Troubles of Middle Earth Multiplayer

0
raistlinthewiz
Kar yağıyor... Bugün ayın 19'u. Yarın Lord of The Rings, 2. film çıkıyor? Ee biz ne yapacağız? Yarını nasıl bekleyeceğiz? Beklemeyeceğiz! Konusu "Middle Earth" olan open source multiplayer oyunu oynayacağız! http://t-o-m-e.net/main.php?tome_current=1

Görüşler

0
Maverick
Filme gittim, ilk film kadar harika değil ve kitabı okumuş kişiler gerçeklikten uzak olduğuna söylüyorlar. Ben de onlara bunun bir film olduğunu söylüyorum :^)
0
sundance
Picasso, bir sergisinde, resimlerinden birine `Üstad bu ne biçim balık ?` diye serzenişte bulunan bir hayranına, `Hanımefendi, o bir balık değil, o bir resim` diye cevap verir...

Bunun dışında, şimdiye kadar gördüğüm kitabı ile yarışabilen (filmi dört defa seyrettim, kitabı altı defa okudum) tek film; Fight Club... Üç Silahşörlerin TV serisi olarak yapılan muhteşem versionu ve The Adventures of Sherlock Holmes ise mükemmele yakın örnekler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Starcraft 2'den Haber Var

o_ozardic

Meraklılarını "Yenisi çıksa da oynasak" bekleyişinde tutan, Blizzard’ın unutulmazlar arasına giren oyunu Starcraft 2’nin bir üçleme olarak yayınlanacağı duyuruldu. Haber metninin tamamına NTVMSNBC'den erişebilirsiniz.

DopeWars: Efsane aramızda :))

sundance

Bundan 10 yıl (belki de daha önce) DopeWars diye çok basit freeware bir oyun vardı. Bir uyuşturucu satıcısı olarak bütün yaptığınız 7 semt arasında dolaşıp uyuşturucu alıp uyuşturucu satmaktı. İşe tefeciden aldığınız $5000 borçla başlıyor, 30 gün içinde maksimum parayı kazanmaya çalışıyordunuz. Ne bir grafik ne bir ses, sadece yazılar görüyordunuz. Fakat sanırım hayatımda oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biriydi.

Geçenlerde Freshmeatde dolaşırken bu eski dosta rastgeldimDopeWars. Artık network üzerinden oynanabilen DopeWars, Linux, BSD ve Windows`a da port edilmiş. Ne diyim alın oynayın :)) 3D desteklemiyor haberiniz ola :p

Pusu Oyunu Çıkıyor

deniza

Yıllardır beklediğimiz, ülkemizin oyun yapımı alanında yegane övünç kaynağı olmaya aday yerli malı oyun "Pusu: Uyanış" 13 Mayısta raflardaki yerini alıyor. 20 milyon gibi oldukça makul bir fiyattan satışa çıkacak olan oyunu çeşitli kitapçı ve kırtasiyelerden veya internet üzerinden weblebi ve Ideefixe sitelerinden satın alabileceksiniz.

Tebrikler 3tegames.. Demek gerçekten istenirse olabiliyormuş.

http://www.pusuoyunu.com
http://www.3tegames.com

Akıllara ziyan Flash-Shockwave oyunlar

redogre

Şööle bilgisayarın başına geçip 10 dakika kafa yormadan oynayacağınız ama korkunç zevk alacağınız oyunlar istiyorsanız Globz.net adresine bir göz atın.
Özellikle Viral adlı oyun hem oynanabilirlik açısından, hemde fikir olarak inanılmaz güzel.Cubic ise muliplayer bir zeka oyunu... Evet flash ile multiplayer ve gayette sağlam bir oyun. Sitede yaklaşık 17 oyun var. Bir göz atmaya değer.

Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

conan

Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)