Yahoo! mail, pop3 ve mail forwarding servisini paralı yapıyor.

0
conan
24 Nisan'dan itibaren yahoo mail pop3 ve forwarding servislerini paralı yapacak. İstenilen bir yıllık ücret ise 29.99$ Eger su anda başvurursak ilk sene için 19.99$ ödeyerek %33 kar edebilirmişiz. Ne güzel degil mi!\r\r

Görüşler

0
anonim
bence pek uzun surmez
0
anonim
Haberde bir yakınma seziyorum... Unutmayın ki kimse size internet üzerinden bedava hizmet vermek zorunda değil. Yahoo ücretsiz pop3 mail hizmetini vermeyi durdurursa başka ücretsiz pop3 mail hizmetlerinden faydalanırsınız olur biter. Bu olayda bir haber değeri arıyorum, fakat bulamıyorum...
0
anonim
Buradaki yakınmanın kaynağı şu: Bu hizmetler öncelikle ücretsiz olarak başlatıldı ve satışı bu şekilde yapıldı. Ortada ücretsiz olacağı söylenerek verilen bir hizmetin paralı hale getirilmesi durumu var. Yasal olarak mutlaka karınca duası sözleşmelerinde kendilerini kurtaracak bir madde vardır ancak etik olarak yaptıkları işin doğruluğu tartışmaya açık.
0
conan
I don't give a shit about yahoo! Cok sukur kendi pop3, smtp gibi servislerim var 3 5 yildir. Ben de karanliktan yakinip da mum yakmaya tenezzul bile etmeyen yorumlarda bir yorum degeri ariyorum ama bulamiyorum...
0
anonim
dogrudur
ben yakiniyorum bu ise...
sevinmistim bir aralar ne guzel hizli ve bircok ozelligi olan ucretsiz sonsuza dek surecek bir pop3 hesabim var...
beski servislermis...
ben yahoo'dan daha iyi bir pop3 servisi bilmiyorum
bilen varsa beni aydinlatsin

eger omur boyu bir email istiyorsam simdi gitcem bigfoot'dan alcam bu sefer orasida parali olur

ve her seyi bir yana birakiyorum bu olayin iki sonucu var

1) artik yavas yavas her sey parali oluyor
2) bir email icin bile para verecegiz...
0
anonim
Konu ile alakasız olacak ama; bir sitede email dağıtmak istiyoruz (ücretsiz) Bazı yerler bigmailbox, everyone gibi, ücretsiz veriyorlar fakat özelleştirme kısıtlı ve bol reklamlılar.. Paralı olarak mail hosting hizmeti veren yerler var mı bildiğiniz?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Internet Ansiklopedileri Başabaş

gunebakan

Jimmy Wales'in lideriliğindeki Wikipedia ansiklopedisinin bilimsel yazılardaki gerçekliği Britannica ile çok yakın çıktı. Haftalık bilimsel dergi Nature'ın yaptığı araştırmaya göre bilimsel makalelerdeki yazı başına yanlışlık Wikipedia'da 4 iken Britannica'da 3 olarak tespit edildi.

IBM Yazılım Akademisi ilk mezunlarını verdi

auselen

Akademi kapsamında yapılan yazılım yarışmasında en iyi 3 proje, Galatasaray, Dokuz Eylül ve Sabancı Üniversitelerinden çıktı.

IBM Türk’ün geleceğin yazılımcılarını yetiştirmek üzere Ekim 2007’de başlattığı “IBM Yazılım Akademisi”nin 2007-2008 öğrenim yılı, kapsamlı eğitim, proje geliştirme ve yazılım yarışması aşamalarından sonra sona erdi.

Türkiye'nin StackOverflow'u Açıldı

anonim

Türkiyenin bilişim sektörü sevdalılarını birleştirmeyi amaçlayan, dertlerine deva olayı hedefleyen site sonsuzdongu.net ilk sürümü ile yayına girdi. Site üzerinden şu anda istediğiniz soruları sorabiliyor veya cevap yazabiliyorsunuz. www.sosuzdongu.net

Dünya'yı Isıtmaya Devam Ediyoruz!

parsifal

24 Mart 2006 tarihinde Martha's Vineyard büyüklüğünde bir buzul parçası Fimbul buzulundan koptu.
Haberin detayı için buraya ya da buraya bakabilrisiniz.

Honeywell'den 34 firmaya patent davası

Soulblighter

Honeywell 34 elektronik firmaya izinsiz Honeywell teknolojisini kullandıkları için dava açtı. Söz konusu patent, 1994 yılında Honeywell tarafından alınmış ve LCD üzerinde daha parlak ve keskin resimler görüntülemeye yarayan bir teknolojiyi kapsıyor.