Duke nukem and backgrounds

What are you waiting for, Christmas?

5
parsifal

Duke Nukem'le yatıp kalktığımız dönemlerde ağzımızdan çıkamayan replikti.

DNF'nin çıkması 10+ yıl ertelenmişti. Sıra sinema filminin çekimine geldi. Duke için John Cena ile görüşülüyormuş. Bakalım filmi sinema perdesinde görmek için ne kadar bekleyeceğiz?

Görüşler

1
tongucyumruk

Uzun yıllar "çıkmaz ayın son çarşambası" demek yerine "Duke Nukem Forever çıkınca" demeye alışmıştık, bakalım filmi de bize aynı keyfi yaşatacak mı?

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

DopeWars: Efsane aramızda :))

sundance

Bundan 10 yıl (belki de daha önce) DopeWars diye çok basit freeware bir oyun vardı. Bir uyuşturucu satıcısı olarak bütün yaptığınız 7 semt arasında dolaşıp uyuşturucu alıp uyuşturucu satmaktı. İşe tefeciden aldığınız $5000 borçla başlıyor, 30 gün içinde maksimum parayı kazanmaya çalışıyordunuz. Ne bir grafik ne bir ses, sadece yazılar görüyordunuz. Fakat sanırım hayatımda oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biriydi.

Geçenlerde Freshmeatde dolaşırken bu eski dosta rastgeldimDopeWars. Artık network üzerinden oynanabilen DopeWars, Linux, BSD ve Windows`a da port edilmiş. Ne diyim alın oynayın :)) 3D desteklemiyor haberiniz ola :p

Efsane Geri Dönüyor: Civilization III

anonim

Tüm zamanların en iyi strateji oyunu Civilization, üçüncü versiyonuyla Ekim ayı sonunda çıkıyor. Yapımcıları daha gelişmiş diplomasi, gelişmiş AI, gelişmiş kişiselleştirme araçları ve yeni zafere ulaşma yolları vaad ediyor. Amazon'daki tek bir yorum bile yeterince açıklayıcı: "5 stars just because Sid Meier is back and runnin' the show".

Tüm Zamanların En İyi ARCADE Oyun Sitesi

FZ

Biraz iddialı bir giriş ama yani söz konusu Online Arcade @ ANDKON sitesi bu iddiasının arkasında duruyor ve eski güzel günlerdeki basit ve bağımlılık yaratıcı oyunları Internet tarayıcınız üzerinden masaüstünüze taşıyor. Klasik arcade oyun günlerini asla unutmamış olanlara tavsiye ediyoruz.

Starcraft 2'den Haber Var

o_ozardic

Meraklılarını "Yenisi çıksa da oynasak" bekleyişinde tutan, Blizzard’ın unutulmazlar arasına giren oyunu Starcraft 2’nin bir üçleme olarak yayınlanacağı duyuruldu. Haber metninin tamamına NTVMSNBC'den erişebilirsiniz.

Katliamın Oyunu!

PCc0d3r

Bildiğimiz gibi televizyondaki çizgi filmlerin ve bilgisayar oyunlarının içerdikleri şiddetten dolayı sansürlenip sansürlenmemesi uzun süre konuşulmuştu. Peki ya böyle bir şeyin oyun haline geldiğini düşünürsek ?
\r Akli dengesi bozuk Mamoru Takuma, geçen hafta Japonya´nın Osaka kentindeki İkeda İlkokulu´nu basmış ve 8 küçük çocuğu 15 santim uzunluğudaki büyük bir bıçakla vahşice katletmişti. Bunu oyun yapan oyun firmasının peşinde artık polis var =)
\r Ayrintili Bilgi:http://www.hurriyet.com.tr/tekno/turk/01/06/15/15haz3.htm\r