World Of Warcarft Çinde Sınırlandırıldı

0
anonim
Dünyanın en büyük MMO ailesine sahip olan WoW [4 milyondan fazla sattı] , Çinli oyuncuların kendini fazla kaptırıp hayati tehlike yaşamamaları için , günlük oynama süresinde sınırlamaya tabi tutuldu.

Çinli oyuncuların kendini oyunlara fazla kaptırdığı malum. Uygulamada dünyada bir ilk sayılabilir. Kaynak http://www.turktekno.net

Görüşler

0
Ragnor
Sanırım bunun nedeni Çinli oyuncuların işi ticarete çevirmeleri. Bu durumdan bayağı bir şikayetçi vardı diye hatırlıyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

spiderman

Sony Ericsson başkanı Miles Flint Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı.

Miles "Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız" şeklinde konuştu.

96 Kbyte'lık tam sürüm FPS! (kodlama mucizesi)

anonim

Almanya'da 6 kişi tarafından hobi amaçlı üretilen beta demo iki gündür meraklıları için indirilebiliyor. İki günde milyonlarca kez indirilen oyun yapılabileceklerin sınırı hakkında müthiş bir örnek. Fikrin asıl çıkış noktası tabii ki 64 kbyte demolar. Sonradan bu moda 32 kbyte oyunlara dönüşmüş ve şimde 96 kbyte'a kadar genişletilmiş.

Doom 3 bitti!

sundance

Wolfenstein, Doom ve Quake serilerini yaratan efsane oyun firması idsoftware Doom 3'ün çalışmalarının bittiğini ve kutulama işlemine geçildiğini bir basın duyurusu ile açıkladı.

3Ağustos 00:01'den itibaren dağıtım kanallarına ulaştırılacak olan oyunun resmi çıkış tarihi olarak 5 Ağustos belirtiliyor. Muhtemelen Linux versionu da aynı zamanlarda downloada açılacak olan Doom 3'ü kısa sürede edinip çalışmaya başlamakta yarar var. (Tabi eğer Ağustos başında QuakeCon'da yapılacak olan $150,000 ödüllü Doom3 turnuvası ilginizi çekiyorsa :)

Biz ise hala ve inatla Hail To The King Baby! diyoruz.

XCom : Enforcer (ya da bir oyun ne kadar kötü olabilir?)

FZ

Bazı oyunlar vardır kötüdür. Bazıları çok kötüdür. Ama bazı oyunlar vardır ki bunları bir süre oynarsanız daha sonra cümle kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Bunun sebebi, oyunu geliştiren programcının oyuna ayırdığı vaktin sizin oyunla ilgili yorum yazmaya ayırdığınız vakitten daha az olması mıdır acaba?

İşte, XCom: Enforcer bu kadar kötü bir oyun! Okuyun ve kendi kararınızı verin.

Céidot Studios Teknoloji Demosu Bugün Yayınlanıyor

Tarık

Uzun süre bekleyip bir türlü dişe dokunur oyunlarını göremediğimiz Türk Oyun yapımcı gruplarının (birkaç istisna dışında) belkide en iddialısı ve gerçekçisi Cèidot Studios, Ageia firmasının fizik motoru PhysX' i kullanan ilk teknoloji demosunu bugün yeni site tasarımıyla birlikte indirmeye açacak. Bu demonun firmanın Hükümran Senfoni isimli oyunu hakkındaki teknolojik beklentileri karşılayacağı düşünülüyor.