King

0
elendil
Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.
Bu olgularla beraber (:PPPPPPPPPPPP) , oyun oynamayı seven, 52'nin olasılıkları ve yaratıcılığına gönlünü kaptıranlar da vardır. Neyseki kahvehaneye gitme yaşımın geçtiği (mahalle gençleri büyür ve evlenir, bekarların sayısı azaldıkça kare kurmakta zorluk çekilir) ve internetin tvnin yerini aldığı son günlerde (son 10 ay) bi site buldumki inanamadım; www.oyunsaati.com. Sitenin mucitleri king, batak, ihale ve maçakızı gibi kahvehanelerimizin reytingi yüksek bu oyunlarını internette hayata geçirmişler ve çok başarılılar. Eğer siz de benim gibi king oynamayı seviyorsanız, beklerim (kullanıcı adım sodas). Bir dahaki yazımda bu sitedeki ortamı, ilişkileri ve sanal aşkları inceleyeceğim. Hoşçakalın...

Görüşler

0
kermith
sitenin adı www.koako.com olarak değişti. ücretsiz üyelik sistemi ile çalışıyor site. satranç, briç, tavla, maçakızı, ihale, batak vs. gibi oyunlar mevcut. sodas ise ne yazık ki aramızdan ayrıldı. bir trafik kazasından kaybettik :( King salonlarından biri sodas cafe olarak adlandırıldı.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Desperados Dead or Alive

redogre

Desperados birçoklarınızın hemen hatırlayacağı Commandos'un batıda geçen versiyonu.. Ama sadece bu kadar mı? Bence hiç değil. Nedense Commandos benim ilgimi hiç çekmemişti. Ama gecenin birinde eve gittikten sonra Desperados oynuyorsam emin olun birşeyler var bu oyunda.

http://www.us.infogrames.com/games/desperados_pc/ adresinden oyunun sitesine bir göz atabilirsiniz..

Go GNU Go: Hikarunix

sefalet

Hikarunix, GNU Genel Kamu Lisansı (GNU General Public License) ile sunulan CD'den çalışan bir Linux sürümüdür.Temel sistemi DamnSmallLinux (DSL) tasarısından almaktadır. DSL, bir usb belleğe sığacak (yaklaşık 50mb) GNU/linux sürümüdür. DSL'in temel bileşenleri de Knoppix dağıtımından elde edilmiştir.

İstanbul Hikayeleri: Bedava Türk Oyunu Projesi

anonim

Tamamlandığında internet üzerinden bedava olarak indirilebileceği söylenen İstanbul Hikayeleri oyunun resmi sitesine www.istanbul-hikayeleri.com adresinden ulaşabiliyorsunuz.

Oyunun konusu, 2B çizimleri ve müzikleri sağlam gibi görünse de tam notu proje tamamlandığında oyuncular verecek gibi görünüyor.

Eski Amiga oyunları...

sundance

Hani vardı ya, bizlerin ilk Amiga oyunu diye öğrendiğimiz, daha sonra Mame çıkınca, konsol efsaneleri olduğunu duyduğumuz inanılmaz keyifli oyunlar. Rainbow Islands, Bubble Bobble, Gods vs.

İşte Linux`da güzel oyun yok diyenler için, 20 kanallı mükemmel müziği, 50 levelı, iki kişilik de oynanabilen modu, inanılmaz hoş grafikleri, bağımlılık yaratan oynayışı ile Frozen-Bubble Söyleyecek başka bir şey yok, eski güzel günler geri geldi. apt-get install frozen-bubble :p

Parçalanmış Yakut: Yeni Bir Oyun Geliştirme Çatısı

FZ

Shattered Ruby, Ruby kullanarak oyun programları geliştirilmesini sağlayan bir programlama çatısı.

Sistemle ilgili öğretici belgeler, teknik destek forumları ve API belgelerine erişmek mümkün.