezilya'nın kullandığı yazılımlar için ödediği linans ücretlerinin, açlık için harcadığı paradan daha fazla olduğunu belirtiyor.

Kaynak: The Seattle Times